Gledo' sam Žicu i Sopranose.zomri wrote: Pa to je sve obavezna literatura! Nemoj reći da nisi ni Žicu gledao?
u pravom modu da ih gledam.
Moderator: _BataZiv_0809
Gledo' sam Žicu i Sopranose.zomri wrote: Pa to je sve obavezna literatura! Nemoj reći da nisi ni Žicu gledao?
Ko nece naruciti njegovo ubistvo? Moze biti Davey, andrijanova mati, neka treca familija jer su vidjeli kako je sve otislo izmedju NJ i NY. Zato stalno mora gledati okolo jer tesko je nabrojati kome je sve skrivio. Janice ga moze roknuti jer je zajebao u vezi para.90minut wrote:Ja gotivim Gandolfinija i stvarno mi nikad njegov lik nije bio gotivan u sopranos da ono navijaš za njega pa makar ubijao malu djecu ..Jack Be Nimble wrote:Sto se tice tonija ja tumacim kraj da mu je to zivot gdje stalno mora gledati lijevo desno da li ce ga neko ubiti pa cak bio sa familijom u restoranu.
Druga opcija sto je meni licno logicno da je mrtav. Ubijen pred familijom, koja citav zivot moze sebi priustiti sve zahvaljujuci njegovom "poslu". Niko od njih troje nije pokusao da se odreknu takvog zivota, nego je bilo mnogo lakse okrenuti glavu.
Takodjer on je psihopata kojeg treba ubiti. Fino je da su ga roknuli pred familijom, da oni napokon osjete krv njegovog rada a ne samo $$$. Nadam se da je Carmela brisala njegovu krv sa svog lica.![]()
Inace dobra ti je prva opcija koju sam i sam zamišljao između ostalog jer ko je ono na kraju ostao od druge familije da ga ubije?
Nije niko zar ne sve ih je pobio ko ce uopšte naruciti njegovo ubistvo?
Joj morao sam guglati da se prisjetim e cuj pičkica Davey!Jack Be Nimble wrote:Ko nece naruciti njegovo ubistvo? Moze biti Davey, andrijanova mati, neka treca familija jer su vidjeli kako je sve otislo izmedju NJ i NY. Zato stalno mora gledati okolo jer tesko je nabrojati kome je sve skrivio. Janice ga moze roknuti jer je zajebao u vezi para.90minut wrote:Ja gotivim Gandolfinija i stvarno mi nikad njegov lik nije bio gotivan u sopranos da ono navijaš za njega pa makar ubijao malu djecu ..Jack Be Nimble wrote:Sto se tice tonija ja tumacim kraj da mu je to zivot gdje stalno mora gledati lijevo desno da li ce ga neko ubiti pa cak bio sa familijom u restoranu.
Druga opcija sto je meni licno logicno da je mrtav. Ubijen pred familijom, koja citav zivot moze sebi priustiti sve zahvaljujuci njegovom "poslu". Niko od njih troje nije pokusao da se odreknu takvog zivota, nego je bilo mnogo lakse okrenuti glavu.
Takodjer on je psihopata kojeg treba ubiti. Fino je da su ga roknuli pred familijom, da oni napokon osjete krv njegovog rada a ne samo $$$. Nadam se da je Carmela brisala njegovu krv sa svog lica.![]()
Inace dobra ti je prva opcija koju sam i sam zamišljao između ostalog jer ko je ono na kraju ostao od druge familije da ga ubije?
Nije niko zar ne sve ih je pobio ko ce uopšte naruciti njegovo ubistvo?
I zbog toga što je roknula njega ona zna neke ubice koje su spremne da ubiju glavu familije?Jack Be Nimble wrote:Janice roknula ritchija, mama namjestila junu da skine tonija. Ta familija moze sve.
Janice je takodjer gurala ritchija da ubije tonija. Tako da moze.90minut wrote:I zbog toga što je roknula njega ona zna neke ubice koje su spremne da ubiju glavu familije?Jack Be Nimble wrote:Janice roknula ritchija, mama namjestila junu da skine tonija. Ta familija moze sve.![]()
![]()
![]()
Mama k'o mama manipulator da stvarno niko nije ostao da naruci ili mi ti reci da li je iko ostao od NY mafije ili su si ubijeni?
Ok.90minut wrote:Hahahahaha!
I šta sad gurala jebača svog da se izdigne i ubije joj brata više para za nju..
Kako objasniti narucivanje ubistve od strane Janice?
Spetljala se s kremom ubica u NY ili je putovala do sicilije pa se spetljala s slicnim poput onih koji su odrađivali Tonijeva pa narucila?
Ne mozes objasniti neobjasnjivo
Možda je ostalo, al' pitanje moje je ko je ostao od jačih trebas biti figura kako treba da bi mogao napasti i poslije toga izdrzati protunapad.
Jack Be Nimble wrote:Ok.90minut wrote:Hahahahaha!
I šta sad gurala jebača svog da se izdigne i ubije joj brata više para za nju..
Kako objasniti narucivanje ubistve od strane Janice?
Spetljala se s kremom ubica u NY ili je putovala do sicilije pa se spetljala s slicnim poput onih koji su odrađivali Tonijeva pa narucila?
Ne mozes objasniti neobjasnjivo
Možda je ostalo, al' pitanje moje je ko je ostao od jačih trebas biti figura kako treba da bi mogao napasti i poslije toga izdrzati protunapad.
Beton prva sezona. Kasnije smeće.mali_balon wrote:A sta bi sa onim herojima.....oni sto imaju neke moci
Cuj todale cooper wrote:Gledo' sam Žicu i Sopranose.zomri wrote: Pa to je sve obavezna literatura! Nemoj reći da nisi ni Žicu gledao?Nisam ni The Shield doduše.
Mene te gritty crime drame iscrpe i baš mi treba da sam
u pravom modu da ih gledam.
Ne sumnjam da je dobro i vjerujem u tvoju preporuku, samo eto nikada nije došlo na red. Što ne znači da neće.zomri wrote:Cuj todale cooper wrote:Gledo' sam Žicu i Sopranose.zomri wrote: Pa to je sve obavezna literatura! Nemoj reći da nisi ni Žicu gledao?Nisam ni The Shield doduše.
Mene te gritty crime drame iscrpe i baš mi treba da sam
u pravom modu da ih gledam.![]()
The Shield nije your average copper show i bas se lako gleda. Isplati se, vjeruj mi na...preporuku. Osobito sto sr tamo kvaliteta dize iz sezone u sezonu za sta ne znam ekvivalent u dramskom svijetu. Mislim za koliko serija UOPSTE se moze reci da su zadnje sezone najbolje? Ne puno njih, at best.
urađen je 4k remaster prošle godine. 2160p nisam uspio pronaći ali imaš po standardnim mjestima 1080p sve sezone.Artest wrote:The Shiled je TOP 3 serija u mojoj knjizi . Hvata od bukvalno prve epizode i vozi te sve do posljednje. Koliko je samo likova izaslo ispod sinjela Vica Mackeya. Od Waltera White pa nadalje.
Jedino je steta pa se ne moze naci neka bolja reza. @Zomri, imal sta u 1080p. ?![]()
![]()
Masterpis od serije.
Dobra poenta. Obično se i potrefi da su nepotrebno razvučene serije imale i usran kraj._BataZiv_0809 wrote:Da li ovdje pricamo i o serijama koje su trajale duze nego je trebalo ili samo o serijama ciji je kraj razocaravajuci za gledatelja?
sretniče. voljela bih da nisam ni ja još gledala BB pa da mogu ispočetka da proživim tu fenomenalnu seriju.dale cooper wrote:zomri wrote:The Shielddječak sa šibicama wrote:a koje su vam serije sa najboljim krajem?
jedna od, meni, zacudo, Leftovers. Nakon LOST-a bas uspjesno uradjeno.
.
.
.
Sopranos
Masterchef Hrvatska II
Twin Peaks
Leftovers
Breaking Bad
Mad Men![]()
![]()
Ja još nisam odgledao Breaking Bad osim prve epizode, a ni Mad Men osim poneke epizode tu i tamo.![]()
Upravo, a ko zna mozda i jesu znali od pocetka samo što je to bilo baš šamaranje publike koja je imala nesto drugo u planu.Point. wrote:Lost definitivno. Toliko su bili zapetljali tokom sezona da vjerovatno nisu znali kako da to odmotaju pa su posegli za najlakšom solucijom. Koji fail.