Evo šta nam je pripremio barba Howard ove godine:
http://www.sff.ba/news/show/id/692/cult ... f4ba5e31fa
Moderator: _BataZiv_0809
ELENA
Andrei Zviagintsev, Rusija
LOŽAČ / THE STOKER (vec je na netu)
Alexey Balabanov, Rusija
TIRANOSAURUS / TYRANNOSAUR
Paddy Considine, Velika Britanija
KAD UBICE ZAVLADAJU / REIGN OF ASSASSINS (ima na torrentima)![]()
Su Chao-Pin, ko-reditelj John Woo, Kina
ČUVAR / THE GUARD
John Michael McDonagh, Irska
i
MELANCHOLIA
To ono nešto o Nietzscheu? Zanimljivo djeluje...horion_bosona wrote:steta sto The Turin Horse (2011) ima samo jednu projekciju i to galau Naradnom pozoristu...
Rusi su imali stanku devedesetih godina, ali manje-vise su konstanta...ultima_palabra wrote:Definitivno su Rusi u usponu u zadnje vrijeme... nešto kao Rumuni prije par godina![]()
Nisam gledao ni ovaj od Suzanne Bier... a za Melanholiju će garant biti gužva.
Meni ovaj Cinema Komunisto djeluje dobro... također i Heroj našeg doba i Moj prijatelj Manchester United. Ali to je sve na osnovu članaka.x0z0y0 wrote:moze li neka preporuka za dokumentarce na ovogodisnjem SFFu?
Trpio sam i trpio i na pocetku sestog dana skontam da nece on mene vise patiti i izadjem (5 min prije kraja)...harač wrote:"torinski konj" 4/5, čak je bilo i iznenađujuće malo izlazaka, po onome što sam ja mogao vidjeti
*ebiga kraj je bio najboljiGandalfSivi wrote:Trpio sam i trpio i na pocetku sestog dana skontam da nece on mene vise patiti i izadjem (5 min prije kraja)...harač wrote:"torinski konj" 4/5, čak je bilo i iznenađujuće malo izlazaka, po onome što sam ja mogao vidjeti
Odličan film, sadržajan, maestralno urađen...harač wrote:"torinski konj" 4/5, čak je bilo i iznenađujuće malo izlazaka, po onome što sam ja mogao vidjeti