shin wrote:
Novi trailer.
valja onda docekat decembar 2014 i onu bitku pet armija
Moderator: _BataZiv_0809
shin wrote:
Novi trailer.
Ja ni ovaj ne mogu dočekat, a valja taj onda 1 čitavu godinu čekatBrkooo wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
valja onda docekat decembar 2014 i onu bitku pet armija![]()
![]()
jos malo pa riddickLegollas wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
zecko_kupuz wrote:Mislim da je još ovaj film originalno trebao izaći nekada u jesen, a treći u ljeto iduće godine. Ali valja izbjeći zahebatu konkurenciju.A ionako je bolje pred Novu.
Legollas wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa ovo sam zamislio kao neki odgovor na te postove, ali bez citiranja i sa zakašnjenjem.shin wrote: Imaš fin post stranicu ranije o tome kako su svi filmovi do sada izašli u decembru, mada bi volio vidjeti koji su to filmovi ljuta konkurencija prema tebi?
ma marvel napravio thor-a i kapetana ameriku samo kao uvod u avengers-e. sad ovaj drugi dio jase na tom talasu. garant ce biti i kapetan drugi dio i novi hulk. ko god da im je radio strategiju trebaju mu bjanko cek datizecko_kupuz wrote:Pa ovo sam zamislio kao neki odgovor na te postove, ali bez citiranja i sa zakašnjenjem.shin wrote: Imaš fin post stranicu ranije o tome kako su svi filmovi do sada izašli u decembru, mada bi volio vidjeti koji su to filmovi ljuta konkurencija prema tebi?![]()
A ljuta konkurencija - pa eto, pade mi Thor na pamet za ovu godinu. Marvel počinje ubijati s ovim zaradama iako im Thor doduše nije najjači adut.
Thor (2011) - box office - $449,326,618zecko_kupuz wrote:Pa ovo sam zamislio kao neki odgovor na te postove, ali bez citiranja i sa zakašnjenjem.shin wrote: Imaš fin post stranicu ranije o tome kako su svi filmovi do sada izašli u decembru, mada bi volio vidjeti koji su to filmovi ljuta konkurencija prema tebi?![]()
A ljuta konkurencija - pa eto, pade mi Thor na pamet za ovu godinu. Marvel počinje ubijati s ovim zaradama iako im Thor doduše nije najjači adut.
The Avengers - $1,511,757,910shin wrote: Thor (2011) - box office - $449,326,618
The Hobbit (2012) - boy office - $1,017,003,568
Avengersi će prebaciti milijardu bez sumnje, marvelovi filmovi su žestok šund to se gleda.
sve to skupa zajedno sa krizom i losim filmovima u zadnje vrijeme. ameri imaju tu kulturu gledanja filmova u kinu iako imaju kuci 50-60" televizore.Jack Be Nimble wrote:Ne brinem se ja za Hobbita i da lice moci zaraditi iako ne vidim neka iscekivanja medju masom za ovaj film. Svima se malo smucilo sto mora biti tri dijela. Ali generalno govoreci Holivudski filmovi vise nisu u stanju da naprave istu zaradu kao proslih godina, ali prodaja van Amerike izvuce svaki film. Neki strucnjaci tvrde da se pravo jako losi filmovi + cijena karata/kokica, drugi tvrde da su filmovi losi ali mnoge kuce vec imaju haman svoje mini kino tako da nema vise onoga 'eh ovaj film se treba gledati u kinu pa makar ne valjao', i naravno torenti.
8.67 GiBshin wrote:The.Hobbit.An.Unexpected.Journey.2013.EXTENDED.720p.BluRay.DTS.x
shin wrote:The.Hobbit.An.Unexpected.Journey.2013.EXTENDED.720p.BluRay.DTS.x
zecko_kupuz wrote:Polako se psihički pripremamo za naredni mjesec.
Trailer je kulj, a zvanično je izašao i pjesmuljak za završnu špicu drugog filma.
Meni lično ova nije ni do koljena onoj iz prvog filma, kao da slušam kakvu baladu Backstreet boysa na soundtracku Hobbita.![]()
100 puta bolji..ja preslusao soundtrack preko 100 puta. ima count na itunesuLegollas wrote:zecko_kupuz wrote:Polako se psihički pripremamo za naredni mjesec.
Trailer je kulj, a zvanično je izašao i pjesmuljak za završnu špicu drugog filma.
Meni lično ova nije ni do koljena onoj iz prvog filma, kao da slušam kakvu baladu Backstreet boysa na soundtracku Hobbita.![]()
Ova iz prošlog filma je bolja 10 puta