Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Turski horor film 'Semum' znam dosta o tim stvarima i vidjao sam tj znam neke slucajeve ove price tako da tvrdim da je film radjen po "istinitom" dogadjaju..grafika i nije baš nešto s obzirom kad je film izbačen ali ima priču samo takvu...Vrijedi pogledati
Turski horor film 'Semum' znam dosta o tim stvarima i vidjao sam tj znam neke slucajeve ove price tako da tvrdim da je film radjen po "istinitom" dogadjaju..grafika i nije baš nešto s obzirom kad je film izbačen ali ima priču samo takvu...Vrijedi pogledati
Ako vec ti tvrdis onda mora da je istina...
Ne znam tačno za ovaj scenario dal je tako išlo al se ovo dešava ljudima..
Ma jebo to.Pogledajte ovu brutalu,turski remake Exorcista.Ova turska djavolica isto ko ona curica sa birvaktilnog pakovanja plazma keksa samo sto ima zuticu.
CVIKERASH wrote:Ma jebo to.Pogledajte ovu brutalu,turski remake Exorcista.Ova turska djavolica isto ko ona curica sa birvaktilnog pakovanja plazma keksa samo sto ima zuticu.
CVIKERASH wrote:Ma jebo to.Pogledajte ovu brutalu,turski remake Exorcista.Ova turska djavolica isto ko ona curica sa birvaktilnog pakovanja plazma keksa samo sto ima zuticu.
Ekstra dobar film Sasvim je moguće i realno da je po istinitom događaju rađen, a scene su samo takve. Po mom ukusu. Nekad ga je neko uporedio sa turskim hororom "Musallat" ,,, ali zaista se ne mogu ni uporediti, ali ni po čemu... Sve je stvar ukusa, ali mene je Semum osvojio Ako ima kakva preporuka, preporučite