"Trenutak istine" na Nova tv
Moderator: _BataZiv_0809
- bato99
#1 "Trenutak istine" na Nova tv
gleda li iko ovu bolesnu emisuju na novoj tv, jao drame koja pitanja postavlja ova voditeljica

- bato99
- Warhead
#3 Re: "Trenutak istine" na Nova tv
Jednom sam gledao i koliko sam mogao razumjeti, procjena da li je odgovor istinit ili ne, zasniva se na tome kako je ispitanik na postavljeno pitanje odgovorio na poligrafskom testiranju. Znaci, postavi mu se prije kviza stotinjak pitanja dok je na poligrafu, zatim se od tih stotinjak pitanja izaberu neka koja se ubace u kviz.bato99 wrote:gleda li iko ovu bolesnu emisuju na novoj tv, jao drame koja pitanja postavlja ova voditeljica![]()
![]()
![]()
![]()
Problem je da je ispitivanje putem poligrafa jako neprecizno. Naime, nerijetko nesto sto je istina poligraf ce pokazati kao neistinu. Iz tog razloga se npr. dobijeni rezultati ne mogu koristiti na sudu kao dokaz. Upravo u tom kvizu, u epizodi koju sam gledao, zena je pala na bezveznom pitanju. Pitanje je bilo bezazleno (nisam cak zapamtio ni na sta se konkretno odnosilo, samo znam da nije bilo nimalo provokativno kao ova pitanja na isjecima), a i po reakciji doticne gospodje se moglo vidjeti da joj nista nije jasno. Zena jednostavno nije imala razloga da laze na takvo pitanje. Cjelokupna situacija je djelovala bas glupavo. Po mom misljenju je stoga kviz obicno sranje za neuke mase.
- bato99
#4 Re: "Trenutak istine" na Nova tv
ma jeste sranje..nego oplakah večeras od smijeha..pita voditeljica tipa(a žena i kćeka sa njim u studiju) da li si snimao sex sa svojom ženom pa ga dao svojim prijateljima da gledaju..kaže lik "da"
žena mu propade u zemlju

- mr_niceee
#5 Re: "Trenutak istine" na Nova tv
halo drug, nemoj beze jos vise crniti covjeka jer pitanje uopste nije tako glasilo...pitala ga je dali je pokazivao snimke sexa sa zenom trecoj osobi??? a to sto si ti napisao totalno drukcije izgledabato99 wrote:ma jeste sranje..nego oplakah večeras od smijeha..pita voditeljica tipa(a žena i kćeka sa njim u studiju) da li si snimao sex sa svojom ženom pa ga dao svojim prijateljima da gledaju..kaže lik "da"![]()
![]()
žena mu propade u zemlju
![]()
![]()
![]()
- bato99
#6 Re: "Trenutak istine" na Nova tv
da..baš drukčije izgleda