zvijezde sa zvijezdama
Moderator: _BataZiv_0809
-
piskerernest
#1 zvijezde sa zvijezdama
gleda li iko ovu debilanu od šoua, ja sinoć na poslu gledo i na mogu sebi doći,čudi me od seje seksona da se tako nisko spušta,da mu jedan emerik gudelj drži predavanja šta treba obući.šta je smisao te emisije,takmičenje ili šta,koliko sam skonto niko ne ispade sinoć.ko je i šta je sergej milicija,šuplje priče kod nekog čovjeka na tv nisam dugo čuo kao kod njega.
-
Wednesday
#2 Re: zvijezde sa zvijezdama
upravo ovo! ne gledam, al kad sam na reklami vidila seju nisam mogla vjerovatpiskerernest wrote:gleda li iko ovu debilanu od šoua, ja sinoć na poslu gledo i na mogu sebi doći,čudi me od seje seksona da se tako nisko spušta,da mu jedan emerik gudelj drži predavanja šta treba obući.šta je smisao te emisije,takmičenje ili šta,koliko sam skonto niko ne ispade sinoć.ko je i šta je sergej milicija,šuplje priče kod nekog čovjeka na tv nisam dugo čuo kao kod njega.
-
piskerernest
zaboravi i akija ,i on je ipak ime u ex yu muzici, a sad se nisko spustio,u emisiji bez smisla učestvuje
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
Hanka i Nesad
Crkla sam od smijeha....
A posebno Amel Curic i Aleksandra....Kad su izveli na bini spansku sapunicu pa su ih pitali hoce li se uzeti na kraju....
Mislim,sta da kazem....ja bih mu bolje stajala
A posebno Amel Curic i Aleksandra....Kad su izveli na bini spansku sapunicu pa su ih pitali hoce li se uzeti na kraju....
Mislim,sta da kazem....ja bih mu bolje stajala
-
piskerernest
i je li se oni takmiče ,u čemu je štos
- DaysleepeR
Štos je uzet djeci pare od sms glasanja
samo to i ništa više
samo to i ništa više