sta je ovo majko mila
Red Carpet-OBN
Moderator: _BataZiv_0809
-
StupskaBitanga
#1 Red Carpet-OBN
ew na obn ide showbiz emisija Red Carpet
sta je ovo majko mila
sta je ovo majko mila
- Neelix
#2 Re: Red Carpet-OBN
oumajgad hahahah
lider GRUPE SMS - Samir Mujagic (koje ba grupe??)
PJEVACHICA Nela Đenesijević
slino u helankama

PJEVACHICA Nela Đenesijević
slino u helankama

- Neelix
#3 Re: Red Carpet-OBN
kazhe nisam ja peshko

-
StupskaBitanga
#4 Re: Red Carpet-OBN
Neelix wrote:oumajgad hahahah
PJEVACHICA Nela Đenesijević![]()
![]()
![]()
slino u helankama
ma multi sve
ono je bas za smijat
a sexi shop
a intervju sa hankom paldum i alkom
HR verzija BH pakovanje
- jasko_ba
#6 Re: Red Carpet-OBN
jeftino brale ovo skroz
dosad najlošiji potez OBN televizije
dosad najlošiji potez OBN televizije
-
avenged_sevenfil
#7 Red Carpet na OBN-u
jel ko gledao slucajno veceras red carpet na obnu ja smjesniju kopiju neke emisije jos nisam gledao.Lose preslikana emisija sa nove tv sto je jos smjesnije 99 posto pricaju o turbo folk pjevacima iz Srbije.Ma smjesno Do kad ce nase televizije lose kopirat sve sto se pravi na televizijama iz drugih drzava
-
StupskaBitanga
#8 Re: Red Carpet-OBN
jel iko skontao da dejana u svakoj drugoj najavi ima drugu haljinu*****???*****
a kako je krenulo na OBN-u će zaposliti Vlatku Pokos
a intervju sa darom bubamarom

a kako je krenulo na OBN-u će zaposliti Vlatku Pokos
a intervju sa darom bubamarom
- van Basten
#9 Re: Red Carpet-OBN
ja kad sam vidio dva priloga u emisiji mislio ovo parodija na red carpet Nove... ono hanka sa viklerima i slično... sad vidim da su oni mislili napraviti ozbiljnu emisiju

- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#10 Re: Red Carpet-OBN
Neelix wrote:kazhe nisam ja peshko
-
aidaa_princess90
#11 Re: Red Carpet-OBN
heheh smijsnooo!!! Ipak je dobro je to sto je OBN tv pokrenula Red Carpet. Ali sad je glavno pitanje da li ce iko to gledati jer je opstepoznato da 99,9 posto ljudi u BiH ima kablovsku tv ili setelitsku pa jer putem nje gledano.Ja nemam nijedno jer skroz malo gledam TV,ali mi je zanimljivo gledati,pogotovo sto emisju vodi Fedja,po meni najbolji voditelj TV OBN,poslije Mate i Mimegrunt wrote:Neelix wrote:kazhe nisam ja peshko
![]()
![]()
![]()
A najvise me nerviraju ovaj Vijeko,Sasa sa bradicom.Vas
- ProbuseniDolar
#12 Re: Red Carpet-OBN
Ne znam bi li se smijo ... il bi otisto u OBN i najebo se svima matere ... 
- Vaso
#13 Re: Red Carpet-OBN
previse pedera
..kad vidim onog s onim razvaljenim žvaljam ( od cuclanja)..zapalio bi tv. pa onda onaj drugi pedercic s pletenicom..goli kuhar, goli kurac..'vako nesto
ostale ne znam
btw. nisam jos ni gledo tu emisiju
...ali vec po sastavu
znam da je sranje

btw. nisam jos ni gledo tu emisiju
-
aidaa_princess90
#14 Re: Red Carpet-OBN
Meni je glupo na OBN-u to sto je previse televizja "hrvatizrana".Ok privatna je TV,Hrvat je vlasnik,ali mi glupo sto ono malo bosnjaka i pravoslavaca pocinje govoriti sijecanj,lipanj a prije su uvijek su govorili april...
I za vjerske praznike ne prave bas prigodan program .
- kkbosna_90
#15 Re: Red Carpet-OBN
moraju tako govorit jer je u suprotnom otkaz
inace na OBN-u gledam samo NBA
-
aidaa_princess90
#16 Re: Red Carpet-OBN
Ja bas nisam veliki fan kosarke vise volim fudbal i rukomet,ali kada se vidi NBA ,svo to bljestavilo ,raj za oci ,one kosarkase ma ko ne bi gledao to.Ipak svaka cast OBN samo na tomekkbosna_90 wrote:moraju tako govorit jer je u suprotnom otkaz![]()
-
dezurni_ucenik
-
aidaa_princess90
#18 Re: Red Carpet-OBN
hehe meni je on Boze sacuvaj isto ,pravi se da je neko a nije niko!!!CVIKERASH wrote:gudelj me uzasno nervira ..volio bih ga prziti strujom
- kkbosna_90
#19 Re: Red Carpet-OBN
ja samo kad mu cujem glas, najezim se 
- dastonja
#20 Re: Red Carpet-OBN
Kakav ti je "NTV" Hayat?!aidaa_princess90 wrote:Meni je glupo na OBN-u to sto je previse televizja "hrvatizrana".Ok privatna je TV,Hrvat je vlasnik,ali mi glupo sto ono malo bosnjaka i pravoslavaca pocinje govoriti sijecanj,lipanj a prije su uvijek su govorili april...
-
aidaa_princess90
#21 Re: Red Carpet-OBN
NTV Hayat bas i ne gledam sem emisija Ispuni mi zelju i Glam blam.A mislim da su bolji i po kvaliteti i svim drugim pogledima od OBN.dastonja wrote:Kakav ti je "NTV" Hayat?!aidaa_princess90 wrote:Meni je glupo na OBN-u to sto je previse televizja "hrvatizrana".Ok privatna je TV,Hrvat je vlasnik,ali mi glupo sto ono malo bosnjaka i pravoslavaca pocinje govoriti sijecanj,lipanj a prije su uvijek su govorili april...
- dastonja
#22 Re: Red Carpet-OBN
Stvar ukusa i postujem!aidaa_princess90 wrote:NTV Hayat bas i ne gledam sem emisija Ispuni mi zelju i Glam blam.A mislim da su bolji i po kvaliteti i svim drugim pogledima od OBN.dastonja wrote:Kakav ti je "NTV" Hayat?!aidaa_princess90 wrote:Meni je glupo na OBN-u to sto je previse televizja "hrvatizrana".Ok privatna je TV,Hrvat je vlasnik,ali mi glupo sto ono malo bosnjaka i pravoslavaca pocinje govoriti sijecanj,lipanj a prije su uvijek su govorili april...
Jedino sto im je bolje jeste "Mreza plus" i program na njoj, a sto se tice tog epiteta nezavisno, jes' kao i BN televizija!
-
aidaa_princess90
#23 Re: Red Carpet-OBN
[quote="dastonja"][quote="aidaa_princess90"][quote="dastonja"][quote="aidaa_princess90"]Meni je glupo na OBN-u to sto je previse televizja "hrvatizrana".Ok privatna je TV,Hrvat je vlasnik,ali mi glupo sto ono malo bosnjaka i pravoslavaca pocinje govoriti sijecanj,lipanj a prije su uvijek su govorili april...
Kakav ti je "NTV" Hayat?!
NTV Hayat bas i ne gledam sem emisija Ispuni mi zelju i Glam blam.A mislim da su bolji i po kvaliteti i svim drugim pogledima od OBN.
Stvar ukusa i postujem!
Jedino sto im je bolje jeste "Mreza plus" i program na njoj, a sto se tice tog epiteta nezavisno, jes' kao i BN televizija!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
slazem se ..svi mi gledamo ono sto volimo i ukusi su razliciti...problem je medjutim drugi ,puno je politike je u novinarstvu i mislim da zato se stvara pogresna slika o zanimanju novinara...a recimo da sutra moram raditi na nekoj TV kuci u BiH,ne bi radila ni na jednoj sem TVSA
Kakav ti je "NTV" Hayat?!
NTV Hayat bas i ne gledam sem emisija Ispuni mi zelju i Glam blam.A mislim da su bolji i po kvaliteti i svim drugim pogledima od OBN.
Stvar ukusa i postujem!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
slazem se ..svi mi gledamo ono sto volimo i ukusi su razliciti...problem je medjutim drugi ,puno je politike je u novinarstvu i mislim da zato se stvara pogresna slika o zanimanju novinara...a recimo da sutra moram raditi na nekoj TV kuci u BiH,ne bi radila ni na jednoj sem TVSA
- savrseni krug
#24 Re: Red Carpet-OBN
sto jel ti se to ne svidja hayatdastonja wrote:Kakav ti je "NTV" Hayat?!aidaa_princess90 wrote:Meni je glupo na OBN-u to sto je previse televizja "hrvatizrana".Ok privatna je TV,Hrvat je vlasnik,ali mi glupo sto ono malo bosnjaka i pravoslavaca pocinje govoriti sijecanj,lipanj a prije su uvijek su govorili april...
da ti nije previse bosnjacki,da ti malo ne bocka okice
ili ti senad veze suhu
ha?
-
emy.
#25 Re: Red Carpet-OBN
nazalost propustila sam taj cirkus:((( zna li neko kad ima repriza ili ako ima negdje na netu da se pogleda trazila sam na youtube nije bilo...
ps. ovo sam nasla na netu kao najava i opis emisije:
"Red carpet
u 22:00h Petak (30.05.2008.) u 22:00h. Nakon naše prve dvije emisije imali smo dovoljno reakcija koje su nam dale vjetar leđa.Nastavljamo kopati po pričama koje prijete da budu sakrivene i donosimo opet svježe, sočne i dinamične storije sa estrade."
ocito nisu citali ovaj forum ili ih motivisu negativne kritike heheh
ps. ovo sam nasla na netu kao najava i opis emisije:
"Red carpet
u 22:00h Petak (30.05.2008.) u 22:00h. Nakon naše prve dvije emisije imali smo dovoljno reakcija koje su nam dale vjetar leđa.Nastavljamo kopati po pričama koje prijete da budu sakrivene i donosimo opet svježe, sočne i dinamične storije sa estrade."
ocito nisu citali ovaj forum ili ih motivisu negativne kritike heheh