Omiljeni lik mi je Data, a najsmjesniji Riker zbog svojih pretjeranih reakcija.

Moderator: _BataZiv_0809

I meni, zaborabih napomenuti, nikad necu prezaliti sto je poginuo u predzadnjem filmu.Jazz_Junkie wrote: Omiljeni lik mi je Data,
Ima li gdje isto ovo samo za TNG, ja ne znadoh naciAtrus wrote:Sve epizode Star Trek, serijal sa Kirkom i Spockom:
http://www.youtube.com/show/startrek
Kakvu konferenciju, ne znam sta je bilo u Novom Sadu? Konferencija Trek-era?EdoI wrote:Da mi kakvu konferenciju organizujemo u Sarajevu, kao što je recimo bila u Novom Sadu?
Data umire na kraju ? !! Zašto, o zašto si to spomenuo?!Ateista wrote:I meni, zaborabih napomenuti, nikad necu prezaliti sto je poginuo u predzadnjem filmu.Jazz_Junkie wrote: Omiljeni lik mi je Data,![]()
Zato sam taj film odgledao samo jednom.
Lako cemo za Datu, on je robot, vazda se moze napraviti isti, k'o kompjuter.sheilak wrote:Data umire na kraju ? !! Zašto, o zašto si to spomenuo?!Ateista wrote:I meni, zaborabih napomenuti, nikad necu prezaliti sto je poginuo u predzadnjem filmu.Jazz_Junkie wrote: Omiljeni lik mi je Data,![]()
Zato sam taj film odgledao samo jednom.![]()
Nisam gledala taj film.
Bolno ali istinito, film se zove NEMESIS, i zadnji je film Pickardove generacije.sheilak wrote:Data umire na kraju ? !! Zašto, o zašto si to spomenuo?!Ateista wrote:I meni, zaborabih napomenuti, nikad necu prezaliti sto je poginuo u predzadnjem filmu.Jazz_Junkie wrote: Omiljeni lik mi je Data,![]()
Zato sam taj film odgledao samo jednom.![]()
Nisam gledala taj film.
Meni DS9 najbolja serija, prva sezona i nije toliko reprezentativna koliko recimo četvrta pa nadalje.Neelix wrote:gledao sam DS9, vox, ne sve doduse, mozda prvu sezonu. bio je na hrt-u nedavno, pa sam pratio donekle. ne znam, nije me odusevilo, mozda mu dam jos jednu sansu.
Zar ne znaš za ST konferencije? Održavaju se redovno širom svijeta, a Novi Sad sam čisto naveo kao primjer zbog blizine. Ponekad to i preraste u SF konferencije, pa ST bude tek kao dio svega toga.Ateista wrote:Kakvu konferenciju, ne znam sta je bilo u Novom Sadu? Konferencija Trek-era?EdoI wrote:Da mi kakvu konferenciju organizujemo u Sarajevu, kao što je recimo bila u Novom Sadu?
DS9 mi je gledljiv, jer mi je ezri dax bas simpaJazz_Junkie wrote:D Inace sam gotivio i Voyager dok DS9 nisam mogao smisliti, a o ovom novom Enterpriseu da i ne pricam.
Pa to i jeste fazon, prva sezona i nije nesto, ali kasnije postane ultra zanimljivo, posebno od cetvrte pa nadalje. Cini mi se da Worf nije u prvoj sezoni s njima? Uglavnom, pogledaj ponovo, neces se pokajati.Neelix wrote:gledao sam DS9, vox, ne sve doduse, mozda prvu sezonu. bio je na hrt-u nedavno, pa sam pratio donekle. ne znam, nije me odusevilo, mozda mu dam jos jednu sansu.