Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
75 mu bilo, kud prerano covjek vise nego na vakat okacio kopacke
kakve veze sto mu je bilo tad 75,jel to dobar glumac ne smije vise snimat ako napuni 75 pa Clintu je 95 pa jos uvijek glumi i rezira filmova.Imas masu glumaca preko 75 godina koji i dan danas glume.
blijede kopije samih sebe, najgore mi je kad vidim stalonea, junaci djetinjstva. U zivotu je vrlo bitno znati kada napustiti nesto, bilo festa, veza, ili posao.
Meni je problem kada pokušaju sa 85 glumiti akcione junake, recimo Harisron Ford. Ili druga krajnost, u ponekada prilično jadnim komedijama.
Za takve osobe su takozvane "karakterne" uloge. Mudraci, prenosioci životnog iskustva, tumači prošlosti itd. Vanesa Redgrejv je dobar primjer.
U svakom slučaju, odlaze ljudi koji su nam obilježili živote.
Obozavao sam ovog lika , kad smo Francusku vezu iznajmljivali na videokasetama.
Platis dva dana, pa kasnis vracas traku.
Vratis ovu , uzmes policijska akademija 3..
RIP. Poslije uspona u Top Gun-u i lika Iceman imao je dosta dobrih filmova da ne nabrajam, volio sam ga vidjeti na ekranu, zavrsio je kako je i poceo karijeru Legendarni Iceman.
RIP i za Richarda i za Vala. Richard je za svoje godine bi i prilično vitalan, prije 7 godina je glumio u zadnjoj sezoni Twin Peaksa, koja mu je bila
jedna od poslednjih uloga. Val ja sa druge strane već dugo vremena bio bolestan i lavovski se borio. Dva sjajna glumca svako na svoj način.
Kilmer ode prerano. Kao što bi Sidran rekao, u mrak iz mraka:
Njegova sjajna izvedba u Tombstonu je, za mene, jedan od najznačajnijih momenata filmske umjetnosti. Ostavio je trag, a to je, ako si smrtnik, najviše što se može.