Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kontam nakon citanja ove teme u najmanju ruku epizoda je komplet ina scena sa Abby, samo gdje su obojica bradati i traje 40 min
Onak.. epizoda, sama za sebe, fina prica. Al u kontekstu ove serije se slazem sa onima koji govore da je bespotrebna. Ono, da je 30% epizode na toj prici, onako usputno jer prolazi glavni dvojac, imalo bi smisla, ovako kao da nisam gledao istu seriju vec se prebacio na neki film koji govori o ljubavi u doba kolere.
Dovoljno je pogledati na imdb ocjenu ove treće epizode i reći da je filler epizoda, može se pogledati prvih 10 i zadnjih 5 minuta. Prve dve epizode 9.2 i 9.3 respektivno i onda treća epizoda 8. Jasno je o čemu se radi.
Zoooka wrote: ↑01/02/2023 14:50
Treća nema nisku ocjenu jer je filler, nego što su ljudi zatucani manje više.
Jesi dosadna u picku materinu, sjaši malo više. Epizodu su usrali i osim što je bila dosadna bila je i mnogima gadljiva.
Meni lično toliko gadljivo da bi sinu složio metak u glavu da ga vidim 'nako.
Jesi dosadna u picku materinu, sjaši malo više. Epizodu su usrali i osim što je bila dosadna bila je i mnogima gadljiva.
"Nisam ja zatucan, ne zovite me tako, ali bih sinu složio metak kada bi 'nako"
Vezano za igru - ovo je sve sto se tice pojavljivanja Franka, jedna recenica u kojoj Bil kaže da mu je to partner i jedno oprostajno pismo. Joel i Frank u igri se nikada nisu sreli..
Takođe, kroz preostali dio igre nigdje se ne prožima bilo kakva "love story" a ponajmanje gay.. Drugi dio je nešto potpuno suprotno, ko je igrao zna o cemu je rijec...
Vezano za seriju, kompletna epizoda je bazirana na ljubavi dva muskaraca u postapokalipticnom periodu... Ovde su uzete masne pare, za promociju ovakve vrste.. Nekome odgovara, meni ne.. Kada budu došli do zimskog perioda i
Spoiler
Show
kanibala
vidjecemo na koji ce nacin to prikazati, jer taj dio igre je najbrutalniji u igri....
Last edited by Isner on 01/02/2023 15:47, edited 1 time in total.
"Nisam ja zatucan, ne zovite me tako, ali bih sinu složio metak kada bi 'nako"
Mislim ne bih zbog budale zaglavio zatvora, odgovor je više bio figurativan ne bil' shvatila koliko je dosadna.
Epizoda je filler i tačka.
Bilo u GoT i HoD sličnih scena pa niko nije govorio da je filler.
Dosadan je ko proliv iliti dijareja na koju se pali.
O, ubijanje vlastitog sina metkom u čelo definitivno ukazuje na zanimljiv sistem vrijednosti.
Ali samo ti i dalje budi ti. Tvoje vrijednosti, tvoj sin, tvoj metak.
Nemoj da govorimo o sistemima vrijednosti onih odakle si usvojio te pro lgbt stavove.
Tema je LoS ,ubili su epizodu propagandom isto kao što nekad stave crnca gdje mu nije mjesto i to je poenta.
kako mislis stave crnca gdje mu nije mjesto kakav je ba ovo rasizam , sto crnci su nedostojni uloge npr. Jamed Bonda, jarane ti imas bas zescih problema oko inkluzije u danasnje društvo
xoklix wrote: ↑01/02/2023 15:55
Nemoj da govorimo o sistemima vrijednosti onih odakle si usvojio te pro lgbt stavove.
Tema je LoS ,ubili su epizodu propagandom isto kao što nekad stave crnca gdje mu nije mjesto i to je poenta.
kako mislis stave crnca gdje mu nije mjesto kakav je ba ovo rasizam , sto crnci su nedostojni uloge npr. Jamed Bonda, jarane ti imas bas zescih problema oko inkluzije u danasnje društvo
Pa kaze covjek eno patuljci i vilenjaci ugljese u LOTR. Inkluzija u danasnje drustvo a drustva i qurtza iseli se pola drustva na zapad.
Last edited by Tananarive on 01/02/2023 16:02, edited 1 time in total.
vaučer wrote: ↑31/01/2023 13:22
Kako ne ide? Zar nisu imali ispunjene živote bez obzira na cjelokupnu situaciju? Čak ispunjenije nego da su ostali u ulogama koje su imali prije 'kraja svijeta'.
vaučer wrote: ↑31/01/2023 13:22
Kako ne ide? Zar nisu imali ispunjene živote bez obzira na cjelokupnu situaciju? Čak ispunjenije nego da su ostali u ulogama koje su imali prije 'kraja svijeta'.
Nisi skontao boldirano. Ne ide zivot dalje
Ne ide dalje ne mogu zatridniti ako treba da nacrtamo.
Koliko sam shvatio u trećoj epizodi vrijedi pogledati samo prvih 10 i zadnjih 5 minuta. Ovu sat vremena epizodau posmatrati kao produzenu epizodu ovih 15 minuta 3 epizode. Hvala vam vi sto ste se zrtvovali i pogledali cijelu epizodu za nas koji ne želimo.
xoklix wrote: ↑01/02/2023 15:55
Kakav rasizam, ne može crnac glumiti Vikinga npr.
Isto kad bi snimali film o Africi,a glumci bijelci.