Vasi komentari?
Sex & City 2
Moderator: _BataZiv_0809
- deda-rog
#1 Sex & City 2
Odgledala,
Vasi komentari?
Vasi komentari?
- andolC
#2 Re: Sex & City 2
komentar na sto?deda-rog wrote:Odgledala,![]()
![]()
![]()
Vasi komentari?
na to sto si ti gledala to sranje, ili komentar na to sranje od filma?
- mrtva kokoš
#3 Re: Sex & City 2
a zasto si taj film uopste gledala...deda-rog wrote:Odgledala,![]()
![]()
![]()
Vasi komentari?
koje su to pobude bile??
- Sunrise00
#4 Re: Sex & City 2
evo forumskih kriticara da nas prosvijetle i kazu da je sex i grad inace sranje 
ontopic: meni odlican

ontopic: meni odlican
- mrtva kokoš
#5 Re: Sex & City 2
iz kojih pobuda si ti sunrajsice gledala film??Sunrise00 wrote:evo forumskih kriticara da nas prosvijetle i kazu da je sex i grad inace sranje
ontopic: meni odlican![]()
- OldSql
#6 Re: Sex & City 2
morao ici da gledam sa zenom, zaspo poslije reklama onih...
- Sunrise00
#7 Re: Sex & City 2
ako kazem da volim film, bit cu lincovana, jel' tako?Splinter wrote:iz kojih pobuda si ti sunrajsice gledala film??Sunrise00 wrote:evo forumskih kriticara da nas prosvijetle i kazu da je sex i grad inace sranje
- andolC
#8 Re: Sex & City 2
tako jeSunrise00 wrote:ako kazem da volim film, bit cu lincovana, jel' tako?Splinter wrote:iz kojih pobuda si ti sunrajsice gledala film??Sunrise00 wrote:evo forumskih kriticara da nas prosvijetle i kazu da je sex i grad inace sranje
- mrtva kokoš
#9 Re: Sex & City 2
nisi u teheranuSunrise00 wrote:ako kazem da volim film, bit cu lincovana, jel' tako?Splinter wrote:iz kojih pobuda si ti sunrajsice gledala film??Sunrise00 wrote:evo forumskih kriticara da nas prosvijetle i kazu da je sex i grad inace sranje
-
shin
- nellington
#11 Re: Sex & City 2
Iz kojih pobuda mi pričamo o ovome 
- mrtva kokoš
#12 Re: Sex & City 2
nellington wrote:Iz kojih pobuda mi pričamo o ovome
- Sunrise00
#13 Re: Sex & City 2
najnizihnellington wrote:Iz kojih pobuda mi pričamo o ovome
- nellington
#14 Re: Sex & City 2
Znao sam, zato sam i došao na temuSunrise00 wrote:najnizihnellington wrote:Iz kojih pobuda mi pričamo o ovome![]()
![]()
![]()
- Sunrise00
#15 Re: Sex & City 2
kud niske pobude, tu i nellingtonnellington wrote:Znao sam, zato sam i došao na temuSunrise00 wrote:najnizihnellington wrote:Iz kojih pobuda mi pričamo o ovome![]()
![]()
![]()
![]()
- nellington
#16 Re: Sex & City 2
Tražim inspiraciju za TranviuSunrise00 wrote:
kud niske pobude, tu i nellington![]()
![]()
- lAzRichakl
#17 Re: Sex & City 2
Film bezveze vala, na pocetku ono vjencanje nesto, nigdje radnje - dosadno. Dobro je ono kad nastane frka oko povratka kuci. I da naravno, taj film se uglavnom gleda samo zbog obuce i odjece, opcenito modnih aktuelnosti i slicno 
- OldSql
#18 Re: Sex & City 2
u pravu si ja sam ufatio par pravo dobrih fazona sta da obuchemlAzRichakl wrote:Film bezveze vala, na pocetku ono vjencanje nesto, nigdje radnje - dosadno. Dobro je ono kad nastane frka oko povratka kuci. I da naravno, taj film se uglavnom gleda samo zbog obuce i odjece, opcenito modnih aktuelnosti i slicno
- lAzRichakl
#19 Re: Sex & City 2
hahahaOldSql wrote:u pravu si ja sam ufatio par pravo dobrih fazona sta da obuchemlAzRichakl wrote:Film bezveze vala, na pocetku ono vjencanje nesto, nigdje radnje - dosadno. Dobro je ono kad nastane frka oko povratka kuci. I da naravno, taj film se uglavnom gleda samo zbog obuce i odjece, opcenito modnih aktuelnosti i slicno
- SenSen
#20 Re: Sex & City 2
Uh sada kada ovi muski ljubitelji remekdijela kao sto su The Rock, Die Hard ili Transformers pohrle da nas obavijeste kako je SATC bezveze 
-
Dantee
#21 Re: Sex & City 2
Lud film , onako dobra ideja , samo sto je jos jednom svijet Islama prikazan u pogresnom svijetlu , zbog razno raznih idiota na ovoj kugli pocet ce ljudi (stranci koji dodju u ovaj nas promasaj/pokusaj drzave) gledat i nas ko indijance a vec i gledaju , pa sam misljenja da nas svaki ovakav film samo jos vise unazadi i najcrnje je sto je taj dio muslimana (ostalom svijetu smo svi isti) bas takav kakvog ga se u filmu prikazalo , stvarno je film malo pogled na realnost ( kad izbacimo 4 kurve u kasnim 40tim i njihove promasaje)
- Secer_033
#22 Re: Sex & City 2
Film je fantastican!!! Ispravka: odjeca i obuca su fantasticni!
Ja sam se malo razocarala pocetkom... podosadno, nikakve radnje, isto kao da si na nekoj doasdnoj tradicionalnoj svadbi nekog dosadnog poznanika. A Liza Minelli je uzas. Stara nana pjevo Single Ladies...ma nemoj.
Tek kad su posle na put film je postao interesantan. Bilo je neki fini sala ali isto tako i jako puno glupih.
Imala sam osjecaj da nije film neko jedan veliki reklamni blok: snjimili svaki moguci logo.
O ponizavanju Islamskog svijeta da ne pricam. jest realno, ali ocito su pretjerali.
Carrie mi nikad nije bila dosadnjija kao sad: udata, problemi bla bla bla. Kao svaki drugi americki film.
Jedino sto mi se svidjelo su garderoba i lokacija. ponekad dialozi.
Ja sam se malo razocarala pocetkom... podosadno, nikakve radnje, isto kao da si na nekoj doasdnoj tradicionalnoj svadbi nekog dosadnog poznanika. A Liza Minelli je uzas. Stara nana pjevo Single Ladies...ma nemoj.
Tek kad su posle na put film je postao interesantan. Bilo je neki fini sala ali isto tako i jako puno glupih.
Imala sam osjecaj da nije film neko jedan veliki reklamni blok: snjimili svaki moguci logo.
O ponizavanju Islamskog svijeta da ne pricam. jest realno, ali ocito su pretjerali.
Carrie mi nikad nije bila dosadnjija kao sad: udata, problemi bla bla bla. Kao svaki drugi americki film.
Jedino sto mi se svidjelo su garderoba i lokacija. ponekad dialozi.
- Bluemore
#23 Re: Sex & City 2
@secer033 odlican post!lAzRichakl wrote:Film bezveze vala, na pocetku ono vjencanje nesto, nigdje radnje - dosadno. Dobro je ono kad nastane frka oko povratka kuci. I da naravno, taj film se uglavnom gleda samo zbog obuce i odjece, opcenito modnih aktuelnosti i slicno
meni su najgore te sto odgledaju seriju, film- SATC i onda kao dobiju inspiraciju sta obuci... i zbrda sdola smuckaju s pijace svega, i sve ispadne vrlo vulgarno i uncool jer je jeftina kopija i mimo njihovog stila. sem toga smijesno izgleda jer ono je film o nekim damama u NYC a ovo vamo neke hamse... uglavnom poruka dodje do njih da se treba razgolititi u sto drecavijim tonovima, uff zalosno...
inace, da ne bude skroz OT: film onako malo na silu..
predvidjam treci dio Carrie i Big se ipak odlucuju za dijete i eventualno usvajanje...
- Pikaboo
#24 Re: Sex & City 2
[quote="Dantee"]Lud film , onako dobra ideja , samo sto je jos jednom svijet Islama prikazan u pogresnom svijetlu , zbog razno raznih idiota na ovoj kugli pocet ce ljudi (stranci koji dodju u ovaj nas promasaj/pokusaj drzave) gledat i nas ko indijance a vec i gledaju , pa sam misljenja da nas svaki ovakav film samo jos vise unazadi i najcrnje je sto je taj dio muslimana (ostalom svijetu smo svi isti) bas takav kakvog ga se u filmu prikazalo , stvarno je film malo pogled na realnost ( kad izbacimo 4 kurve u kasnim 40tim i njihove promasaje)[/quote]
Teske tijeci.Vidim da te se film jako dojmio
Teske tijeci.Vidim da te se film jako dojmio
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#25 Re: Sex & City 2
imal seksa u filmu