grad andjela
°° Filmovi koji su vas rasplakali °°
Moderator: _BataZiv_0809
- chuchumbamayumbe
Kada sam gledao REMAKE, zamalo da ne zaplakah, a bilo mi je muka, valjda se covjeku nesto skupi...
-
rikardoreis
ni ja ne placem uz filmove otkako sam citao @ulicara na temi o LvT...ubio mi svu romantikuBeatrix wrote:ja ne plačem uz filmove. previše upoznata sa stanjem iza kameraeventualno me rasplaču filmovi ili dokumentarni filmovi o djeci (dakle, ne za djecu).
rasplakao me je film "I kornjače mogu letjeti"
- flora.sa
Poslije Pianista nisam plakala, ali 3 dana nisam mogla da dodjem sebi, bila sam u jako teskom emocionalnom stanju...slike iz filma su mi se stalno vracale...tu noc kad sam ga gledala srce me drmalo pravo, i poslije nisam mogla nikako da zaspim...
-
izblajhana
Ja sam se neku noc tako isplakala gledajuci Legendu o jeseni...ali pripisujem to svojoj emocionalnoj neuravnotezenosti usljed temperature
a sinoc sam opet gledala Grbavicu...
a sinoc sam opet gledala Grbavicu...
-
Damir.B
Ja sam na moju veliku sramotu pustio suzu u kinu kada sam gledao Armageddon.
Mislim da puno toga zavisi u kakvom si raspolozenju prije filma i sa kim ga gledas.
Ja se sjecam da sam gledao IT (Stephen King) sa prijateljem kojeg rijetko vidjam danas i da sam se upisao od smjeha. Malo je komedjia koje su me tako nasmijale a sve zbog opaski tog prijatelja.
Mislim da puno toga zavisi u kakvom si raspolozenju prije filma i sa kim ga gledas.
Ja se sjecam da sam gledao IT (Stephen King) sa prijateljem kojeg rijetko vidjam danas i da sam se upisao od smjeha. Malo je komedjia koje su me tako nasmijale a sve zbog opaski tog prijatelja.
-
mamica papucarka
ja ga sinoc pocela gledat i odustalaFrutek wrote:Scary Movie 3 - takodjeToozla wrote:sweet and lowdown
...plakao al' od smijeha...
inace, placem uz sve zivo
Mislim da sam uz Zivot je lijep najvise suza prolila
-
hairly
pa ti samo places7th_Heaven wrote:Eh, Green Mile i Milion Dollar Baby i slicni filmovi ne mogu me rasplakati pa ne znam u kakvoj da sam depresiji....prije se iznerviram..![]()
E.T, naravno, prvi film uz koji sam pizdila, ili ustvari kad malo bolje razmislima Lovac na jelene je bio prvi...onako predskolski uzrast.
Od ''novijih'' Mulholland Dr. (LLorando), Amelie - ona scena s njom i Ninom na kraju...hm zatim..da, plakala sam i dok sam gledala Kod amidje Idriza...
![]()
Dok sam gledala Pijanista sam par puta skocila da idem, One flow over cuckoo's nest - po pravilu okrenem glavu il izadjem iz dvorane (heh, jesu bile su neke projekcije s nekim tribinama o mentalnom zdavlju) prije one scene s elektrosokovima..
Ne sjecam se vise...
ja sam se raspizdio uz "Savrseni krug"
-
inspire_me
Nisam redom citala, pa cu vjerovatno neke ponoviti:
- Legenda o jeseni;
- Mostovi okruga Medison;
- Remake;
- Hladna planina ili Studengora;
- Walk the line
i jos mnogi mnogi drugi

- Legenda o jeseni;
- Mostovi okruga Medison;
- Remake;
- Hladna planina ili Studengora;
- Walk the line
i jos mnogi mnogi drugi
-
nadia
Ja sam pravo placka kad su filmovi u pitanju, ali to prilicno ovisi o raspolozenju ( a cini mi i o godinama, prije sam ipak vise plakala)
Legenda o jeseni..poplavu napravila u kinu, neku noc me jest rastuzio ali nisam vise plakala
Green Mile oplakala
Sjaj u travi isto, ali davno je to bilo..
Eh sad ne mogu da se sjetim njih jos pa cu dodati naknadno, da ne pisemo svi iste:)
Legenda o jeseni..poplavu napravila u kinu, neku noc me jest rastuzio ali nisam vise plakala
Green Mile oplakala
Sjaj u travi isto, ali davno je to bilo..
Eh sad ne mogu da se sjetim njih jos pa cu dodati naknadno, da ne pisemo svi iste:)