prison break

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Dixon

#76 Re: prison break

Post by Dixon »

jeli neko vec nasao prevode? :S
karanana

#77 Re: prison break

Post by karanana »

elSaik wrote:
karanana wrote:pa zar su vec dvije epizode izasle? ja konto da je 1. septembra tek prva trebala izaci.
Kaže se "hvala". :mrgreen:

u pravu si, sta imam da pitam.

Hvala

samo problem mi je sto se ja vise ne sjecam gdje smo stali sa sezonom 3. moram se malo podsjetiti.
dakcu

#78 Re: prison break

Post by dakcu »

Distortion

#79 Re: prison break

Post by Distortion »

Ima li titl za drugu epizodu 4 sezone?
Dixon

#80 Re: prison break

Post by Dixon »

Distortion wrote:Ima li titl za drugu epizodu 4 sezone?

http://www.divx-titlovi.com/en-us/divx- ... 61928.aspx
arijan@

#81 Re:

Post by arijan@ »

Bosanac_21 wrote:Dobra serija samo da je ne uniste u novoj sezoni, nekako mi je licilo kao da
ce nesto ubaciti s vanzemaljcima u onom domu/zatvoru u kojem se Michael
nasao.
:lol: :lol: :lol: i ja sam to isto kontala.
Ova sezona me je ostavljala bez daha.Docepala sam se DVD-ova i gledala cijeli vikend bez prestanka :D
sto ti kazes,valjda ce nova biti ok :cry: :D
elSaik

#82 Re: prison break

Post by elSaik »

Prebrzo se radnja odvija na početku sezone... sve nešto navrat - nanos... nisam pošteno ni sjeo već jedan zombi i troje mrtvih... :roll:

edit: 4 i jedan lažni alarm :mrgreen:

edit: 5, 6 i 7. :mrgreen:

@arijana - ako misliš na prvu sezonu, moja ti je preporuka, pregledaj još drugu i nakon toga odustani, jer ovo dalje nije vrijedno gledanja. Ovakav Prion Break, Hosue cijepa sa svojom trećom postavom... :roll: Šta uradiše od serije, majko draga...
Dixon

#83 Re: prison break

Post by Dixon »

elSaik wrote:Prebrzo se radnja odvija na početku sezone... sve nešto navrat - nanos... nisam pošteno ni sjeo već jedan zombi i troje mrtvih... :roll:

@arijana - ako misliš na prvu sezonu, moja ti je preporuka, pregledaj još drugu i nakon toga odustani, jer ovo dalje nije vrijedno gledanja. Ovakav Prion Break, Hosue cijepa sa svojom trećom postavom... :roll: Šta uradiše od serije, majko draga...

slazem se ali u ovom "susnim" danima moras nestoo da gledas pa cu ja nastavit da skidam ali nisam zadovoljan :P
elSaik

#84 Re: prison break

Post by elSaik »

Dixon wrote:
elSaik wrote:Prebrzo se radnja odvija na početku sezone... sve nešto navrat - nanos... nisam pošteno ni sjeo već jedan zombi i troje mrtvih... :roll:

slazem se ali u ovom "susnim" danima moras nestoo da gledas pa cu ja nastavit da skidam ali nisam zadovoljan :P
Ma znam, i ja ću, ne može se sad prekinuti nakon 3 sezone gledanja... :P
arijan@

#85 Re: prison break

Post by arijan@ »

drugu sam pregledala..ostala mi treca sezona ...zar je tako lose :cry:
sjever76

#86 Re: prison break

Post by sjever76 »

ma nije tako lose ali kad se sjetim kako sam gutao prvu pa i drugu sezonu ovo je strogi prosjek.
ova cetvrta bi definitivno trebala biti kraj jer stvarno ne vidim poentu za dalje.jebi ga pa oni su u seriji hapseni jedno 100 puta (mislim svi) i stvarno je vise smjesno.
arijan@

#87 Re: prison break

Post by arijan@ »

ma ja se ne bunim da njega gledam u jos 10 sezona :D
sto ti je zeMsko :run:
Image
sjever76

#88 Re: prison break

Post by sjever76 »

ma djaba ti kad kazu da voli decke :D
arijan@

#89 Re: prison break

Post by arijan@ »

sjever76 wrote:ma djaba ti kad kazu da voli decke :D
ma joj koja god zvijezda plijeni paznju zena ..... odmah voli deckice ...ne vjerujem ja u to :D
paprica29

#90 Re: prison break

Post by paprica29 »

Evo linkovi za download sa našim prevodom
http://phpbb3.majstorbata.com/viewtopic.php?f=35&t=5346
Not For Sale

#91 Re: prison break

Post by Not For Sale »

sjever76 wrote:ma djaba ti kad kazu da voli decke :D
Uf,al bi bas mi ovdje pacenice imale koristi i da je zenoljubac :D
neka on voli koga hoce,samo neka ga prisutnog na ekranima i mi lude od srece :D
Topla voda

#92 Re: prison break

Post by Topla voda »

zar je krenulo :razz:
kolko ce bit epizoda u ovoj sezoni?
Dixon

#93 Re: prison break

Post by Dixon »

Topla voda wrote:zar je krenulo :razz:
kolko ce bit epizoda u ovoj sezoni?

ova sezone ce imati 16 epizoda....
Miki123

#94 Re: prison break

Post by Miki123 »

Onako nije loša ova prva epizoda 4 sezone. Naravno, daleko je to od kvaliteta prve sezona, a mogli su i promijenit ime serije :D ne bježe ni iz kakvog zatvora.
Dixon

#95 Re: prison break

Post by Dixon »

Miki123 wrote:Onako nije loša ova prva epizoda 4 sezone. Naravno, daleko je to od kvaliteta prve sezona, a mogli su i promijenit ime serije :D ne bježe ni iz kakvog zatvora.

nebi me iznennadilo da nastavak bude ovakav....da ce sve obavit oko kartica da ce naci i zgradu i da ce onda biti zarobljeni u zgradi :D i onda u 5 sezoni bjeze iz zgrade :lol:
Topla voda

#96 Re: prison break

Post by Topla voda »

ma ja sam sve pozaboravljo sta je ono bilo prije....kako ono strada onaj fbi agent ,sto ih je ganjo u drugoj...jel ono mahoni ubio starog..ovaj mi visler nista nije jasan...
elSaik

#97 Re: prison break

Post by elSaik »

Topla voda wrote:ma ja sam sve pozaboravljo sta je ono bilo prije....kako ono strada onaj fbi agent ,sto ih je ganjo u drugoj...jel ono mahoni ubio starog..ovaj mi visler nista nije jasan...
Znaš da se predao, ispričao sve na sudu, i onda u vožnji ka zatvoru, iz Kompanije mu naprave čeku i roknu ga. :mrgreen: Sjećam se dobro, zbog zadnjih rečenica što je izgovorio "U drugom svjetskom ratu, najveća uvreda nacisti je bila da se smiješiš prije nego te ubiju". Tako nekako. :mrgreen:

A starog jeste ubio Mahone. :mrgreen:

Visler je bezveze, svakako će uskoro na bolje mjesto. :mrgreen:
Topla voda

#98 Re: prison break

Post by Topla voda »

elSaik wrote:
Topla voda wrote:ma ja sam sve pozaboravljo sta je ono bilo prije....kako ono strada onaj fbi agent ,sto ih je ganjo u drugoj...jel ono mahoni ubio starog..ovaj mi visler nista nije jasan...
Znaš da se predao, ispričao sve na sudu, i onda u vožnji ka zatvoru, iz Kompanije mu naprave čeku i roknu ga. :mrgreen: Sjećam se dobro, zbog zadnjih rečenica što je izgovorio "U drugom svjetskom ratu, najveća uvreda nacisti je bila da se smiješiš prije nego te ubiju". Tako nekako. :mrgreen:

steta sto ga uklonise,bas je nekako imao dobro izgradjen karakter....mozda se i on pojavi?jel se vidjelo kad su ga ukinuli,ja ne mogu da se sjetim
dimu

#99 Re: prison break

Post by dimu »

ja sam bas kontao da ce whistler imati vecu ulogu u 4 sezoni a ne da zagine odmah u prvoj epizodi al hajd :)
elSaik

#100 Re: prison break

Post by elSaik »

Topla voda wrote:
elSaik wrote:

steta sto ga uklonise,bas je nekako imao dobro izgradjen karakter....mozda se i on pojavi?jel se vidjelo kad su ga ukinuli,ja ne mogu da se sjetim
Koji od trojice? :mrgreen: Svejedno, za svu trojicu se vidjeli kako su ih uklonili. :mrgreen:
Post Reply