Zna li neko naziv filma???
Moderator: _BataZiv_0809
- mali Ninja
#826 Re: Zna li neko naziv filma???
domaci film je u pitanju
cuo sam na om samo recenicu, parafraziram "sjedite djeco da vam pokazem da covjek nije nastao od majmuna nego od medveda". koji je to film ako neko zna?
cuo sam na om samo recenicu, parafraziram "sjedite djeco da vam pokazem da covjek nije nastao od majmuna nego od medveda". koji je to film ako neko zna?
-
Klitemnestraaa
#827 Re: Zna li neko naziv filma???
Zdravo, treba mi naziv horora koji govori o bratu i sestri koji su bili u umobolnici, oodrasli, koji su u djetinjstvu vidjeli kako covjek s kapuljacom ubija njihove roditelje. U umobolnici svi bivaju ubijeni kao i njihovi roditelji i na kraju sestra skonta da joj je brat dvostruka licnost i ona njega kokne.
-
Bulvaj
-
Klitemnestraaa
#829 Re: Zna li neko naziv filma???
Ako je meni odgovor, a pretpostavljam da je, nije to taj, a dobar je boogeyman 2.
Dakle, neko u kapuljaci ubije roditelje i sad prica govori o bratu i sestri koji su odrasli i u umobolnici u kojoj se pocnu desavati ubistva na isti nacin kako su nj roditelji ubijeni.
-
me-al
#830 Re: Zna li neko naziv filma???
Pozdrav..
Neke 1998 ili 1999 gledala sam jedan film na njemackom RTL programu,ali sada se na zalost ne mogu sjetiti kako se zove.
Radi se o horor filmu..kao neka ekspedicija na nekoj od planina pronalazi zaledjenog plavog covjeka koi je cini mi se imao krila.Nakon nekog vremena odledili su ga i kao ozivljeli,ali je u toku filma on poceo da ih redom ubija..
Eto to je sve cega se mogu sjetiti,,,ako bi neko znao naziv filma ,,voljela bi ga ponovo pogledat..
hvala
Neke 1998 ili 1999 gledala sam jedan film na njemackom RTL programu,ali sada se na zalost ne mogu sjetiti kako se zove.
Radi se o horor filmu..kao neka ekspedicija na nekoj od planina pronalazi zaledjenog plavog covjeka koi je cini mi se imao krila.Nakon nekog vremena odledili su ga i kao ozivljeli,ali je u toku filma on poceo da ih redom ubija..
Eto to je sve cega se mogu sjetiti,,,ako bi neko znao naziv filma ,,voljela bi ga ponovo pogledat..
hvala
- karanana
#831 Re: Zna li neko naziv filma???
vrlo je moguce da sam vec pitao za ovaj film ali da nisam dobio odgovor.
uglavnom film je crnobijeli ali nije star, mozda 90te ili cak i 2000te. sniman je u prvom licu, dakle kamera prikazuje ono sto vide oci glavnog glumca kako on hoda, gleda na svijet i kad se gleda u ogledalo vidi sebe. uglavnom on ima zakazan inteviju za posao pa se priprema i ide na interviju, toga se sjecam. i kao on se sprema u wc-u, brije se i tako to......
googlam sa nekim kljucnim rijecima ali nista. mozda ni ne postoji ovo, mozda sam sanjo nesto.
uglavnom film je crnobijeli ali nije star, mozda 90te ili cak i 2000te. sniman je u prvom licu, dakle kamera prikazuje ono sto vide oci glavnog glumca kako on hoda, gleda na svijet i kad se gleda u ogledalo vidi sebe. uglavnom on ima zakazan inteviju za posao pa se priprema i ide na interviju, toga se sjecam. i kao on se sprema u wc-u, brije se i tako to......
googlam sa nekim kljucnim rijecima ali nista. mozda ni ne postoji ovo, mozda sam sanjo nesto.
-
julisiz es grant
#832 Re: Zna li neko naziv filma???
Ima li išta uzbudljivije od brijanja u kupatilu...kakvog nasilja, seksa?karanana wrote:vrlo je moguce da sam vec pitao za ovaj film ali da nisam dobio odgovor.
- karanana
#833 Re: Zna li neko naziv filma???
garant sam sanjo ovaj gore. ne sjecam se ni sexa.
haj da probam sa jednim drugim.....sa spanskog govornog podrucja je, moguce da je argentinski. ko neka komedija, mislim da glavni karakter radi u nekoj robnoj kuci. sjecam se i nekakve prodavnice kravata i mislim pozara u toj robnoj kuci.
haj da probam sa jednim drugim.....sa spanskog govornog podrucja je, moguce da je argentinski. ko neka komedija, mislim da glavni karakter radi u nekoj robnoj kuci. sjecam se i nekakve prodavnice kravata i mislim pozara u toj robnoj kuci.
-
__Phoenix__
#834 Re: Zna li neko naziv filma???
http://www.imdb.com/title/tt0395125/ Možda? Ali ne sjećam se kraja filma ili tog požara...karanana wrote:garant sam sanjo ovaj gore. ne sjecam se ni sexa.
- karanana
#835 Re: Zna li neko naziv filma???
da, to je taj. mozda sam i ja umislio pozar, kao da je neko ganjanje bilo po robnoj kuci pa sam mozda od tog mislio da je pozar podmetnut ili nesto.
- MedenoSrce
#836 Re: Zna li neko naziv filma???
ima pozar
ne fakat, izgori ta robna kuca u kojoj oboje rade
- elmirčo
#837 Re: Zna li neko naziv filma???
glumi morgan sveznam frimen. čini mi se da se radi o nekom jevreju /nisam siguran/ i pola filma morgan igra šaha s nekim likom. taj lik ako se dobro sjećam je neki agent, špijun ili šta već i treba da spriječi neko ubistvo pljačku... ???
- karanana
#838 Re: Zna li neko naziv filma???
mozda lucky number slevin?
ne sjecam se shaha ali moguce je da je to film.
beton film.
beton film.
- elmirčo
#839 Re: Zna li neko naziv filma???
jeste to je taj, hvala tikaranana wrote:mozda lucky number slevin?
beton film.
- relativno84
#840 Re: Zna li neko naziv filma???
Eh kako cu se sad provaliti al nema veze 
Film sam gledao prije nekih 15god, spanski jezik, jel i njihov film ne znam, zanr je nesto izmedju komedije i parodije, prati dvojicu likova neki su totalni debili samo gluposti prave. Sjecam se jedne scene kad sahta padne na jednog od njih i on nastavi da se krece kao kornjaca, jos jedna scena u maglovitom sjecanju je na samom kraju filma neki je trg i diktator drzi govor..
Znam skoro je pa nemoguce ali trazim ga vec dugo i nikako da ga nadjem
Film sam gledao prije nekih 15god, spanski jezik, jel i njihov film ne znam, zanr je nesto izmedju komedije i parodije, prati dvojicu likova neki su totalni debili samo gluposti prave. Sjecam se jedne scene kad sahta padne na jednog od njih i on nastavi da se krece kao kornjaca, jos jedna scena u maglovitom sjecanju je na samom kraju filma neki je trg i diktator drzi govor..
Znam skoro je pa nemoguce ali trazim ga vec dugo i nikako da ga nadjem
- Filter
- relativno84
#842 Re: Zna li neko naziv filma???
Zivio 100 godinaFilter wrote:![]()
http://www.imdb.com/title/tt0314121/?ref_=nv_sr_1
sumnjam da ces negdje naci dobar snimak
Ima neki snimak skida se, pa valjda bude gledljiv

- Filter
#843 Re: Zna li neko naziv filma???
ako bude dobar snimak, baci link na pp 
- relativno84
#844 Re: Zna li neko naziv filma???
Od dvije verzije bar jedna ce biti podnosljiva, bar se nadamFilter wrote:ako bude dobar snimak, baci link na pp
-
Juliuscezar
#845 Re: Zna li neko naziv filma???
zna li neko mozda seriju mislim da je history channel, uglavnom radi se o normanima i Vilijam osvajac osvaja Englesku ?
- Kosato
#846 Re: Zna li neko naziv filma???
Evo nekoliko dana kontam da jedan film pogledam ali se ne sjetim nikako ni naziva ni glumca...pa reko da vidim znal ko od Vas...
cega se sjecam: oni na nekom krovu njih dvoje troje, dodju do nekih cigla otvore razbiju sta li vec...unutra neke stare naocare...gdje se preklapaju u bojama da bi na zidu (ako se ne varam) u crkvi dobili novu mapu neke rijeci / putokaz.. za blago ili sta vec a cijelo vrijeme su korak ispred nekih koji i oni to takodje zele...ako ko zna dobro i jest ako ne nikom nista hvala

cega se sjecam: oni na nekom krovu njih dvoje troje, dodju do nekih cigla otvore razbiju sta li vec...unutra neke stare naocare...gdje se preklapaju u bojama da bi na zidu (ako se ne varam) u crkvi dobili novu mapu neke rijeci / putokaz.. za blago ili sta vec a cijelo vrijeme su korak ispred nekih koji i oni to takodje zele...ako ko zna dobro i jest ako ne nikom nista hvala
- hopi
#847 Re: Zna li neko naziv filma???
to bi mogao biti film National Treasure, sa nikolas kejdžom i onom plavom ne mogu se sada sjetiti imena i još onaj momak
- Kosato
#848 Re: Zna li neko naziv filma???
hopi wrote:to bi mogao biti film National Treasure, sa nikolas kejdžom i onom plavom ne mogu se sada sjetiti imena i još onaj momak
svaka cast.....sad sam pregledao Trailer.....odma sam sretan
-
kadetoni
#849 Re: Zna li neko naziv filma???
To je BBC The Normans (TV Series 2010– ) nažalost nigde nema prevodabhnapoleon1 wrote:zna li neko mozda seriju mislim da je history channel, uglavnom radi se o normanima i Vilijam osvajac osvaja Englesku ?
http://www.imdb.com/title/tt1663967/
-
Juliuscezar
#850 Re: Zna li neko naziv filma???
kadetoni wrote:To je BBC The Normans (TV Series 2010– ) nažalost nigde nema prevodabhnapoleon1 wrote:zna li neko mozda seriju mislim da je history channel, uglavnom radi se o normanima i Vilijam osvajac osvaja Englesku ?
http://www.imdb.com/title/tt1663967/
Hvala i šteta što nema prevoda.