postavljam anketu jer nisam nacisto sam sa sobom...
kao i prosle godine rezervacija karata je moguca samo ako si pretplatnik HT ERONETA, jasno je da svako moze postati pretplatnik pa je samim tim akcija usmjerena na to da i onaj ko nije mislio postati pretplatnik sada ako hoce na SFF kao gospodin ili gospodja mora postati pretplatnik u protivnom neka se izvoli gurati u redovima...
Kao osoba alrgicna na svaki oblik diskriminacije ovo mi je prilicno gadno medjutim nisam siguran da li sam samo ja preosjeljiv ili zapravo sasvim korektno reagujem...
Sasvim je druga stvar kada ti neko na koncertu (Kao BH Telecom na Halidu) uz CD pokloni i ultra karticu jer te time ne uslovljava nicim ili kada ti cini mi se MTel pokloni karticu na COlinom koncertu ali uslovljavati nesto time da moras biti pretplatnik necega mi se ne cini nikako korektno.
Sta je sljedece ? Ako sljedece godine Mercedes bude sponzor moci cu uci u kino ako se dovezem samo u Mercedesu ? Ili ako Huber bude sponzor moracu imati njihove gace sto ce se pregledati na ulazu ?
Dakle ova anketa je cisto potvrda jesam li ja lud ili su zapravo oni da ne kazem sta.
hvala
sigurno da medju vama ima korisnika eroneta kojima se fucka za ovo ipak molim ih da odgovore u skladu sa moralnim nacelima, zamislite da niste na eronetu i da vas neko tjera da budete pretplatnik da bi rezervisali karte
SFF-HT ERONET
Moderator: _BataZiv_0809
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#2 Re: SFF-HT ERONET
upravo to htjedoh napisat, samo bih dodala "pravo dobra piratska kopija"...Sliver wrote:zato cu ja kao pretplatnik BHTelecoma, fino uz pizzu sve te filmove odgledati na pirat devedeJu i oni nece nista majaka zajaditi :p eto ima ga na, meni bolje
- travnik
#3 Re: SFF-HT ERONET
Smatram da je to potpuno ok, HT je sponzor SFF i stoga je ovo posve normalno u poslovnoj suradnji jer uvijek sponzori dobiju neke pogodnosti i u neki prokjekat uđu s ciljem da se promoviraju i da im se na kraju isplati ulaganje novca u takve ili slične manifestacije. Uostalom stadion Bayern M. za vrijeme SP u Njemačkoj nije mogao nositi svoj sluzbeni naziv Allianz arena jer Allianz nije sponzor i partner FIFI koja organizira SP u nogometu.
-
d2
#4 Re: SFF-HT ERONET
pa da ali niko najvjerovatnije nije trazio da budes korisnik allianz osiguranja da bi rezervisao karte za utakmice bayerna