''SLEEPER CELL'' serija
Moderator: _BataZiv_0809
- Kyuss
#1 ''SLEEPER CELL'' serija
Elem, nabavim tu seriju prije 2, 3 mjeseca, i sad tek nadjem vremena da pogledam.. Uglavnom radi se o teroristima koji planiraju napade po USA, a medju njima se nadje i jedan BH musliman, po imenu Ilija!!! Kao pobili mu ortodoksni Srbi i rimokatolicki Hrvati (kako sam skont'o udruzeni) cijelu familiju.. Medjuostalima i brata Radu, takodje muslimana.. Ono, serija nije losa, ali sto su ti ameri povrsni, pa mogli su pitati kako stoje stvari. Tek kad vidim kako su sjebali stvar sa i oko BiH, mogu misliti koliko je gresaka vezano za sjevernu Afriku, bliski istok i Indoneziju, koji se takodje spominju u seriji.. Uglavnom, preporuka pogledati, ako se ima zivaca preci preko ocitih gresaka, ilitiga gluposti..
-
Crvena Tifoza
guevera wrote:zar to nije serija koja je trazila edinu pjesmu za podlogu?
Misliš pjesmu od Z. Pušenja - "Nedjelja kad je otiš'o Hase"
- Kyuss
i edo je unutra, medjutim jos nisam stigao do druge sezone...Crvena Tifoza wrote:guevera wrote:zar to nije serija koja je trazila edinu pjesmu za podlogu?
Misliš pjesmu od Z. Pušenja - "Nedjelja kad je otiš'o Hase"
naletio sam na jos jednu zajebanu scenu, taj ilija, musliman, upozna jelenu jovanovic (dželenu džovanovik, kako ona kaze da se zove), i posto ona kao misli da je on srbin, htjela bi nesto sa njim, a on veli: to ti samo zbog mog imena, sta bi rekla da je iza moga imena slovo Š, da ze zovem ILIJAŠ!(kao ilijaš je muslimansko ime), jebe joj sve po spisku i ode... valjda su prekasno skontali greske, pa pokusavaju da se vade, ali upadaju u jos dublja govna.
- DaysleepeR
Ali Ilijas jeste muslimansko ime
- Kyuss
stigli su i do sarajeva u drugoj sezoni, malo bascarsije... trifunovic ima manju ulogu, a zanimljivo kad americki glumac repa ''bombu'' od ede... spominjali su da ce otici i na kosevo polgledati fk sarajevo, al' nista od toga...
prosvjetlio si me sa onim ilijasom!
prosvjetlio si me sa onim ilijasom!