Zna li neko naziv filma???

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Sanchez22

#551 Re: Zna li neko naziv filma???

Post by Sanchez22 »

Trazim jedan horor,prica je o tome da jedna grupa ljudi otima ljude a zatim prodaje ljudima da bi ih mogli ubiti.Medjutim otmu jednu bogatu djevojku koja njima plati za njenog ubicu ...Film je krajnje bolestan,ubijaju kosom,otkidaju prste i sl. :-)
4m3l

#552 Re: Zna li neko naziv filma???

Post by 4m3l »

Sanchez22 wrote:Trazim jedan horor,prica je o tome da jedna grupa ljudi otima ljude a zatim prodaje ljudima da bi ih mogli ubiti.Medjutim otmu jednu bogatu djevojku koja njima plati za njenog ubicu ...Film je krajnje bolestan,ubijaju kosom,otkidaju prste i sl. :-)
Film se zove: call of the dead
Sanchez22

#553 Re: Zna li neko naziv filma???

Post by Sanchez22 »

4m3l wrote:
Sanchez22 wrote:Trazim jedan horor,prica je o tome da jedna grupa ljudi otima ljude a zatim prodaje ljudima da bi ih mogli ubiti.Medjutim otmu jednu bogatu djevojku koja njima plati za njenog ubicu ...Film je krajnje bolestan,ubijaju kosom,otkidaju prste i sl. :-)
Ne,nesto kao bordel,castel ne mogu da sjetim nikako :-D
insomnia78

#554 Re: Zna li neko naziv filma???

Post by insomnia78 »

Sanchez22 wrote:
4m3l wrote:
Ne,nesto kao bordel,castel ne mogu da sjetim nikako :-D
Hostel?

s' moje sokocalo
Shredder

#555 Re: Zna li neko naziv filma???

Post by Shredder »

Hostel 2.
http://www.imdb.com/title/tt0498353/?ref_=sr_1

Pogledaj i prvi dio, još je bolji. Treći nemoj, smeće.
Sanchez22

#556 Re: Zna li neko naziv filma???

Post by Sanchez22 »

To je taj :dance:
Pogledacu drugi pa idemo dalje :D
ally_29

#557 Re: Zna li neko naziv filma???

Post by ally_29 »

Molio bi vas ako neko poznaje ovaj film koji cu opisati neke detalje!!!Ovako ide,nadam se da ce me razumjeti ko zna o koje filmu se radi: Neki klinci se zezaju navece ,vozaju se(zimski je period) i dolaze do nekog zaledjenog jezera,zalete se u brzini i povuku rucnu i proklizavaju :D..Uglavnom neko ih progoni u toku noci..Dobar je film,koliko se sjecam...Auto koje koriste je SAAB.jos jedan detalj kojeg se sjecam...HVALA !!
KPNCTNJAH

#558 Re: Zna li neko naziv filma???

Post by KPNCTNJAH »

http://www.imdb.com/title/tt0313285/ - Black Cadillac ?

Edit: Nema na cemu
Last edited by KPNCTNJAH on 04/04/2013 12:45, edited 1 time in total.
ally_29

#559 Re: Zna li neko naziv filma???

Post by ally_29 »

KPNCTNJAH wrote:http://www.imdb.com/title/tt0313285/ - Black Cadillac ?
Hvala puno :thumbup:
Jack Be Nimble

#560 Re: Zna li neko naziv filma???

Post by Jack Be Nimble »

http://www.imdb.com/title/tt0119791/

Da nije mozda taj? Taj sam gledao davno i koda je ta radnja bila povezana sa mrtvacnicom.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#561 Re: Zna li neko naziv filma???

Post by Truba »

jes to je taj remake danskog originala netewegaten ili tako nekako
Rootboi

#562 Re: Zna li neko naziv filma???

Post by Rootboi »

evo sjetih se I ja jednog filma što ne mogu naziva da mu se sjetim nikako gled'o sam ga k'o klinac
ustvari ne smijem se zakleti ali mislim da je naziv filma na našem bio "Zez"
neki lik nosi ovo na glavi
Image
I ako se dobro sjećam kako poglup je ali postane pametan usljed nečeg ne znam da li je što pije iz ovog na glavi :roll:
ovo je ono što se poprilično sjećam
a nisam siguran da li sam pomiješao s drugim filmom ili je iz istog
ali on I prijatelj mu nekako upadnu u neku vilu I kao organizuju neki kasting djevojaka za film
samo da bi ih šmekali :D
vukojebina

#563 Re: Zna li neko naziv filma???

Post by vukojebina »

pozzz ljudi, treba mi pomoc oko jednog filma... prvo da kazem, filmova te vrste ima vise, ali meni treba jedan od njih... najpoznatiji takav film je krvavi sport sa van damom..ono klasika, kao turnir neki, pa se ide iz runde u rundu.. ovaj sto ja trazim je specifican po tome sto je nekako odradjen na najbolji nacin, tj prikazano je puno vise razlicitih oblika borilackih vjestina.. skroz davno sam ga gledo, sjecam se malo nekih detalja..znam da je bio neki borac koji je kao znao oponasat razne zivotinje u tim svojim borbama...
nadam se da sam dao neki dobar opis da skontate ime filma.. iiiii hvala unaprijed ako neko skonta...
Atticus Finch

#564 Re: Zna li neko naziv filma???

Post by Atticus Finch »

Meni je to sve isto. Možda ovaj,

http://www.imdb.com/title/tt0117420/

:?
madtv

#565 Re: Zna li neko naziv filma???

Post by madtv »

vukojebina wrote:pozzz ljudi, treba mi pomoc oko jednog filma... prvo da kazem, filmova te vrste ima vise, ali meni treba jedan od njih... najpoznatiji takav film je krvavi sport sa van damom..ono klasika, kao turnir neki, pa se ide iz runde u rundu.. ovaj sto ja trazim je specifican po tome sto je nekako odradjen na najbolji nacin, tj prikazano je puno vise razlicitih oblika borilackih vjestina.. skroz davno sam ga gledo, sjecam se malo nekih detalja..znam da je bio neki borac koji je kao znao oponasat razne zivotinje u tim svojim borbama...
nadam se da sam dao neki dobar opis da skontate ime filma.. iiiii hvala unaprijed ako neko skonta...
izaberi koji ti odgovara :D

Code: Select all

http://www.blockbuster.com/browse/catalog/movie/similar/3762
Jack Be Nimble

#566 Re: Zna li neko naziv filma???

Post by Jack Be Nimble »

Uhvati se svakog filma koji su napravili Bruce Lee, Jackie Chan, Jet Lee, Chuck Norris, Van Damme, itd
Sanchez22

#567 Re: Zna li neko naziv filma???

Post by Sanchez22 »

vukojebina wrote:pozzz ljudi, treba mi pomoc oko jednog filma... prvo da kazem, filmova te vrste ima vise, ali meni treba jedan od njih... najpoznatiji takav film je krvavi sport sa van damom..ono klasika, kao turnir neki, pa se ide iz runde u rundu.. ovaj sto ja trazim je specifican po tome sto je nekako odradjen na najbolji nacin, tj prikazano je puno vise razlicitih oblika borilackih vjestina.. skroz davno sam ga gledo, sjecam se malo nekih detalja..znam da je bio neki borac koji je kao znao oponasat razne zivotinje u tim svojim borbama...
The quest :thumbup:
vukojebina

#568 Re: Zna li neko naziv filma???

Post by vukojebina »

e hvalaaaa ljudi, najbolji ste..to je taj film, the quest...

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Sanchez22

#569 Re: Zna li neko naziv filma???

Post by Sanchez22 »

Rootboi wrote:evo sjetih se I ja jednog filma što ne mogu naziva da mu se sjetim nikako gled'o sam ga k'o klinac
ustvari ne smijem se zakleti ali mislim da je naziv filma na našem bio "Zez"
neki lik nosi ovo na glavi
Image
I ako se dobro sjećam kako poglup je ali postane pametan usljed nečeg ne znam da li je što pije iz ovog na glavi :roll:
ovo je ono što se poprilično sjećam
a nisam siguran da li sam pomiješao s drugim filmom ili je iz istog
ali on I prijatelj mu nekako upadnu u neku vilu I kao organizuju neki kasting djevojaka za film
samo da bi ih šmekali :D
Ako znas ime barem jednog glumca daj i nacemo brzo :)
Rootboi

#570 Re: Zna li neko naziv filma???

Post by Rootboi »

Sanchez22 wrote:Ako znas ime barem jednog glumca daj i nacemo brzo :)
ih da znam naš'o bi ja davno :D
nego ovo sam gledo k'o mali tamo circa negdje '93 I ostalo mi u pamćenju a ne mogu da se sjetim :lol:
Sanchez22

#571 Re: Zna li neko naziv filma???

Post by Sanchez22 »

Sad naleti na jedan clanak pa se sjeti filma.
Ide ovako:Neki covjek je napravio nuklearno skloniste ispod kuce,tada je zavladala nuklearna kriza,doslo je do eksplozije pa su se oni tu sakrili od straha od radijacije.Medjutim nista od toga se nije desilo,ali nisu mogli izaci jer su vrata bila automatski zapecacena 9,10 godina.Ako neko zna platicu mu kafu :thumbup:
dale cooper

#572 Re: Zna li neko naziv filma???

Post by dale cooper »

Sanchez22 wrote:Sad naleti na jedan clanak pa se sjeti filma.
Ide ovako:Neki covjek je napravio nuklearno skloniste ispod kuce,tada je zavladala nuklearna kriza,doslo je do eksplozije pa su se oni tu sakrili od straha od radijacije.Medjutim nista od toga se nije desilo,ali nisu mogli izaci jer su vrata bila automatski zapecacena 9,10 godina.Ako neko zna platicu mu kafu :thumbup:
Ovo?

http://www.imdb.com/title/tt0124298/

Nije neki film, ali sjećam se da je Brandon Fraser odigrao još jednu od svojih debilnih uloga u njemu. :D
Sanchez22

#573 Re: Zna li neko naziv filma???

Post by Sanchez22 »

dale cooper wrote:
Ovo?

Nije neki film, ali sjećam se da je Brandon Fraser odigrao još jednu od svojih debilnih uloga u njemu. :D
To je taj,jbg meni je tad bio dobar sad izgleda glup,moracu pogledati.
Eto castim te kafom :thumbup:
dale cooper

#574 Re: Zna li neko naziv filma???

Post by dale cooper »

Sanchez22 wrote:
dale cooper wrote:
Ovo?

To je taj,jbg meni je tad bio dobar sad izgleda glup,moracu pogledati.
Eto castim te kafom :thumbup:
Ma Fraser je meni postao antipatičan sa ovim tipom uloga, pa je možda i do mene. :D
Cheers! :)
Ms_Ranny

#575 Re: Zna li neko naziv filma???

Post by Ms_Ranny »

Zna li neko naziv filma... Evo radnja,čega se sjećam...

Dječaku umire otac,on ostaje sam da živi s majkom,ali je u depresiji,u međuvremenu mu dolazi djed i on ga malo razvedri,a to mu je kao prvi susret sa unukom,provodi sve više i više vremena s njim,Tako se oni druže sve dok mu mali ne otkrije da ima strah od nekog dječaka,sina od komšije što živi odmah do njih i da ga taj mali svaki dan hoće izudarati kad ovaj ide u školu...Nakon toga njega djed uči kako će se odbraniti kad ga taj krene udariti,pa sutradan mali izađe i dobro izudara tog sina od komšije,na što komšiji bude krivo pa počne derat na svog sina... :mrgreen:

To je jedino čega se sjećam,pa eto ako neko može da pomogne,bila bih puno zahvalna. ;-)
Post Reply