Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sulesavic wrote:Au, grdna stvar je napravljena. Ovo je strašno kršenje pravila i uslova korištenja foruma...
hehe ja se izvinjavam ako sam prekrsio pravila ovoga veoma strucnog foruma....nije mi to bio cilj....ali koda gledam da ce me sada zatvoriti posto sam pricao nazad...ludilo.....
Tu sam neboj se....neznam da pricam Srpski pa da me citav svet razumije ...a ti ako mene vec pratis dva tri danan mogao si mi barem kupiti pice prvo... .sta bi htjeo da znas?
da to bi bilo to...nemoraju teme da vazda budu komplicirane posto se cesto desava da me ljudi ne razumiju dobro ili nece....hajde da vidimo sta ce se desiti od ovoga...wildboyz ja ne gledam ali eto....
pinky071 wrote:...wildboyz ja ne gledam ali eto....
dobro ti je ovo ni ja ne gledam ali stavrno nemam pojma o cemu pricate al sad me zainteresovalo
Evo, i meni osmijeh preko lica.
Wildboyz - koliko se sjeæam, tu su dvojica iz Jackassa. Slièan im je koncept, samo ¹to ova dvojica (Steve-O i ne znam drugog) rade to ¹to rade u prirodnom okru¾enju (bivaju spu¹teni u kavezu da hrane ajkule, pr¾e se meduzama etc.)
Wildboyz - koliko se sjećam, tu su dvojica iz Jackassa. Sličan im je koncept, samo što ova dvojica (Steve-O i ne znam drugog) rade to što rade u prirodnom okruženju (bivaju spušteni u kavezu da hrane ajkule, prže se meduzama etc.)
a toooo ma znam jooooj vidim ja nesto mi poznato, ali rekoh to nesto nase (domace) i nesto novo ali tome ima barem 3 godine ako se ne varam
inace sta je s tim ljudima? jesu li jos uvijek zivi i sta rade zna li iko
back by popular demand...ja nisam znao ali wildboys dobivaju pomillion dollara za episode...ljudi koji su spavali u autu sada su bogati...ali ako ista ostali su isti kao prije...go skate