Da li je iko od vas išta poslao na neku TV stanicu! Ja sam poslala OBNu, ali od njega mi se čini da neća biti ništa! Sad sam poslala na NTV Hayat! Oni su bar prošli put se udostojili da odgovore odmah!
Molim vas da ko želi da se uključi neka pošalje mail na
[email protected]!
EVO kako moj mail glasi:
-------------------------------------------------------------------------------------
Pozdrav,
Moram prvo da vas pohvalim da imate najbolji program od svih tv stanca u BiH. Ali kako bi bio još bolji imam jedan prijedlog i to ne samo ja nego svi fanovi Star Treka sa sarajevo-x foruma i šire!
Star Trek je serija koju je davne 1966. godine kreirao Gene Rodenberry i od tada pa sve do danas nastajali su prema njegovom originalnom serijalu ST:TOS (The Original Story) mnogi drugi serijali. Predstavlja jedan od najboljih i najuspješnijih serijala ikada kreiranih.
Od njih najgledaniji serijal svih vremena je ST:TNG (The Next Generation) u 7 sezona, a zatim su tu još i ST:Voyager, ST: Deep Space Nine (DS9) i naravno zadnji snimljen ST:Enterprise! U Americi fanovi su skupili preko 3 miliona $ da se nastavi snimati ST:Enterprise koji je umjesto 7 sezona kao i ostali serijali dobio samo 4! To možete potvrditi na stranici trekunited.com! Zar to nije pokazatelj kvalitete i veličine ST! To su serijali koji su osvojili milionsku publiku širom svijeta i šteta je da mi u BiH nemamo mogućnost da pratimo tako nešto!
Svugdje se u svijetu emitira i u reprizama po nekoliko puta, a naravno kod nas ništa! Kod nas se zna samo za latino sapunice, koje su već otupjele naš narod emitirajući se po 10 različitih sapunica na dan, a sve ista priča (dvoje se zaljube na početku, sredina je rasplet i rastanak , da bi se na kraju vjenčali). Na našim tv nedostaje serija SF žanra, a najbolja od njih je kao što je već rečeno ST!
Vi kao najbolja stanica u BIH trebate emitovati smo najbolje. Zaista biste uveliko poboljšali gledanost, a i razbili monotoniju koju nam pružaju latino sapunice!
Očekujem da odgovorni urednik serijskog programa dobro razmotri ovaj prijedlog i uz nadu da ćete nam svima izaći u susret i otkupiti jedan od pomenutih serijala kako bi ih pratili na vašoj TV, šaljem vam srdačne pozdrave!
-------------------------------------------------------------------------------------
Trekkeri, u napad
Što više mailova, to viša šanse!!!!!!!