Star Trek

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
muhafuca

#1351 Re: Star Trek

Post by muhafuca »

Bloo wrote:Odoh pogledati 5 epizodu
i koliko dramite ovdje, biću razočaraTa ne bude li nekog hot steamy gay seksa
Ja imam stoju na to da ce

Michael (Sakiba) do kraja bar u jednoj epizodi opalit Tili :D
muhafuca

#1352 Re: Star Trek

Post by muhafuca »

irac300 wrote:
@Bloo haj' ne zajebavaj. :D Neka njih, vise sam aludirao na trend da ih bas, al' skoro bas u svaku seriju ubace. Pa majka mu stara, bio sam i ja na tom zapadu, vidjao sam tu gay populaciju ali ih ipak nema toliko koliko se ovi trude da ih reklamiraju.
Ispast cu homofob, a nisam, al' me nervira silovanje razuma i nazor nametanje nekih stvari, nevezano za homoseksualizam, nego uopsteno.

A sta fali zdravoj, pravoj zeni bez obzira na godine ako voli seks? :D
Upravo to - Will and Grace gledao bez ikakvih problema jer je to koncept bio i sve je prirodno bilo i super serija bila

Novi Will and Grace mi je odmah pao u prvoj epizodi zbog drugog razloga - neprirodno trpanje sala i viceva na racun Trump-a.

Hajd tu i tamo da mu ga suknes al citavu epizodu da se samo na njegov racun zafrkavas ... dobro skontali smo - mrzite Trumpa - hajd dalje :roll:

E isto i u Star Treku - ubaci gay-a nije problem ... al sad ici u drugu krajnost , nidje veze.

Al u zadnje vrijeme to trend postao - u svaku seriju ubace kamaru nekih alternativni sex likova (bilo koje orjentacije) kao da su oni 90% populacije zapada a ne jedva 5% (ako i toliko) na zapadu gdje to otvoreno mogu biti.

Ispadne da ako si hetero - freak si :-)
Bloo
Globalna šefica

#1353 Re: Star Trek

Post by Bloo »

muhafuca wrote:
Al u zadnje vrijeme to trend postao - u svaku seriju ubace kamaru nekih alternativni sex likova (bilo koje orjentacije) kao da su oni 90% populacije zapada a ne jedva 5% (ako i toliko) na zapadu gdje to otvoreno mogu biti.

Šta ti znači alternativno?
I ne ne znači da si freak, ne idi sad u krajnost
Meni je ok da ako je 6 ljudi fokus neke serije, da jedno ili dvoje bude LGBT
Btw koliko ljudi oko vas je LGBT a da ne znate

Uostalom, serije se trude da se obracaju sto siroj publici, stoga ubacivanje jednog jebenog gay para u STD :mrgreen: nije nikakva drama, već jedan meni super nod LGBT populaciji u kojoj isto ima trekkija

sad čekam da se Finn i Poe pokupe u star warsima negdje i da all hell breaks loose :D

mi ovdje drvimo o LGBT u star treku, a niko da primjeti da da ono nije standardni klingonski battle kruzer sa početka 5 epizode :D
irac300

#1354 Re: Star Trek

Post by irac300 »

Bloo wrote: mi ovdje drvimo o LGBT u star treku, a niko da primjeti da da ono nije standardni klingonski battle kruzer sa početka 5 epizode :D
I dalje ostajem pri tvrdnji da su Klingonce i sve u vezi njih, pa tako i tehnologije, usrali, da uopšte nemam osjećaj da su Klingonci u pitanju. Pa i smanjili su ih čak, to se sada vidi u interakciji sa ljudima, sve 170. Više me podsjećaju na neku gušteroliku rasu.
arzuhal

#1355 Re: Star Trek

Post by arzuhal »

Klingonci su rasa koja je pretrpila najviše evolutivnih zahvata od svih...Na njima su se svi iživljavali...Što rek'o Worf:"Nemoj me, ne mogu više da pričam..."
Bloo
Globalna šefica

#1356 Re: Star Trek

Post by Bloo »

irac300 wrote:
Bloo wrote: mi ovdje drvimo o LGBT u star treku, a niko da primjeti da da ono nije standardni klingonski battle kruzer sa početka 5 epizode :D
I dalje ostajem pri tvrdnji da su Klingonce i sve u vezi njih, pa tako i tehnologije, usrali, da uopšte nemam osjećaj da su Klingonci u pitanju. Pa i smanjili su ih čak, to se sada vidi u interakciji sa ljudima, sve 170. Više me podsjećaju na neku gušteroliku rasu.
Ima više "rasa" Klingonaca ili sam u krivu?
irac300

#1357 Re: Star Trek

Post by irac300 »

Bloo wrote:
irac300 wrote:
Ima više "rasa" Klingonaca ili sam u krivu?
Ja koliko znam, nema.
dale cooper

#1358 Re: Star Trek

Post by dale cooper »

irac300 wrote:Nek' ste vi pedere primjetili. :D (brate pa u svaku seriju ih trapaju) A jeste li primjetili jedno poznato ime kada onaj krakati prvi casnik istrazuje kapetane flote? :D Jonathan Archer, drugi na spisku, kapetan prvog Enterprisea.
Meni je viśe drago što su definitivno kanonizirali kapetana Roberta Aprila, lika koji se originalno pojavio u jednoj epizodi animirane serija kao i u mnogim knjigama. April je bio prvi kapetan NCC- 1701 Enterprisea kojeg je kasnije i poslije Christophera Pikea preuzeo Kirk.
Raigor Stonehoof

#1359 Re: Star Trek

Post by Raigor Stonehoof »

irac300 wrote:Nek' ste vi pedere primjetili. :D (brate pa u svaku seriju ih trapaju) A jeste li primjetili jedno poznato ime kada onaj krakati prvi casnik istrazuje kapetane flote? :D Jonathan Archer, drugi na spisku, kapetan prvog Enterprisea.
A treci Cristopher Pike :wink:
Hame_
Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!

#1360 Re: Star Trek

Post by Hame_ »

Dobar ST:D, kapetan petarda - ko Tramp :thumbup:

Ne mogu još uvijek prežalit što nisu nastavili u vremenu gdje je Star Trek: Voyager završio, a ne vraćati se u šta je bilo na početku - ko Star Wars što vraćaju šta je bilo (lafo nisu imali tehnike to prije pokazati) :twisted:

Al' dobro je, kapetan lud ko struja, ni nalik prijašnjim Federalnim uhljebima :mrgreen:

Image

P.S. Izbor "prve dame" je opet pogođen...

Image

P.P.S. Čekam da se ovaj pojavi hehe...

Image
Raigor Stonehoof

#1361 Re: Star Trek

joj ovog leukemicara desno :D
dale cooper

#1362 Re: Star Trek

Post by dale cooper »

Karabaja wrote:Dobro, jebali vas pederi, je li iko ovdje primjetio da Mudd nije novi lik? :)
Primjetio sam, i mislim da je Mudd prva prikazana karika koja povezuje Discovery sa originalnom serijom.
Rainn Wilson je odradio odličan posao i pogodio je Muddov lik hvalisavog i lukavog prevaranta. :D
Bloo
Globalna šefica

#1363 Re: Star Trek

Post by Bloo »

Raigor Stonehoof wrote:joj ovog leukemicara desno :D
Taj leukemičar desno je jedan pravo cool lik :D
Doug Jones
od Hellboya, the Strain, Panovog labirinta :D

treba izvući dobro glumu (gdje se oslanjas na pokrete rukom, ogranicenu mimiku lica i svoj glas da preneses emocije) sa svim osnim sranjima na sebi :D
Bloo
Globalna šefica

#1364 Re: Star Trek

Post by Bloo »

muhafuca wrote:
jel da svuda su :D
Image
Raigor Stonehoof

#1365 Re: Star Trek

ne kazem ja da ne zna glumit, nego da izgleda ko avetinja :D
muhafuca

#1366 Re: Star Trek

Post by muhafuca »

Bloo wrote:
muhafuca wrote:
jel da svuda su :D
Image
Upravo tako - zvekni ih tu i tamo - nikakav problem - napraviti od toga temu serije - nidje veze
Ajatolah_

#1367 Re: Star Trek

Post by Ajatolah_ »

je li gledao neko ovaj Star Trek Continues? Vidim dosta pohvala...
Hame_
Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!

#1368 Re: Star Trek

Post by Hame_ »

Zidarski dekolte :mrgreen:

Image
Image
nelle_tz

#1369 Re: Star Trek

Post by nelle_tz »

Simpa slika. Pikardu dobro stoji ova bijela uniforma:)
Image
wewa

#1370 Re: Star Trek

Post by wewa »

Bloo wrote:
Raigor Stonehoof wrote:joj ovog leukemicara desno :D
Taj leukemičar desno je jedan pravo cool lik :D
Doug Jones
od Hellboya, the Strain, Panovog labirinta :D

treba izvući dobro glumu (gdje se oslanjas na pokrete rukom, ogranicenu mimiku lica i svoj glas da preneses emocije) sa svim osnim sranjima na sebi :D
jel on onaj guster u Hellboyu?
naaaaajkulji lik nakon Hellboya <3

kao C3PO with scales <3
Ironman_88

#1371 Re: Star Trek

Post by Ironman_88 »

dale cooper wrote:
Karabaja wrote:Dobro, jebali vas pederi, je li iko ovdje primjetio da Mudd nije novi lik? :)
Primjetio sam, i mislim da je Mudd prva prikazana karika koja povezuje Discovery sa originalnom serijom.
Rainn Wilson je odradio odličan posao i pogodio je Muddov lik hvalisavog i lukavog prevaranta. :D
Čitavo se vrijeme mučim oko Mudd-a, poznat mi glumac, poznat glas a nikako da skužim ko je. Na kraju sam morao pauzirati i ići guglati, kad ono Rainn Wilson. :D
Kad poznaješ glumca a ne možeš odmah skužiti o kome se radi je uglavnom znak da je odličan karakterni glumac u pitanju, što Rainn Wilson svakako jeste.
Bloo
Globalna šefica

#1372 Re: Star Trek

Post by Bloo »

wewa wrote: jel on onaj guster u Hellboyu?
naaaaajkulji lik nakon Hellboya <3

kao C3PO with scales <3

:D
Image
hadzinicasa

#1373 Re: Star Trek

Post by hadzinicasa »

najbolje su one trepetljike kad mu se naroguse

<3
Bloo
Globalna šefica

#1374 Re: Star Trek

Post by Bloo »

hadzinicasa wrote:najbolje su one trepetljike kad mu se naroguse

<3
:lol: :lol: :lol:

Anyway, opet igra nakog gušterolikog sad u STD-u. Awesome mi je bio u Panovom labirintu.
wewa

#1375 Re: Star Trek

Post by wewa »

dragi Lastane, jesam li ja normalna ako je on meni malkice sehi? :oops:
Post Reply