Star Trek na našim TV stanicama

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Stitch__

Post by Stitch__ »

a ovaj doktor, phlox, mi je najbolji doktor od svih :) hehe, jel ko gledo onu epizodu kad je archer nervozan pa ga dr. pita "Kapetane, otkad niste bili sami sa zenom?" :D :D :D
en_jackal

Post by en_jackal »

posebno mi je ostala u pamcenju epizoda kad ih nekakav robot zarobi, zauzme enterprise i kirk skonta kako ce ga unistit. pita ga "ako ja kazem "ja lazem", jel ja lazem i govorim istinu?" i robot pocne urlat ERROR ERROR ERROR i eksplodira Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
....sjecam se....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a ovaj doktor, phlox, mi je najbolji doktor od svih Smile hehe, jel ko gledo onu epizodu kad je archer nervozan pa ga dr. pita "Kapetane, otkad niste bili sami sa zenom?" Very Happy Very Happy Very Happy
definitvno...phlox ima puno potencija.... steta da se serija nije nastavila..siguran sam da bi se jos razvio.....definitivno je bolji krusherove.......ali EMH ima vise sezona....potpuniji je lik od phloxa....

..jesi li, neki dan, gledao epizodu kada phlox napuse glavu??? :lol: :lol:

ZIVILA T'POL :!: :!: :dance: :dance: :thumbup: :thumbup:
Stitch__

Post by Stitch__ »

hehehe jesam, ono na zemlji kad ga napadnu....

samo mene zbujujei ovaj hrt pravo. jedan dan ima epizoda normalno, 7 i 15, onda bude utakmica il nesto i u programu (na ttx) uopste nema star treka. da bi za dva dana bila epizoda koja i treba ic taj dan, tj jednu preskoce :? nebrojeno puta sam to vidio.

EMH je valjda na voyageru? Ne znam kazem ti, nisam neki fan voyagera, malo sam ga gledo skroz...ds9 nisam nikako. al se sjecam TNG prije rata, ono kad pocne "Noc i dan", pa prvo simpsonovi i onda piccard :-D

beam me up scotty :-)
davis.ba

Post by davis.ba »

Jel mi može neko reći gdje se ima ovo skinuti, tačno, kao što rekoh htio bih skinuti sve serije od tng pa na ovamo.
en_jackal

Post by en_jackal »

Stich_

HRT vec dugo vremena ima odvratan odnos prema Star Treku....bar sto se tice termina emitiranja......jedno vrijeme su mjenjali termine (16.30, 12, 7.15....)...i dan danas....kada god ima prenos nekog sportskog ili drugog dogadjaja.....HRT izbaci Star Trek.... bez obzira sto se ENT premijerno prikazuje....

..epizode ne preskacu....samo ih prikazu na HRT plus......i ostaje ti da ne spavas nedjeljom i gledas reprize svih epizoda do 6 ujutro.....

VOY je dobar...samo treba vremena da se naviknes na Janeway.......a DS9 je sapunica....

""If you were ANY other MAN I would KILL you where you stand!!!!"" (Worf to cpt. Jean-Luc Picard)
Qler

Post by Qler »

davis.ba wrote:
Qler wrote:
irfan2 wrote:ako si zainteresiran, ima lik koji prodaje na divixu...oko 70 discova, gotovo sve sezone...
pojedinacni cd 1.5 km
ima moj haver SVE od ST-a na DVD-evima :D:D i ja sam pregledao skoro sve :D sa njim :D dok smo bili cimeri :D

sad ja imam ST TOS :D komplet :D

bolje da ukinu neku od onih glupih sapunica.

HERETIK :x NA LOMACU :x

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Jel se mogu kupiti ti dvd-ovi, htio bih uzeti sve sezone od tng pa na ovamo. Kolko para?
nista od toga, on ti je malo ters :D tj. ne prodaje, nije takav, prije ce ti sve kopirati dzaba, ali mu je praaavo mrsko :D

Eto sad je neka komplikacija u toku :D on ce valjda naaviti sve original, sa DVD oficijelnih, pa ce meni dati sve ovo sto ima :D (pola je sa HRT-a :D ) ali je sve DVD kvaliteta :D pa cemo se nekako dogovoriti :D
stella_k

Post by stella_k »

DJ Cool wrote:
en_jackal wrote:star trek enterprise koji se prikazuje na HRT-u se uskoro zavrsava...prije par dana je pocela 4. tj. zadnja sezona.........taman je vrijeme da neka od nasih TV stanica napravi STAR TREK maraton kao sto je to uradio HRT (naravno bez stalnog mjenjanja termina).......

.....ja bi volio da pocnu od TOS-a....ali bojim se da bi to odbilo publiku na samom pocetku....TNG je mozda bolji izbor za pocetak...

....treba postaviti anketu......
Mislim da anketa nije potrebna. Slažem se da bi TOS odbio publiku, jer ipak to je malo zastarjelo! Svi mi volimo Kirka, ali mislim da bi svi radije prvo gledali TNG! To je ipak jedan od najboljih serijala. Pa onda redom DS9, VOYAGER, ENT!
Sad će na HRT-u kraj ENT-a! Time se završava njihov star trek maraton! :(

Star Trek maraton je ono što nam trekkerima u BIH zaista treba! Znamo da to zahtjeva dosta love, ali ovo smeće od sapunica kojim nas zasipaju svakodnevno košta mnogo skuplje!
Po 10 sapunica na dan! Naprosto da explodiraš!
Nijedna tv kuća kod nas nema ništa u svom programu za ljubitelje Science Fiction! Sramota!

STAR TREK JE ZAKON!

POTPISUJEM!!!!!!
stella_k

Post by stella_k »

Qler wrote:
davis.ba wrote:
Qler wrote: ima moj haver SVE od ST-a na DVD-evima :D:D i ja sam pregledao skoro sve :D sa njim :D dok smo bili cimeri :D

sad ja imam ST TOS :D komplet :D

HERETIK :x NA LOMACU :x

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Jel se mogu kupiti ti dvd-ovi, htio bih uzeti sve sezone od tng pa na ovamo. Kolko para?
nista od toga, on ti je malo ters :D tj. ne prodaje, nije takav, prije ce ti sve kopirati dzaba, ali mu je praaavo mrsko :D

Eto sad je neka komplikacija u toku :D on ce valjda naaviti sve original, sa DVD oficijelnih, pa ce meni dati sve ovo sto ima :D (pola je sa HRT-a :D ) ali je sve DVD kvaliteta :D pa cemo se nekako dogovoriti :D
Sta ovo procitah, jel' ovo neko ima epizode Star Trek :?:
Nisam sve procitala, ali MOOOOOLIM VAS kako mogu doci do tih DVD, kupujem ili posudjujem da presnimim, ako treba jos nekom presnimavam bez naplate, MA SVE ZA STAR TREK 8-)
danas

Post by danas »

vidi stelle trekerke :D :D :D

TNG je najbolji, ostalo sve je supljiranje i fakat nazor... najgori je DS-9, jer samo sjede na bazi i cekaju da im dodje akcija. totalno kontrarno osnovnom principu, ne mozes na tome seriju graditi.
stella_k

Post by stella_k »

en_jackal wrote:
posebno mi je ostala u pamcenju epizoda kad ih nekakav robot zarobi, zauzme enterprise i kirk skonta kako ce ga unistit. pita ga "ako ja kazem "ja lazem", jel ja lazem i govorim istinu?" i robot pocne urlat ERROR ERROR ERROR i eksplodira Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
....sjecam se....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a ovaj doktor, phlox, mi je najbolji doktor od svih Smile hehe, jel ko gledo onu epizodu kad je archer nervozan pa ga dr. pita "Kapetane, otkad niste bili sami sa zenom?" Very Happy Very Happy Very Happy
definitvno...phlox ima puno potencija.... steta da se serija nije nastavila..siguran sam da bi se jos razvio.....definitivno je bolji krusherove.......ali EMH ima vise sezona....potpuniji je lik od phloxa....

..jesi li, neki dan, gledao epizodu kada phlox napuse glavu??? :lol: :lol:

ZIVILA T'POL :!: :!: :dance: :dance: :thumbup: :thumbup:
Zaboravio si i ZIVILA 7 of 9
manijak1

Post by manijak1 »

ne mozes na tome seriju graditi.
Možeš ako imaš :D mene i tebe sa mnom u ulogama :D :D
Hoću reći takve serije i zavise u velikoj mjeri od znanja glumaca :D :D
Last edited by manijak1 on 06/09/2005 21:27, edited 1 time in total.
stella_k

Post by stella_k »

danas wrote:vidi stelle trekerke :D :D :D

TNG je najbolji, ostalo sve je supljiranje i fakat nazor... najgori je DS-9, jer samo sjede na bazi i cekaju da im dodje akcija. totalno kontrarno osnovnom principu, ne mozes na tome seriju graditi.
Joj danasice, ne huli mi na trekere bilo koje, plizzzzzzz :-D
stella_k

Post by stella_k »

Sta mislite da napravimo svoju Star Trek stranicu, to bi bash bilo 8)
danas

Post by danas »

manijak1 wrote:
evo ja pik da sam ona, kako se zove... dex... sa tackicama sa strane... :D :D :D

elem, ozbiljno -- DS-9 i nisu neki glumci... pa onda ono natezanje sa onim prorocima, pa bejoranske politike (ko mi jadni bosanci), pa jooojjj... :-) :-) :-)
stella_k

Post by stella_k »

danas wrote:
manijak1 wrote:
evo ja pik da sam ona, kako se zove... dex... sa tackicama sa strane... :D :D :D

elem, ozbiljno -- DS-9 i nisu neki glumci... pa onda ono natezanje sa onim prorocima, pa bejoranske politike (ko mi jadni bosanci), pa jooojjj... :-) :-) :-)
Pik ja 7 of 9, mnogo volim Borga :-D
danas

Post by danas »

stella_k wrote:
danas wrote:
manijak1 wrote: Možeš ako imaš :D mene i tebe sa mnom u ulogama :D :D

7 of Nine nije na DS-9. ona je u ST-voyager. kako tako brkas, kakva si mi ti trekerka... :lol: :lol: :lol:
Qler

Post by Qler »

jes vala bruka :D

ja nisam treker pa mogu nabaviti SVE od istoga :D:D

imam TOS komplet a cekaju me svi filmovi :D:D

to cisto da imam kolekciju :D:D:D
stella_k

Post by stella_k »

danas wrote:
stella_k wrote:
danas wrote: evo ja pik da sam ona, kako se zove... dex... sa tackicama sa strane... :D :D :D

7 of Nine nije na DS-9. ona je u ST-voyager. kako tako brkas, kakva si mi ti trekerka... :lol: :lol: :lol:
Hehehe, nije valjda da mislis da sam mogla napraviti TAKAV PROMASAJ......
Jako volim nasu milu Kapetanicu.....A Borga posebno :-D
stella_k

Post by stella_k »

Qler wrote:jes vala bruka :D

ja nisam treker pa mogu nabaviti SVE od istoga :D:D

imam TOS komplet a cekaju me svi filmovi :D:D

to cisto da imam kolekciju :D:D:D
Ti si najbolji drug, oci moje mile, Qlercicu najdrazi...daj prodaj mi, posudi, kuham ti sta zelis, pravim kolace, sve za mile mi trekere :-)
danas

Post by danas »

stella_k wrote: Hehehe, nije valjda da mislis da sam mogla napraviti TAKAV PROMASAJ......
znam da je bio lapsus... :-) :-) :-)
a kazes, volis borg? hoces reci da si komunistkinja? naravno znas da su borg ("the collective") napravljeni u originalu da aludiraju na SSSR. :D :D :D
danas

Post by danas »

stella_k wrote:daj prodaj mi, posudi, kuham ti sta zelis, pravim kolace, sve za mile mi trekere :-)
cini mi se :D :D :D ... ponuda usluga :D :D :D... nije bila kompletna :D :D :D
Qler

Post by Qler »

nisam siguran, mislim da TOS dodje na 5-6 DVD-eva, provjerit cu veceras pa ti javnem, danas-sutra, fino kupi prazne medije, donesi mi na posao (to se dogovorimo private) i ja ja ti to kopiram, a filmove cekaj, ko' i ja :D dok ih ne donesem :D

ostale serijale, mrsko mi kopirati od havera a i njemu je isto tako mrsko kopirati, pa ce to vremenom, kad se bude imalo vremena :D
Qler

Post by Qler »

danas wrote:
stella_k wrote:daj prodaj mi, posudi, kuham ti sta zelis, pravim kolace, sve za mile mi trekere :-)
ah, da :D

to cemo se posebno dogovoriti :D
stella_k

Post by stella_k »

danas wrote:
stella_k wrote: Hehehe, nije valjda da mislis da sam mogla napraviti TAKAV PROMASAJ......
znam da je bio lapsus... :-) :-) :-)
a kazes, volis borg? hoces reci da si komunistkinja? naravno znas da su borg ("the collective") napravljeni u originalu da aludiraju na SSSR. :D :D :D
Borg je tako mocan, obozavam ga 8-) , ma nema veze sto su asocijacija na Ruse... 8-)
stella_k

Post by stella_k »

danas wrote:
A sta bi ti ponudila da si na mom mjestu???? :D
Post Reply