zato što sam se zagrcnula na tu scenu..od smijeha i mukeklixoris wrote:Bloo wrote: shhhhhhhhhhhhhhhhhh...nećemo o tomehold me... like you did by the lake on Naboo
![]()
![]()
![]()
Gdje se toga sjeti
bosanska verzija bi bila...poljubi me muškarčino D:
Moderator: _BataZiv_0809
zato što sam se zagrcnula na tu scenu..od smijeha i mukeklixoris wrote:Bloo wrote: shhhhhhhhhhhhhhhhhh...nećemo o tomehold me... like you did by the lake on Naboo
![]()
![]()
![]()
Gdje se toga sjeti
Bolje zvuči od ovoga što je Lucas smislio.Bloo wrote:zato što sam se zagrcnula na tu scenu..od smijeha i mukeklixoris wrote:Bloo wrote: shhhhhhhhhhhhhhhhhh...nećemo o tomehold me... like you did by the lake on Naboo
![]()
![]()
![]()
Gdje se toga sjeti
bosanska verzija bi bila...poljubi me muškarčino D:
K.... nije. Vidjećeš kad nabavim Lightsaberzijancer wrote:nije taj film za vas snimljen
![]()
http://www.ekupi.ba/Content/Search.aspx?qry=star%20wars
http://www.master.ba/index.php?specialV ... =star+wars
Pa hronoloski prva tri su ti I, II i IIIKB9 wrote:nije dobar ko hronoloski prva tri al je sigurno bolji od ona nova tri, tacnije prilicno je dobar, u neku ruku mi se svidja sto han solo umre jer ford je ipak star da bi u nastavcima bio han solo a uzet nekog umjesto njega je besmisleno![]()
dvije male zamjerke, jedna manja druga malkice veca su prepederast negativac kad skine masku (manja, subjektivna) i najbrze u historiji ovladavanje silom kod curice, fakat nema smisla (objektivno i prilicna zamjerka)
i da, bb8 je rame uz rame sa r2d2, on je bas pun pogodak
Daj ba, pa najmanje bi logike bilo da je Darth Maul. Maul se već jednom vratio u animiranoj (canon) seriji The Clone Wars i opet umro i bilo bi apsurdno da se opet vrati. Mislim da je to Darth Plagueis spomenut u Epizodi III, eto pogledaj tu scenu na YouTube-u i obrati pažnju na muziku i onda ukucaj 'John Williams - Snoke' i poslušaj, sve ćeš shvatiti. Sigurno mu je pola lica deformisano jer je preživio ozlijede koje mu je Palpatine zadao u snu.alibegoa wrote:Jest da je sve pa i dijalozi reciklirano, ali je opet dobro.
Samo nije mi jasno odakle su izvukli naziv First Order. Klasična Imperija i nema potrebe za novim nazivom.
Enigma je Supreme Leader Snoke. Ko je, kako i odakle je došao. Ko je mogao biti tako snažan u dark side da zavede i trenira Bena? Ako ispadne da se neko tek tako pojavi samostalno, po meni je to daleko gore nego da Rey s lakoćom osjeti silu, jer i njoj govore da joj treba trener. Po meni je jedino logično da je Snoke Darth Maul.
I vratio se u The Clone Wars-u sa vještačkim nogama i izdominirao sa burazerom, da bi ih obojicu na kraju ubio Darth Sidious, tj. Palpatine. Kako god, nema nikakve logike da je on zapravo Snoke, kako je onda odjednom postao onoliki + baš drukčije izgleda i ima drukčiji glas.ExNihilo wrote:Darth Maul je presječen na dva dijela u The Phantom Menace. Toliko o tome.

Pa Kylo Ren je Snokeov apprentice, ali koliko sam skontao nije 'kompletan' Sith, nego nešto tamo-vamo.Iskreno_pa_kud_puklo wrote:Kao sto yod_a rece sith uvijek dolazi u paru.Mi smo upoznali imperatora kao SITH-a No1 ali ne i SITH-a No2.Da rezimiram...imperatorovi suradnici su u stvari uvijek ucenici i imperatora su uvijek zvali(nazivali) MASTER a sith-ovi su ipak kao i jadi vitezovi uvijek jednaki (bar suprime council) tako da nam fali -nedostaje sith No2.Suprime Snook je po meni sith No2.Ali ako postoji TEMPL od jedi vitezova koji je kao "tajan" zasto ne bi postojao i SITH TAMPLE KOJI JE ,TAKODJE TAJAN.
E to može bit, kao i za Emperora u starim filmovima. Ipak, mislim da će biti opet visok jedno 3 metra.ExNihilo wrote:Treba uzeti u obzir mogućnost da Snoke zapravo nije nikakav div, već da je hologram jednostavno ogroman. Drugačije ga nismo ni vidjeli.