Žene s broja 13
Moderator: _BataZiv_0809
-
penzioner
#1 Žene s broja 13
Je li iko gledao večeras ovu novu sapunicu Sulejmana Kupusovića na Hayatu "Žene s broja 13"?
Kako vam se čini?
Kako vam se čini?
- Better Man
Ne i ne zanima nas propali Kupusović, koji misli da je on jedini i najbolji reditelj, a nije!
-
penzioner
Kupusović i Švrakić rekoše u eter da će seriju odmah skinuti ukoliko se gledanost ne pokaže vrijednom ostajanja na malim ekranima.
Sudeći po novogodišnjoj epizodi i ovoj sinoć, ja sam zabezeknut glupošću, glupim scenarijom i još glupljom glumom.
Vedrani Seksan je bolje da mijenja pelene nego da piše ovako užasne scenarije, jeste li im čuli dijaloga? Ne vode ničemu. Sramota. Ona glumi ko neurotična čimpanza.
Snježana Marković jedina liči na nešto, ženska izgleda sjajno, međutim neko joj treba reći otvoreno da je ljepota jedno, a talenat sasvim drugo. Televizija nisu pozorišne daske. Glumi ko kokoška.
Bačvićka znam da može sve njih da rasturi u glumi, ali zašto se to još uvijek ne dešava, ne znam. Loše. Dosadno.
JEDINA svijetla tačka je Mirela Lambić. Odlično odglumljen SVAKI trenutak. Ali svaki. Jedina interesantna. Jedina me nasmijala i to nekoliko puta zbog svoje spontanosti.
Sudeći po novogodišnjoj epizodi i ovoj sinoć, ja sam zabezeknut glupošću, glupim scenarijom i još glupljom glumom.
Vedrani Seksan je bolje da mijenja pelene nego da piše ovako užasne scenarije, jeste li im čuli dijaloga? Ne vode ničemu. Sramota. Ona glumi ko neurotična čimpanza.
Snježana Marković jedina liči na nešto, ženska izgleda sjajno, međutim neko joj treba reći otvoreno da je ljepota jedno, a talenat sasvim drugo. Televizija nisu pozorišne daske. Glumi ko kokoška.
Bačvićka znam da može sve njih da rasturi u glumi, ali zašto se to još uvijek ne dešava, ne znam. Loše. Dosadno.
JEDINA svijetla tačka je Mirela Lambić. Odlično odglumljen SVAKI trenutak. Ali svaki. Jedina interesantna. Jedina me nasmijala i to nekoliko puta zbog svoje spontanosti.
-
Sarajevski Marlboro
upravo takoelk wrote:taman kada covjek pomisli da gore ne moze, mi dobijemo legitimnog nasljednika ubleha tipa vize za buducnost ili sex i sela. zanimaju me samo koji su ljudi koji ulazu pare u ovave gluposti.
-
mamica papucarka
mislite na Ejlu Bavcic
ona je odlicna glumica, samo ne znam sto se nigdje ne pojavljuje
ona je odlicna glumica, samo ne znam sto se nigdje ne pojavljuje
-
StupskaBitanga
sad su pretjerali
sada više liči na sapunicu
sada više liči na sapunicu
- River_isle
prosla je bila dobra, scena u restoranu kad je izbila svadja a konobar pita da sastave stolove 
-
pinkzelena
Najgori mogući plagijat Srbijanskih "Lisica",koje su opet jednako loš plagijat "Sex i grada" 
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#19 Re: Žene s broja 13
Ima li igdje da se nabave Zene s broja 13?Na dvd-u
-
todd_smith
#20 Re: Žene s broja 13
ubjedljivo najjaca serija...nisam se nikada vise smijao od pocetka serije pa do samog kraja...neko ko dozivljava ovu seriju kao neku dramu, ili da je nekako realisticna onda ne treba ni komentarisati tj kritikovati