Zeljko Joksimovic koncert
Moderator: _BataZiv_0809
- mosquito
#1 Zeljko Joksimovic koncert
Ima li neko slucajno koncert Zeljka Joksimovica koji je odrzan u Sarajevu u aprilu 2006, na dvd-u, treba mi to, ako neko ima platit cu koliko treba... 
-
funaki
#2 Re: Zeljko Joksimovic koncert
Zeljko Joksimovic???mosquito wrote:Ima li neko slucajno koncert Zeljka Joksimovica koji je odrzan u Sarajevu u aprilu 2006, na dvd-u, treba mi to, ako neko ima platit cu koliko treba...
-
prleitihi
Željko Joksimović, čovjek kojeg na Hayatu Senad Hadžifejzović proglasio skoro pa državnim neprijateljem No. 1!? Jerbo je išao na Eurosong u Tursku da se "sveti Turcima". Hayatov CD ga je tada predstavio kao nepoželjnu osobu u BiH, jer taj bi se svetio Turcima a mi smo, naravno, svi Turci!?
E pa taj koncert možeš nabaviti na Hayatu, jer su oni godinu-dvije poslije toga bili organizatori Joksimovićevog Koncerta u Zetri! Od Turaka su nam jedino draže - pare!
E pa taj koncert možeš nabaviti na Hayatu, jer su oni godinu-dvije poslije toga bili organizatori Joksimovićevog Koncerta u Zetri! Od Turaka su nam jedino draže - pare!
- The Nightwatchman
imam al ne dam- emotivno sam vezan za taj koncert i sebično ga čuvam samo za sebe

nema tih para
nema tih para