Cuj nakon drugeomar little wrote:nadam se da su ih sinoc, za kraj, sve poubijali.ova serija je trebala prestati s emitiranjem nakon druge sezone.
Zadnja je preglupa, pregledao sam finale. Moze proci.
Moderator: _BataZiv_0809
Cuj nakon drugeomar little wrote:nadam se da su ih sinoc, za kraj, sve poubijali.ova serija je trebala prestati s emitiranjem nakon druge sezone.
mislim da sam negdje nakon trece prestala to gledati. safunjarenje cisto. slucajno prije mjesec i nesto naletim na tv-u na novu sezonu i ajd reko da vidim na sta lici. strasno. glupa prica, lose napisano, nikakvog smisla, likove nisu razvili od kada sam prestala gledati skoro pa ni zeru. bez veze. zato se nadam, nakon ovih nekoliko smrti iz zadnjih par epizoda, da ce i ostali zaplatiti kako i zasluzuju.cassius wrote:Cuj nakon drugeomar little wrote:nadam se da su ih sinoc, za kraj, sve poubijali.ova serija je trebala prestati s emitiranjem nakon druge sezone.
prve 4 su odlicne, nakon toga vec opada.
Zadnja je preglupa, pregledao sam finale. Moze proci.
omar little wrote:mislim da sam negdje nakon trece prestala to gledati. safunjarenje cisto. slucajno prije mjesec i nesto naletim na tv-u na novu sezonu i ajd reko da vidim na sta lici. strasno. glupa prica, lose napisano, nikakvog smisla, likove nisu razvili od kada sam prestala gledati skoro pa ni zeru. bez veze. zato se nadam, nakon ovih nekoliko smrti iz zadnjih par epizoda, da ce i ostali zaplatiti kako i zasluzuju.cassius wrote:Cuj nakon drugeomar little wrote:nadam se da su ih sinoc, za kraj, sve poubijali.ova serija je trebala prestati s emitiranjem nakon druge sezone.
prve 4 su odlicne, nakon toga vec opada.
Zadnja je preglupa, pregledao sam finale. Moze proci.bas pogledam finale veceras da vidim.