SportClub na kablovskim!?
Moderator: _BataZiv_0809
-
bih_finest
#1 SportClub na kablovskim!?
Danas pročitah u novinama da će svi kablovski operateri uvesti kanal SportClub umjesto Eurosporta, prenosit će se NBA liga (napokon
), fudbal, i ostali sportovi...zna li neko šta više 
- van Basten
ja sam ima i mjesec čuo za tu mogućnost da nam zamijene sterilni eurosport sa ovim, pa se malo raspitao i svi su mi rekli da bi to bio veliki korak naprijed za sve ljubitelje kvalitetnog sporta. Ova vijest u novinama samo potiče da pomislim kako ima vatre gdje i dima ima. Vidjećemo u ponedjeljak valjda ima li te promjene
-
Pretposljednji Mohikanac
#5 Re: SportClub na kablovskim!?
NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBA NBAbih_finest wrote:Danas pročitah u novinama da će svi kablovski operateri uvesti kanal SportClub umjesto Eurosporta, prenosit će se NBA liga (napokon), fudbal, i ostali sportovi...zna li neko šta više
-
bih_finest
Jučer u novinama piše kako im danas trebaju doći kartice za ovaj program, te da bi trebao biti na tv već krajem sedmice, slično je i sa HRT2...valjda neće smuljati i ovo 
-
Shamrock
bilo bi dobro..nadam se ali ne previse...
samo neznam zasto u ovim nasim kablovskim rade ovakvi idioti (dobro znam: politika
) al stvarno umjesto da uvedu razlicite pakete za dobrim programima i da nam to ponude pa ko hoce sport imace 5-6 dobrih sportskih programa i placat 30km mjesecno ko hoce filmove...muziku i sl. isto tako ce imati izbor kvalitetnih programa..a ne njima je bitno da ako hayat ili ftv kupe neku sezonu serije (ne citavu seriju boze sacuvaj nego sezonu) oni odma ugase sve ostale programe na kojima se prikazuje ta serija...sramota!
i onda cekaj po pola godine da se opet taj program upali bez obzira sto su ovi vec prikazali tu seriju ili ce je tek sljedece godine prikazivati...pa mislim
politika prije kvalitete
samo neznam zasto u ovim nasim kablovskim rade ovakvi idioti (dobro znam: politika
i onda cekaj po pola godine da se opet taj program upali bez obzira sto su ovi vec prikazali tu seriju ili ce je tek sljedece godine prikazivati...pa mislim
politika prije kvalitete
- Sir Charles
bih_finest wrote:Jučer u novinama piše kako im danas trebaju doći kartice za ovaj program, te da bi trebao biti na tv već krajem sedmice, slično je i sa HRT2...valjda neće smuljati i ovo
Daj Boze da bude nesto od toga, ali uvjeren sam da ce opet smuljati
-
Pretposljednji Mohikanac
fakat.Shamrock wrote:bilo bi dobro..nadam se ali ne previse...![]()
samo neznam zasto u ovim nasim kablovskim rade ovakvi idioti (dobro znam: politika) al stvarno umjesto da uvedu razlicite pakete za dobrim programima i da nam to ponude pa ko hoce sport imace 5-6 dobrih sportskih programa i placat 30km mjesecno ko hoce filmove...muziku i sl. isto tako ce imati izbor kvalitetnih programa..a ne njima je bitno da ako hayat ili ftv kupe neku sezonu serije (ne citavu seriju boze sacuvaj nego sezonu) oni odma ugase sve ostale programe na kojima se prikazuje ta serija...sramota!
i onda cekaj po pola godine da se opet taj program upali bez obzira sto su ovi vec prikazali tu seriju ili ce je tek sljedece godine prikazivati...pa mislim![]()
politika prije kvalitete
ja sad na elobovoj digitalnoj imam 60 kanala, od kojih 45 nisam nikad ni pogledao, 10 pogledam svaki mjesec, 3 svake sedmice po nesto, a jedino novu i hrt gledam stalno
btw, PAY PER VIEW jos ne radi iako su prije dvije godine govorili da "samo sto nije". isto tako i za net preko dtv
-
bih_finest
Ma meni je BH Cabel Net...ccc...to trebate vidjeti...užas...mislim ima isto tako zanimljivih 10 kanala koje gledam, ostalo tipa RTV Makedonia, TV Slovenia i šta ja znam...cc...koji će mi to
A sportski program Eurosporta i nije čemu...
- alphonse kauders
UKLJUČILI SU GA!!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!
NAPOKON NBA!!!!!
Evo, odmah u pola 9 Bundesliga, Hannover Bochum:)
NAPOKON NBA!!!!!
Evo, odmah u pola 9 Bundesliga, Hannover Bochum:)
-
bih_finest
Daj ba koji operater, u pm...ja dobio nekakav DM SAT kanal...nidje veze... 
- Sir Charles
Ma pusti ba, lozi te!! Kakav ba sportklub!? Nema od toga nista...
-
bih_finest
Krenulo je
nisam ovo očekivao od BH cabel neta
nego ne vidjeh na pregledu programa NBA
ima samo euroliga...
- Sir Charles
Nece je ni biti ove sezone, nisu otkupili prava, ali mozda bude NCAA
- Sir Charles
Ne radimo, a ako budemo radili, ne brini se, tebe cemo prvog obavijestiti doktore 
- van Basten
taj DM satelitski nije ništa drugo nego televizija izvjesne Dragane Mirković... treba ih streljati za to.
Inače, primjetio sam sklonost dupliranju tema na forumu pa već na jednoj drugoj (istoj) temi rekoh kako HS još nije priključio sportklub
Inače, primjetio sam sklonost dupliranju tema na forumu pa već na jednoj drugoj (istoj) temi rekoh kako HS još nije priključio sportklub