Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Njanjavi wrote:A ljudi meni se ucinilo ona kofrdjava crnkinja sto je dosla ispred odbora u westworld, kad je se ono karindjala u sobi kad dodje ona sto ju je rokno bernard na kraju epizode, meni onaj lik na krevetu lici na logana.
I meni je licio na Logana. Mozda ga rokno William u tom prijasnjem vremenskom periodi, ozenio mu sestru i postao glavni u firmi, bogatas, ali i dalje patio za Dolores pa je pokusava vratiti i podariti joj svijest.
A Logana Ford napravio u liku hosta.
Nije ono Logan bio, nego Hector Escaton, host koji je u Westworld narativu odmetnik i revolveraš. Istina, liče malo,
ali su u pitanju dva različita glumca.
Roccohljup wrote:ja sam pogledao prve 4 epizode i nije mi po cejfu. Previse mi je spora radnja.
Taman se tu negdje počinje zakuhavati i ubrzavati radnja.
Fajcion wrote:Ja ne bih još upirao prstom da je on onaj čistokrvni zlikovac, barem ne još dok ne vidimo ovih par posljednjih epizoda.
Svi oni imaju nešto zlo u sebi. Ali kako i Averus reče da sve pobije i dalje je Hopkins glavni
Slažem se. Niko ovdje nije potpuno zao ni potpuno dobar. Antony nije pozitivac, ali daleko od toga da su ostali pozitivci. Po ovom što sam vidio, još uvijek mi je manje loš od vlasnika ovog parka.
Westworld je baš počeo razvaljivati, klimaks se bliži ali ni sam ne mogu biti siguran šta se
nalazi iza zavjese. Mislim da halucinacije Dolores definitivno potvrđuju da se radi o različitim vremenskim
linijama odnosno da je ona ovaj put "spoznaje" prelazila i ranije, vjerovatno se svaki put više približavajući
istini, što god ona značila. Mislim da smo i blizu toga da potvrdimo da su Ed i William jedna te ista
osoba. Ona priča koju je Ed ispričao Teddyu podsjeća dosta na Williamov background, iako je moguće
da postoji neki twist tu. Možda kao mali prilog ovoj teoriji ide i prisustvo one plavuše koja je bila
hostesa koja je dočekala Williama i Logana na stanici Westworlda, a sada je dio Wyatovog storylinea.
Ne znam, postoji mnogo mogućnosti, samo me dosta stvari podsjeća na onaj stari slogan Battlestar Galactice: "All of this has happened before and will happen again"