Turizam Plus - Najbolja TV emisija!!!

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
stochar

#1 Turizam Plus - Najbolja TV emisija!!!

Post by stochar »

kad god uhvatim je'no trijes sekundi i pogledam malo one emisije "Turizam Plus", ja se uvjerim da je to najbolja TV emisija koja se prikazuje na malim ekranima! ako pogledate 'poruke gledalaca' koje skrolaju u dnu ekrana, vidjecete toliko pohvala da sam siguran da ih u toj kolicini nije dobijao ni Neron ili neki faraon od svojih poltrona!

covjece, to sve prsti: "Najbolja ste emisija, samo tako nastavite!", "BiH je predivna zemlja a vi najemisija i redovno vas pratim! Odlicno! Pozdrav iz Capljine!", "Uvijek sa uzivanjem pratim vasu emisiju koja je najbolja u drzavi i u kojoj prikazujete sve ljepote nase najdraze drzave! pozdrav iz Trebinja"... covjece, ja se svaki put izodusevljavam mastovitoscu autora 'poruka gledalaca' i zaista je lijepo vidjeti emisiju sa toliko pohvala, pa cak i ako ide repriza!
iz dna duše

#2 Re: Turizam Plus - Najbolja TV emisija!!!

Post by iz dna duše »

Ja isto volim pogledati ovu emisiju, uvijek se negdje naleti na nju, na neku reprizu...
Lijepa smo zemlja, ali me uvijek razočaraju naše turističke agencije koje nude skoro isključivo daleke destinacije (a da ne govorim o tome da su iste za prosječne građane preskupe), a kada ih pitaš da ti predlože nešto originalno iz naše zemlje, nisu to u stanju...
Stoga, emisije tipa Turizam plus, ako ništa drugo, pokažu nam šta sve još nismo vidjeli u vlastitoj zemlji, ili bi trebali ponovo da posjetimo A tačno je i ovo da se gleda u svim krajevima BiH...
stochar

#3 Re: Turizam Plus - Najbolja TV emisija!!!

Post by stochar »

iz dna duše wrote:Ja isto volim pogledati ovu emisiju, uvijek se negdje naleti na nju, na neku reprizu...
Lijepa smo zemlja, ali me uvijek razočaraju naše turističke agencije koje nude skoro isključivo daleke destinacije (a da ne govorim o tome da su iste za prosječne građane preskupe), a kada ih pitaš da ti predlože nešto originalno iz naše zemlje, nisu to u stanju...
Stoga, emisije tipa Turizam plus, ako ništa drugo, pokažu nam šta sve još nismo vidjeli u vlastitoj zemlji, ili bi trebali ponovo da posjetimo A tačno je i ovo da se gleda u svim krajevima BiH...
ne kazem ja da je emisija losa, ali vala ga kenjaju s onim komentarima... nema shanse da ih svi onoliko hvale!
iz dna duše

#4 Re: Turizam Plus - Najbolja TV emisija!!!

Post by iz dna duše »

stochar wrote:
iz dna duše wrote:Ja isto volim pogledati ovu emisiju, uvijek se negdje naleti na nju, na neku reprizu...
ne kazem ja da je emisija losa, ali vala ga kenjaju s onim komentarima... nema shanse da ih svi onoliko hvale!
Ma mislim da isfiltriraju one koji kude ili pišu pogrdne i uvredljive poruke, pa ostaje "med i mlijeko"
Ima tu nebuloza još, ali su meni predjeli koje vidim bitniji, pa im tako neke stvari i "oprostim"
Recimo, samo poslušajte nagrade, koje dobiju pošiljatelji sms poruka, sve živi "romantični ručkovi" na magistralama...ali bože moj, biće bolje...
Post Reply