Ja imam stoju na to da ceBloo wrote:Odoh pogledati 5 epizodu
i koliko dramite ovdje, biću razočaraTa ne bude li nekog hot steamy gay seksa
Michael (Sakiba) do kraja bar u jednoj epizodi opalit Tili
Moderator: _BataZiv_0809
Ja imam stoju na to da ceBloo wrote:Odoh pogledati 5 epizodu
i koliko dramite ovdje, biću razočaraTa ne bude li nekog hot steamy gay seksa
Upravo to - Will and Grace gledao bez ikakvih problema jer je to koncept bio i sve je prirodno bilo i super serija bilairac300 wrote:
@Bloo haj' ne zajebavaj.Neka njih, vise sam aludirao na trend da ih bas, al' skoro bas u svaku seriju ubace. Pa majka mu stara, bio sam i ja na tom zapadu, vidjao sam tu gay populaciju ali ih ipak nema toliko koliko se ovi trude da ih reklamiraju.
Ispast cu homofob, a nisam, al' me nervira silovanje razuma i nazor nametanje nekih stvari, nevezano za homoseksualizam, nego uopsteno.
A sta fali zdravoj, pravoj zeni bez obzira na godine ako voli seks?
Šta ti znači alternativno?muhafuca wrote:
Al u zadnje vrijeme to trend postao - u svaku seriju ubace kamaru nekih alternativni sex likova (bilo koje orjentacije) kao da su oni 90% populacije zapada a ne jedva 5% (ako i toliko) na zapadu gdje to otvoreno mogu biti.
Ispadne da ako si hetero - freak si
I dalje ostajem pri tvrdnji da su Klingonce i sve u vezi njih, pa tako i tehnologije, usrali, da uopšte nemam osjećaj da su Klingonci u pitanju. Pa i smanjili su ih čak, to se sada vidi u interakciji sa ljudima, sve 170. Više me podsjećaju na neku gušteroliku rasu.Bloo wrote: mi ovdje drvimo o LGBT u star treku, a niko da primjeti da da ono nije standardni klingonski battle kruzer sa početka 5 epizode
Ima više "rasa" Klingonaca ili sam u krivu?irac300 wrote:I dalje ostajem pri tvrdnji da su Klingonce i sve u vezi njih, pa tako i tehnologije, usrali, da uopšte nemam osjećaj da su Klingonci u pitanju. Pa i smanjili su ih čak, to se sada vidi u interakciji sa ljudima, sve 170. Više me podsjećaju na neku gušteroliku rasu.Bloo wrote: mi ovdje drvimo o LGBT u star treku, a niko da primjeti da da ono nije standardni klingonski battle kruzer sa početka 5 epizode
Ja koliko znam, nema.Bloo wrote:Ima više "rasa" Klingonaca ili sam u krivu?irac300 wrote:I dalje ostajem pri tvrdnji da su Klingonce i sve u vezi njih, pa tako i tehnologije, usrali, da uopšte nemam osjećaj da su Klingonci u pitanju. Pa i smanjili su ih čak, to se sada vidi u interakciji sa ljudima, sve 170. Više me podsjećaju na neku gušteroliku rasu.Bloo wrote: mi ovdje drvimo o LGBT u star treku, a niko da primjeti da da ono nije standardni klingonski battle kruzer sa početka 5 epizode
Meni je viśe drago što su definitivno kanonizirali kapetana Roberta Aprila, lika koji se originalno pojavio u jednoj epizodi animirane serija kao i u mnogim knjigama. April je bio prvi kapetan NCC- 1701 Enterprisea kojeg je kasnije i poslije Christophera Pikea preuzeo Kirk.irac300 wrote:Nek' ste vi pedere primjetili.(brate pa u svaku seriju ih trapaju) A jeste li primjetili jedno poznato ime kada onaj krakati prvi casnik istrazuje kapetane flote?
Jonathan Archer, drugi na spisku, kapetan prvog Enterprisea.
A treci Cristopher Pikeirac300 wrote:Nek' ste vi pedere primjetili.(brate pa u svaku seriju ih trapaju) A jeste li primjetili jedno poznato ime kada onaj krakati prvi casnik istrazuje kapetane flote?
Jonathan Archer, drugi na spisku, kapetan prvog Enterprisea.

Primjetio sam, i mislim da je Mudd prva prikazana karika koja povezuje Discovery sa originalnom serijom.Karabaja wrote:Dobro, jebali vas pederi, je li iko ovdje primjetio da Mudd nije novi lik?
Taj leukemičar desno je jedan pravo cool likRaigor Stonehoof wrote:joj ovog leukemicara desno
jel da svuda sumuhafuca wrote:

Upravo tako - zvekni ih tu i tamo - nikakav problem - napraviti od toga temu serije - nidje vezeBloo wrote:jel da svuda sumuhafuca wrote:

jel on onaj guster u Hellboyu?Bloo wrote:Taj leukemičar desno je jedan pravo cool likRaigor Stonehoof wrote:joj ovog leukemicara desno
Doug Jones
od Hellboya, the Strain, Panovog labirinta
treba izvući dobro glumu (gdje se oslanjas na pokrete rukom, ogranicenu mimiku lica i svoj glas da preneses emocije) sa svim osnim sranjima na sebi
Čitavo se vrijeme mučim oko Mudd-a, poznat mi glumac, poznat glas a nikako da skužim ko je. Na kraju sam morao pauzirati i ići guglati, kad ono Rainn Wilson.dale cooper wrote:Primjetio sam, i mislim da je Mudd prva prikazana karika koja povezuje Discovery sa originalnom serijom.Karabaja wrote:Dobro, jebali vas pederi, je li iko ovdje primjetio da Mudd nije novi lik?
Rainn Wilson je odradio odličan posao i pogodio je Muddov lik hvalisavog i lukavog prevaranta.
wewa wrote: jel on onaj guster u Hellboyu?
naaaaajkulji lik nakon Hellboya <3
kao C3PO with scales <3
hadzinicasa wrote:najbolje su one trepetljike kad mu se naroguse
<3