Žderanje na TV-u. Valjal' to tako?

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

medaaa

#26 Re: Žderanje na TV-u. Valjal' to tako?

Post by medaaa »

ama kantonalna snimala iftarske jos u augustu, znam kad mi je jaranica isla... :D :D al za jukana su se mogli dogovorit:)
sheilak

#27 Re: Žderanje na TV-u. Valjal' to tako?

Post by sheilak »

Jah, to je kao kad snimaju novogodisnji program negdje u oktobru! :lol: :-D

Ma meni je sve to degutantno. Koji malogradjani! Jos one voditeljice kad podju mediti, jordamiti, izigravati hanumice, pa onda kad upadnu ti folk celebrities i onako od srca, k'o u kafani otpjevaju jednu na plejbek, usta jos masnih od avgustovskih iftara - smuci mi se sve.

Zato moja nana, cim se aksam priblizava kaze : gasi TV - i mi ugasimo! :-D
Neelix

#28 Re: Žderanje na TV-u. Valjal' to tako?

Post by Neelix »

ma onaj program na tvsa je debilan samo tako. valjda su ispucali vise sta da pricaju svako vece (a nazalost, prinudjen sam ih gledat :D ) pa svakom jebenom gostu govore, jelde kako su somuni drugaciji kad je ramazan, pa se kunu kako su bolji, kako nisu tako ukusni kad nije ramazan, pa to isto za neka druga jela, pa onda fol ih ispituju jesul rasli u mahalama ili u haustorima....a tek naprdjivanje u onoj rubrici "zivot s vjerom" :shock: ou maj gad :roll:
x0z0y0

#29 Re: Žderanje na TV-u. Valjal' to tako?

Post by x0z0y0 »

Neelix wrote:ma onaj program na tvsa je debilan samo tako. valjda su ispucali vise sta da pricaju svako vece (a nazalost, prinudjen sam ih gledat :D ) pa svakom jebenom gostu govore, jelde kako su somuni drugaciji kad je ramazan, pa se kunu kako su bolji, kako nisu tako ukusni kad nije ramazan, pa to isto za neka druga jela, pa onda fol ih ispituju jesul rasli u mahalama ili u haustorima....a tek naprdjivanje u onoj rubrici "zivot s vjerom" :shock: ou maj gad :roll:
ja ne mogu da vjerujem da neko/iko gleda te "emisije" do kraja :D
Neelix

#30 Re: Žderanje na TV-u. Valjal' to tako?

Post by Neelix »

gledam do dnevnika na tvsa ;)
d2

#31 Re: Žderanje na TV-u. Valjal' to tako?

Post by d2 »

balea wrote:Prije svega....
Ne mislim korištenje TV prijemnika kao trpezarijskog stola, već na jedenje u TV emisijama.

Prebacim neki dan na kantonalnu, kad tamo ramazanski program. Za trpezom onaj antipatični kuhar što je nekad bio na HAyatu, Amela Hujber i gosti. Među gostima je bio i Tarik Helić i još gomila nekih... i iftare. I tako oni između zalogaja pričaju, a Tarik umače komad somuna u nešto što je bilo u tanjiru i trpa puna usta da jedva može sažvakati zatvorenih usta...

Ovaj drugi priča i u isto vrijeme umače somun. Sve je to izgledalo tako groteskno...

U posljednjih par godina, postalo je uobičajeno da se u TV emisijama jede i priča. Moram priznati da m je to baš gadno. Kuharske emisije su mi ok, ali kada počnu jesti nakon toga i šupljirati, baš mi ide na živce.

Jel' to do mene ili ima još neko da mu je to bezveze?
staro je pravilo da "kad se jede - ne prica se" ali novo vrijeme nova i pravila.
shown

#32 Re: Žderanje na TV-u. Valjal' to tako?

Post by shown »

bas me interesuje citaju li ovo urednici ovih nasih televizija.Bar da pitaju nekog na ulici gledate li vi nas.Ima dvije godine nisam pregledao ukupno dva sata domaceg :sad: programa.To je toliko bezveze ,a inace sam covjek kojeg svasta interesuje ,voditelji lijepa izgleda ali malo priprosti u voznji se uce,bas mi onako zao :roll:
Baltazar_khan

#33 Re: Žderanje na TV-u. Valjal' to tako?

Post by Baltazar_khan »

Gori ste mi vi što gledate takve emisije :x
AdnanSA

#34 Re: Žderanje na TV-u. Valjal' to tako?

Post by AdnanSA »

SMRDI SMRDI UŽASNO SMRDI. TO SU NJIHOVE EMISIJE.
zimomor

#35 Re: Žderanje na TV-u. Valjal' to tako?

Post by zimomor »

Ono je stvarno degutantno. Najbolji ramazanski program je svojevremeno bio na FTV/TVBiH (kako li se tada vec zvala) odmah poslije rata. 10-ak minuta neka interesantna prica neke osobe koja je stvarno imala sta reci o postu i Ramazanu, poslije toga ilahija, ezan, ilahija i gotovo.
madnessa

#36 Re: Žderanje na TV-u. Valjal' to tako?

Post by madnessa »

neku vecer jaranica i ja sjedimo i namjerno gledamo docek iftara kako li se to sad vec kaze na hayatu i umiremo od smijeha... najvise smo se smijale kad dodje iftar i sad arduana s gostima sjedi i jede, a iza neki zenski hor pjeva li pjeva i mi sad kontamo kako oni pate one jadne cure... mora da su VaS cijeli dan postile, a moraju u sami iftar da pjevaju... :lol:
sheilak

#37 Re: Žderanje na TV-u. Valjal' to tako?

Post by sheilak »

:-D

bastardzzz!

pa kako nista smisleno ne mogu napraviti, bilo ko na domacim kanalima?
Post Reply