Jopetshambho wrote:Pa vrati..![]()
..Meni je bilo dobro..
Nego sad pocinje i Star Trek Enterprise..
Star Trek
Moderator: _BataZiv_0809
- Skyfox
#451 Re: Star Trek
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#452 Re: Star Trek
http://www.youtube.com/watch?v=7YuodWzQkM0&feature=fvst
ev zadnja epizoda
onima kojima se gleda komplet imaju od 1 do 10 na youtubetu
http://www.youtube.com/watch?v=hdVNPUzQ ... re=related
znači samo šaltajte part 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 i imate CC ikonu za transkripciju...prvo transcibe audio pa pritisnite OK onda opet na CC i pritisnite transcribe captions ,i nadji hrvatski ili srpski,bosanskog nejma
i Voilà
ev zadnja epizoda
onima kojima se gleda komplet imaju od 1 do 10 na youtubetu
http://www.youtube.com/watch?v=hdVNPUzQ ... re=related
znači samo šaltajte part 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 i imate CC ikonu za transkripciju...prvo transcibe audio pa pritisnite OK onda opet na CC i pritisnite transcribe captions ,i nadji hrvatski ili srpski,bosanskog nejma
-
shambho
- Ma.Le.Na
-
sumirprimus
#455 Re: Star Trek

i nije greota ni umrijet poslije njih dvije
i jos kaze neko ne prati star trek...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#456 Re: Star Trek

sarajevska sevenica......AJLOVJUUUUUUUUUUUU !!!!!!!!!!
- sheilak
#457 Re: Star Trek
Ja kategoricno odbijam gledati ovaj novi Enterprise! Necu! Nikako!
Preskocite ovu seriju i predjite na Keptn Kirk-a, vi sa HTV-a!
Preskocite ovu seriju i predjite na Keptn Kirk-a, vi sa HTV-a!
- vox-populi
#458 Re: Star Trek
Ja upravo na pola cetvrte sezone DS9. Rekoh da obnovim gradivo, nije se odavno. Poslije DS9 gledam VOY pa TNG. A onda cemo vidjeti, vjerovatno TOS, TAS pa ENT.
Neelix, pogleda li ti ikad DS9? Evo da ti jos jednom preporucim, odlican je.
Neelix, pogleda li ti ikad DS9? Evo da ti jos jednom preporucim, odlican je.
- Neelix
#459 Re: Star Trek
Nabavio sam DS9, ali gledam TNG trenutno
Kirk je lafac samo takav

- sheilak
#460 Re: Star Trek
Mozda bi ovi s HTV-a mogli od svih Star Trek filmova napraviti serijal-svaku noc pola filma
Samo se ovaj Enterprise
U kojem se stoljecu radnja desava uopste?
Samo se ovaj Enterprise
- Karabaja
#461 Re: Star Trek
samo za ove početnike:sheilak wrote:Mozda bi ovi s HTV-a mogli od svih Star Trek filmova napraviti serijal-svaku noc pola filma![]()
Samo se ovaj Enterprise![]()

- vox-populi
#463 Re: Star Trek
Dvije odlicne stranice za informisati se:
http://www.startrek.com/startrek/view/index.html
http://memory-alpha.org/en/wiki/Portal:Main
http://www.startrek.com/startrek/view/index.html
http://memory-alpha.org/en/wiki/Portal:Main
- bingov buraz
#464 Re: Star Trek
Ne zelis da saznas kako je nastala federacija?Putovanje sa warp 3sheilak wrote:Mozda bi ovi s HTV-a mogli od svih Star Trek filmova napraviti serijal-svaku noc pola filma![]()
Epizode sa xindi arc su fantasticne mislim da je to treca sezona cak i onu pop pjesmicu zagotivis poslije nekog vremena
Archer je Tito
Dajte im sansu Enterprise je s vremenom sve bolji
- Neelix
#465 Re: Star Trek
bingov buraz wrote:Ne zelis da saznas kako je nastala federacija?Putovanje sa warp 3sheilak wrote:Mozda bi ovi s HTV-a mogli od svih Star Trek filmova napraviti serijal-svaku noc pola filma![]()
U kojem se stoljecu radnja desava uopste?nema holodeka,teleportacija u povoju.
Epizode sa xindi arc su fantasticne mislim da je to treca sezona cak i onu pop pjesmicu zagotivis poslije nekog vremena![]()
Archer je Titopa onda Andorijanci i commander Shran jedan od najcool likova u svim ST serijalima,T'Pol khm...
Taj serijal je prekinut bas kad je prica dobila pravi shmek.Mislim da su zato krive prve dvije realno losije sezone a poslije je bilo kasno za ispravke.
Dajte im sansu Enterprise je s vremenom sve bolji
EDIT: Dje cu Phloxa zaboravit
- bingov buraz
#466 Re: Star Trek
Jest vala metar i cevap a tactical officerNeelix wrote: EDIT: Dje cu Phloxa zaboravitmada se mnogi nece sloziti (Voy), meni je Phlox najjaci doktor u ST serijalima
i ja sam na pocetku skepticno usao u gledanje Enterprisea, ali sam se navuko, i pravo se sjebah kad odgledaj i zadnju epizodu
T'Pol je najbolja koka u ST svemiru
Tucker seljacina samo takva
Archer me je na pocetku nervirao, ali kasnije kada je poceo donositi prave odluke, a ne u pickastom stilu necemo se mijesati bla bla
i on mi je "sjeo". Jedino mi je onaj Reed antipatican, fol tactical officer, a ne bih ga ni po zvake poslo
- vox-populi
#467 Re: Star Trek
T''Pol jeste najbolja zenska u cijelom ST-u. A Tucker fakat jeste najveca seljacina koja se pojavila u svim serijalima, ne sjecam se da mi je neki lik bio vise iritntan od njega. I onda ove dvije krajnosti zavrse zajedno!! Pa i ja bih prekinuo snimanje i producente poslao na robiju.Neelix wrote: T'Pol je najbolja koka u ST svemiruTucker seljacina samo takva
Archer me je na pocetku nervirao, ali kasnije kada je poceo donositi prave odluke, a ne u pickastom stilu necemo se mijesati bla bla
i on mi je "sjeo". Jedino mi je onaj Reed antipatican, fol tactical officer, a ne bih ga ni po zvake poslo
EDIT: Dje cu Phloxa zaboravitmada se mnogi nece sloziti (Voy), meni je Phlox najjaci doktor u ST serijalima
E fakat Reed pa tactical officer? Lose skroz.
I Phlox meni licno nije najbolji doktor, jebiga, tesko ko moze prevazici The Doctor-a iz VOY, ali eto, close second.
P.S. sjetih se ko me je jos nevjerovatno iritirao, Wesley Crusher sa TNG-a. Kako je samo taj lik bio bespotreban, cudo jedno.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#468 Re: Star Trek
pichkonja pravivox-populi wrote: T''Pol jeste najbolja zenska u cijelom ST-u. A Tucker fakat jeste najveca seljacina koja se pojavila u svim serijalima, ne sjecam se da mi je neki lik bio vise iritntan od njega. I onda ove dvije krajnosti zavrse zajedno!! Pa i ja bih prekinuo snimanje i producente poslao na robiju.
E fakat Reed pa tactical officer? Lose skroz.
I Phlox meni licno nije najbolji doktor, jebiga, tesko ko moze prevazici The Doctor-a iz VOY, ali eto, close second.
P.S. sjetih se ko me je jos nevjerovatno iritirao, Wesley Crusher sa TNG-a. Kako je samo taj lik bio bespotreban, cudo jedno.
ali ne dirajte mi u doktora, misha vam

- Neelix
#469 Re: Star Trek
Tucker mene nije nervirao
na zivce mi je vazda isao Riker, fol neki zavodnik, zene padaju na njega ovo ono, a krmak zesci
nikakvog autoriteta, ruzan, dosadan u pm....fakat, kad razmislim, on mi je jedina crna tacka (rupa
) ST-a 
na zivce mi je vazda isao Riker, fol neki zavodnik, zene padaju na njega ovo ono, a krmak zesci
- vox-populi
#470 Re: Star Trek
Ma nije samo on, imao je skoro svaki serijal nekoga iritantnog.
TOS/TAS - Uhura. Shvatam njenu ulogu, kao african american u serijalu iz 60-tih ali fakat, pozicija telefonske sekretarice u 23. vijeku, ne znam koliko je to bilo potrebno, mogli su joj nesto drugo naci.
TNG - spomenuti Wesley Crusher, odvratno iritantan. A slazem se da je Rilker precjenjen. Al. jebiga, ukus i 80-te bas i ne ide zajedno.
DS9 - kai Winn mi je onako propisno nervirala a od glavnih likova nikako mi nije legao Bashir. Mada je podnosljiv.
VOY - uh, tezak izbor. Chakotay prije svega, dosadan i nepotreban skroz. Kapetanica se nije trebala baviti glumom u zivotu, al eto. Paris mi onako sav ljigav. Vidi se da mi ovo nije bas omiljeni serijal
ENT - spomenuti papak Tucker.
Eto, moji worst of the worst.
TOS/TAS - Uhura. Shvatam njenu ulogu, kao african american u serijalu iz 60-tih ali fakat, pozicija telefonske sekretarice u 23. vijeku, ne znam koliko je to bilo potrebno, mogli su joj nesto drugo naci.
TNG - spomenuti Wesley Crusher, odvratno iritantan. A slazem se da je Rilker precjenjen. Al. jebiga, ukus i 80-te bas i ne ide zajedno.
DS9 - kai Winn mi je onako propisno nervirala a od glavnih likova nikako mi nije legao Bashir. Mada je podnosljiv.
VOY - uh, tezak izbor. Chakotay prije svega, dosadan i nepotreban skroz. Kapetanica se nije trebala baviti glumom u zivotu, al eto. Paris mi onako sav ljigav. Vidi se da mi ovo nije bas omiljeni serijal
ENT - spomenuti papak Tucker.
Eto, moji worst of the worst.
- stachu
#471 Re: Star Trek
Sulibannnn....

- Ma.Le.Na
#472 Re: Star Trek
ovo nesto novo na HRTu me strasno nervira
nekakvi novi likovi nista ne mogu pofatat
jel zna iko da li pustaju od pocetka il su krenuli od xy sezone??
nekakvi novi likovi nista ne mogu pofatat
jel zna iko da li pustaju od pocetka il su krenuli od xy sezone??
- Neelix
#473 Re: Star Trek
dobra lista
uhura me ne nervira, ima dobre sise
cuj telefonska sekretarica
crusher me za divno cudo nije toliko nervirao, valjda mi je dosta negativnosti bilo kad rajkera vidim
a za voyagera se slazem sve
chakotay je levat pravi. Jedino Neelix vrijedi cemu
i tuvok donekle.
a kapetanica mi praaaavo na hashima ide. posebno nakon epizode u kojoj naidju na planetu koja ima tehnologiju uz ciju pomoc se odmah mogu vratiti na zemlju, ali im iz nekog principa ne zele otkriti kako. i umjesto da otmu (sto ne bi nastetilo toj civilizaciji nikako), ona nece, kao postuje volju bla bla, i ode dalje
crusher me za divno cudo nije toliko nervirao, valjda mi je dosta negativnosti bilo kad rajkera vidim
a kapetanica mi praaaavo na hashima ide. posebno nakon epizode u kojoj naidju na planetu koja ima tehnologiju uz ciju pomoc se odmah mogu vratiti na zemlju, ali im iz nekog principa ne zele otkriti kako. i umjesto da otmu (sto ne bi nastetilo toj civilizaciji nikako), ona nece, kao postuje volju bla bla, i ode dalje
-
shambho
#474 Re: Star Trek
Zna li neko kako se zove ova plavusa sa velikom frizurom..Iz oridžinal Star Trek-a..Ona je meni bila idol..
BTW ev' jos zena..

BTW ev' jos zena..

- Neelix