nemamo jos dokaza da ju je ispalio. ona kaze da chandra preuzima slucaj, ne znaci da ta firma vise nije umijesana samo da ona vise nije lead attorney, cisto sumnjam da ce onakva zmija dozvoliti da chandra vodi slucaj kako ona zeli i misli. advokatica je prvoklasna aspida koju nasir ni najmanje ne zanima (da je iole zanima ne bi ga prvi put upoznala 10 minuta prije sudnice), niti njegova dobrobit. otisla je roditeljima i naslikala sliku stonea kao nesposobnog i nebriznog advokata kojemu su dilovi i pleas jedini cilj a ona uradila isto. u trejleru za novu epizodu ima scena chandre i stona zajedno u kuci gdje se desio zlocin. ne znam kako ce se to raspetljati, ili zapetljati, da njih dvoje rade skupa na rekonstrukciji dogadjaja.
u prvih par epizoda mi je dzonova eczema bila kao nekakav koenovski element u, inace, iznimno realisticnoj seriji, ali sad mi ne smeta vise toliko, dio je ekspozicije lika. mogu mozda cak i nategnuti paralelu njega i nasira, izgubljenici sto hodaju od osobe do osobe, od doktora do doktora, prihvataju savjete za problem koji ne mogu sami rijesiti, ne znaju kome vjerovati pa vjeruju svakom. takodjer ga ta eczema jos vise izolira od ostatka svijeta, prikazuje tu njegovu jadnu egzistenciju koja osim posla i nema narocitog smisla/etabliranja u svijetu. sa sinom se, ocito, rijetko vidja, nemamo nikakvog prikaza prijatelja, posebice partnera. lone wolf, lik koji nema sta izgubiti i kao takav vrlo prikladan za borbu kontra sistema, ako tamo idu sa serijom. pride, richard price nije neko safunjarsko tv skrabalo tako da ne mogu zamisliti da bi ugradio ovako nesto prozimajuce u karakter i proveo toliko puno vremena na tome da nema neku funkciju za kasnije.
omarova

uloga mi jos uvijek nije bas najjasnija, ali vidjecemo. jedino sto imaju jos samo 4 epizode, ovdje sudjenja nece biti, sve ce se razrijesiti prije toga, na ovaj ili onaj nacin. instinkt mi govori da to jadno dijete nece dobro proci na kraju.
nisam znala da ima tema inace bi ovdje ostavila prvobitni komentar o seriji,sad mi se ne kopira. . nije me dugo nesto ovako zaintrigiralo i obradovalo u tv svijetu.
edit:
props za turturro family reunion.