zvijezde sa zvijezdama

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
piskerernest

#1 zvijezde sa zvijezdama

Post by piskerernest »

gleda li iko ovu debilanu od šoua, ja sinoć na poslu gledo i na mogu sebi doći,čudi me od seje seksona da se tako nisko spušta,da mu jedan emerik gudelj drži predavanja šta treba obući.šta je smisao te emisije,takmičenje ili šta,koliko sam skonto niko ne ispade sinoć.ko je i šta je sergej milicija,šuplje priče kod nekog čovjeka na tv nisam dugo čuo kao kod njega.
Wednesday

#2 Re: zvijezde sa zvijezdama

Post by Wednesday »

piskerernest wrote:gleda li iko ovu debilanu od šoua, ja sinoć na poslu gledo i na mogu sebi doći,čudi me od seje seksona da se tako nisko spušta,da mu jedan emerik gudelj drži predavanja šta treba obući.šta je smisao te emisije,takmičenje ili šta,koliko sam skonto niko ne ispade sinoć.ko je i šta je sergej milicija,šuplje priče kod nekog čovjeka na tv nisam dugo čuo kao kod njega.
upravo ovo! ne gledam, al kad sam na reklami vidila seju nisam mogla vjerovat :-) al eto, sta ljudi nece uratiti za novac :roll:
piskerernest

Post by piskerernest »

zaboravi i akija ,i on je ipak ime u ex yu muzici, a sad se nisko spustio,u emisiji bez smisla učestvuje
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

Post by Šeherzada »

Hanka i Nesad :lol: :lol: :lol: Crkla sam od smijeha....
A posebno Amel Curic i Aleksandra....Kad su izveli na bini spansku sapunicu pa su ih pitali hoce li se uzeti na kraju.... :lol:
Mislim,sta da kazem....ja bih mu bolje stajala :x
piskerernest

Post by piskerernest »

i je li se oni takmiče ,u čemu je štos
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Štos je uzet djeci pare od sms glasanja

samo to i ništa više
karanana

Post by karanana »

Ma debilska emisija kao i mnoge koje OBN radi na isti kalup. Samo ona Zanamari ima dobre.....uh, nije za ove teme.
Post Reply