Nije taj, ode ti u 90e nemalBloo wrote:
znam da je bio kroki, pa vezir, pa se nesto zatvorio...jel na istom mjestu?
Vezir, ćevabdžinica otvorena nedavno dole pored asdž buregdžinice, prekoputa bosne.
Moderator: _BataZiv_0809
Nije taj, ode ti u 90e nemalBloo wrote:
znam da je bio kroki, pa vezir, pa se nesto zatvorio...jel na istom mjestu?
ahaaazomri wrote:Nije taj, ode ti u 90e nemalBloo wrote:
znam da je bio kroki, pa vezir, pa se nesto zatvorio...jel na istom mjestu?![]()
Vezir, ćevabdžinica otvorena nedavno dole pored asdž buregdžinice, prekoputa bosne.

SanskiBiser wrote:Nakon pogledane 17-18![]()
![]()
more likeSanskiBiser wrote:Nakon pogledane 17-18![]()
![]()

i Lynchu def zabraniti da pise i rezira scene seksadale cooper wrote:I da, kraj je depresivan i mračan do kamzije, kako god ga interpretirali. Klasični Lynch.
Mislim da je poenta one scene bila u mučnosti i neugodnosti. Nema sretnih krajeva za Dejla.Bloo wrote:i Lynchu def zabraniti da pise i rezira scene seksadale cooper wrote:I da, kraj je depresivan i mračan do kamzije, kako god ga interpretirali. Klasični Lynch.
Skontala sam da je namjerno neugodna, zato Diane/Naido/Linda mu pokriva lice, jer on nije Daaaaaaaaaaleeeeeeeeeee, već Richard i oboje tripuju da su neko drugidale cooper wrote:Mislim da je poenta one scene bila u mučnosti i neugodnosti. Nema sretnih krajeva za Dejla.Bloo wrote:i Lynchu def zabraniti da pise i rezira scene seksadale cooper wrote:I da, kraj je depresivan i mračan do kamzije, kako god ga interpretirali. Klasični Lynch.Onaj njegov
zbunjeni izraz lica i pitanje koja je godina me gotovo dovode do suza.Ali je opet i sam dijelom kriv.
Prošlost se ne može tako lako eliminirati i istina je ono što kažu - you can never go back home. A on je
pokušao iznova da spasi Lauru i opet se završilo na istom.
Da, Richard je nešto između dobrog i lošeg Coopera. Neutralni Cooper.Bloo wrote:
Skontala sam da je namjerno neugodna, zato Diane/Naido/Linda mu pokriva lice, jer on nije Daaaaaaaaaaleeeeeeeeeee, već Richard i oboje tripuju da su neko drugi
i trebat će mi da ovo provarim
ona scena gdje se bad coop (mislim da je bad coop) penje u onu drvenu kucu sa stepenicama, zar to nije iz lost highway kucica?dale cooper wrote:Da, Richard je nešto između dobrog i lošeg Coopera. Neutralni Cooper.Bloo wrote:
Skontala sam da je namjerno neugodna, zato Diane/Naido/Linda mu pokriva lice, jer on nije Daaaaaaaaaaleeeeeeeeeee, već Richard i oboje tripuju da su neko drugi
i trebat će mi da ovo provarimInače dobro je neko spomenuo da
zadnja epizoda najviše podsjeća na Lost Highway, sa ovim izmjenama identiteta.
Ovo je dobar detalj što je neko povezao:Bloo wrote:ona scena gdje se bad coop (mislim da je bad coop) penje u onu drvenu kucu sa stepenicama, zar to nije iz lost highway kucica?dale cooper wrote:Da, Richard je nešto između dobrog i lošeg Coopera. Neutralni Cooper.Bloo wrote:
i trebat će mi da ovo provarimInače dobro je neko spomenuo da
zadnja epizoda najviše podsjeća na Lost Highway, sa ovim izmjenama identiteta.
plus i ona voznja bad coopova je lost highway voznja
sto se tice ove finalne verzije Dale Coopera - ljustura ostala, jer se podijelio na bad coop, dougiea i još jednog klona kojeg je poslao Janey-E i sinu kao ultimate sacrifice da ne budu sami...i fiksiran je na to da vrati Lauru kući (kuća mi je zla pravo)
anyway, treba opet odgledati ..trenutno ništa ne kontam, a previše pitanja tipa
- zašto je Diane obučena kao Waiting room (crno bijeli nokti, crvena kosa)
- koji tuki Laura stalno vrišti
itd

ah da elektricitet, ponavljajući momenatdale cooper wrote:
Tako da su majka/eksperiment iz osme epizode u stvari elektricitet koji omogućuje razne stvari u TP svijetu.
mislim da smo odgledali u trećoj sezoni jako puno tuđih snova i da je finalni san - Richardov sandale cooper wrote:Also, tekst one Chromatics pjesme sa starta sezone:
Phil back in the old days:Bloo wrote:Znači, sve ću skontati i dumati, ali jebeni čaaaajnik!!!