Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
The crowning glory of Silicon Valley‘s season finale was the scene in which the show’s many, many, many men calculated how long it would take to pleasure 800 penises to completion. Now a bunch of Stanford researchers with brain cells to throw around have written a 12 page paper to determine if the “Mean Jerk Time” holds up.
So What! wrote:Genijalna serija, prvu sezonu dva put odgledao i stvarno je odlična. Druga mi trenutno djeluje bezidejno, ali nadam se da će se popraviti.
ja pregledao prije godinu i pol-dvije prvu sezonu i zaboravim dobrim dijelom sta se sve izdesavalo i opet pregledam prosli vikend prvu sezonu, ima smijesnih situacija onaj kosati fakin sotonaš mi je najjaci kako nalozi onog azijca za djevojku fol hoce da spava sa njim
skontao sam o čemu bulazni, ali još jače mi je kada mu je Ričards rekao da bunca u snu na njemačkom kaže ovaj ja u životu nisam imao dodira sa njemačkim jezikom baš lud hhahaha a šta onaj kreten kaže "he fucks" bin laden
Ova serija ce mi zauvijek ostati u sjecanju kao prva serija u mom zivotu koju sam strateski odlucila da pogledam od pocetka do kraja.
Trenutno sam na drugoj sezoni i pitka mi je k'o pepsi s ledom.
Elon Musk, after viewing the first episode of the show, said: "None of those characters were software engineers. Software engineers are more helpful, thoughtful, and smarter. They're weird, but not in the same way. I was just having a meeting with my information security team, and they're great but they're pretty weird—one used to be a dude, one's super small, one's hyper-smart—that's actually what it is. [...] I really feel like Mike Judge has never been to Burning Man, which is Silicon Valley [...] If you haven't been, you just don't get it. You could take the craziest L.A. party and multiply it by a thousand, and it doesn't even get close to what's in Silicon Valley. The show didn't have any of that."[29]
In response to Musk's comments, actor T.J. Miller, who plays Erlich on the show, pointed out that "if the billionaire power players don’t get the joke, it’s because they’re not comfortable being satirized... I’m sorry, but you could tell everything was true. You guys do have bike meetings, motherfucker.” Other software engineers who also attended the same premiere stated that they felt like they were watching their "reflection"
laprda musk sto jes-jes serija ne bi bila ista bRez Erlich-a ne kontam onog kineza debila sto ga je par epizoda zvao na mobitel kao:"Hello, this is future me?!" kakav debil za ne povjerovati
Daryl Dixon wrote:laprda musk sto jes-jes serija ne bi bila ista bRez Erlich-a ne kontam onog kineza debila sto ga je par epizoda zvao na mobitel kao:"Hello, this is future me?!" kakav debil za ne povjerovati
To ono kad ga zove, i kaze Erlich Bachman this is you as a old man, I´m ugly and dead alone a drži cigaru i ima čudan naglasak dok priča
i ono kad prekida Erlicha u sred poziva sa onom novinarkom, kaze "Erlich Bachman, this is your mom, you are not my baby" ovaj se prodera i otjera ga u svoju sobu
Daryl Dixon wrote:laprda musk sto jes-jes serija ne bi bila ista bRez Erlich-a ne kontam onog kineza debila sto ga je par epizoda zvao na mobitel kao:"Hello, this is future me?!" kakav debil za ne povjerovati
To ono kad ga zove, i kaze Erlich Bachman this is you as a old man, I´m ugly and dead alone a drži cigaru i ima čudan naglasak dok priča
i ono kad prekida Erlicha u sred poziva sa onom novinarkom, kaze "Erlich Bachman, this is your mom, you are not my baby" ovaj se prodera i otjera ga u svoju sobu