Evo 2 trailera za film sa prevodom:
http://www.kinotekahd.com/index.php?opt ... Itemid=101
Moderator: _BataZiv_0809
Predobra...veliki štrumf wrote:odlična,sva tri iz trilogije

imas tri svedska-bosanac- wrote:stante sad kolko sad tih filmova ima koji klinac, gledo sam svedski i ovaj remake americhki al jel jos djelova ima il sta i ako ima mozetel ih nabrojat da i to pogledam.
-bosanac- wrote:stante sad kolko sad tih filmova ima koji klinac, gledo sam svedski i ovaj remake americhki al jel jos djelova ima il sta i ako ima mozetel ih nabrojat da i to pogledam.
Razumijem svasta kod ljudi, ali barem napisi "po mom misljenju" ili "vjerujem". Daj predstavi neki licni odnos. Vjerovatno ljudi misle da si snob zato sto pricas o stvarima kao o apsolutnim istinama, aksiomima.derion wrote:Knjige su mediokriteti (kao i većina bestselera koji haraju svjetskim literarnim listama), ali dobro, i prije sam optuživan da sam pripadnik književne snobovske elite.
Nisam još gledao Fincherovu verziju, ali švedska filmska trilogija je SCHUND s užasnim manuskriptom, nikakvom fotografijom i lošom glumom - i svaki sineasta ih može komotno zaobići u širem krugu.
Ma u pravu si skroz, sve je ovdje go smetljar koji je u životu pogledao samo 1000 filmova i pročitao bar pola toliko knjiga. Šta oni znaju?derion wrote:Knjige su mediokriteti (kao i većina bestselera koji haraju svjetskim literarnim listama), ali dobro, i prije sam optuživan da sam pripadnik književne snobovske elite.
Nisam još gledao Fincherovu verziju, ali švedska filmska trilogija je SCHUND s užasnim manuskriptom, nikakvom fotografijom i lošom glumom - i svaki sineasta ih može komotno zaobići u širem krugu.
za ovoKnjige su mediokriteti (kao i većina bestselera koji haraju svjetskim literarnim listama),