prison break
Moderator: _BataZiv_0809
- karanana
#77 Re: prison break
elSaik wrote:Kaže se "hvala".karanana wrote:pa zar su vec dvije epizode izasle? ja konto da je 1. septembra tek prva trebala izaci.
u pravu si, sta imam da pitam.
Hvala
samo problem mi je sto se ja vise ne sjecam gdje smo stali sa sezonom 3. moram se malo podsjetiti.
-
dakcu
- Distortion
#79 Re: prison break
Ima li titl za drugu epizodu 4 sezone?
- Dixon
#80 Re: prison break
Distortion wrote:Ima li titl za drugu epizodu 4 sezone?
http://www.divx-titlovi.com/en-us/divx- ... 61928.aspx
- arijan@
#81 Re:
Bosanac_21 wrote:Dobra serija samo da je ne uniste u novoj sezoni, nekako mi je licilo kao da
ce nesto ubaciti s vanzemaljcima u onom domu/zatvoru u kojem se Michael
nasao.
Ova sezona me je ostavljala bez daha.Docepala sam se DVD-ova i gledala cijeli vikend bez prestanka
sto ti kazes,valjda ce nova biti ok
-
elSaik
#82 Re: prison break
Prebrzo se radnja odvija na početku sezone... sve nešto navrat - nanos... nisam pošteno ni sjeo već jedan zombi i troje mrtvih... 
edit: 4 i jedan lažni alarm
edit: 5, 6 i 7.
@arijana - ako misliš na prvu sezonu, moja ti je preporuka, pregledaj još drugu i nakon toga odustani, jer ovo dalje nije vrijedno gledanja. Ovakav Prion Break, Hosue cijepa sa svojom trećom postavom...
Šta uradiše od serije, majko draga...
@arijana - ako misliš na prvu sezonu, moja ti je preporuka, pregledaj još drugu i nakon toga odustani, jer ovo dalje nije vrijedno gledanja. Ovakav Prion Break, Hosue cijepa sa svojom trećom postavom...
- Dixon
#83 Re: prison break
elSaik wrote:Prebrzo se radnja odvija na početku sezone... sve nešto navrat - nanos... nisam pošteno ni sjeo već jedan zombi i troje mrtvih...
@arijana - ako misliš na prvu sezonu, moja ti je preporuka, pregledaj još drugu i nakon toga odustani, jer ovo dalje nije vrijedno gledanja. Ovakav Prion Break, Hosue cijepa sa svojom trećom postavom...Šta uradiše od serije, majko draga...
slazem se ali u ovom "susnim" danima moras nestoo da gledas pa cu ja nastavit da skidam ali nisam zadovoljan
-
elSaik
#84 Re: prison break
Ma znam, i ja ću, ne može se sad prekinuti nakon 3 sezone gledanja...Dixon wrote:elSaik wrote:Prebrzo se radnja odvija na početku sezone... sve nešto navrat - nanos... nisam pošteno ni sjeo već jedan zombi i troje mrtvih...
@arijana - ako misliš na prvu sezonu, moja ti je preporuka, pregledaj još drugu i nakon toga odustani, jer ovo dalje nije vrijedno gledanja. Ovakav Prion Break, Hosue cijepa sa svojom trećom postavom...Šta uradiše od serije, majko draga...
slazem se ali u ovom "susnim" danima moras nestoo da gledas pa cu ja nastavit da skidam ali nisam zadovoljan
- arijan@
#85 Re: prison break
drugu sam pregledala..ostala mi treca sezona ...zar je tako loseelSaik wrote:Prebrzo se radnja odvija na početku sezone... sve nešto navrat - nanos... nisam pošteno ni sjeo već jedan zombi i troje mrtvih...
-
sjever76
#86 Re: prison break
ma nije tako lose ali kad se sjetim kako sam gutao prvu pa i drugu sezonu ovo je strogi prosjek.
ova cetvrta bi definitivno trebala biti kraj jer stvarno ne vidim poentu za dalje.jebi ga pa oni su u seriji hapseni jedno 100 puta (mislim svi) i stvarno je vise smjesno.
ova cetvrta bi definitivno trebala biti kraj jer stvarno ne vidim poentu za dalje.jebi ga pa oni su u seriji hapseni jedno 100 puta (mislim svi) i stvarno je vise smjesno.
- arijan@
#87 Re: prison break
ma ja se ne bunim da njega gledam u jos 10 sezona
sto ti je zeMsko

sto ti je zeMsko

-
sjever76
#88 Re: prison break
ma djaba ti kad kazu da voli decke 
- arijan@
#89 Re: prison break
ma joj koja god zvijezda plijeni paznju zena ..... odmah voli deckice ...ne vjerujem ja u tosjever76 wrote:ma djaba ti kad kazu da voli decke
-
paprica29
#90 Re: prison break
Evo linkovi za download sa našim prevodom
http://phpbb3.majstorbata.com/viewtopic.php?f=35&t=5346
http://phpbb3.majstorbata.com/viewtopic.php?f=35&t=5346
- Not For Sale
#91 Re: prison break
Uf,al bi bas mi ovdje pacenice imale koristi i da je zenoljubacsjever76 wrote:ma djaba ti kad kazu da voli decke
neka on voli koga hoce,samo neka ga prisutnog na ekranima i mi lude od srece
- Topla voda
#92 Re: prison break
zar je krenulo
kolko ce bit epizoda u ovoj sezoni?
- Dixon
#93 Re: prison break
Topla voda wrote:zar je krenulo![]()
ova sezone ce imati 16 epizoda....
- Miki123
#94 Re: prison break
Onako nije loša ova prva epizoda 4 sezone. Naravno, daleko je to od kvaliteta prve sezona, a mogli su i promijenit ime serije
ne bježe ni iz kakvog zatvora.
- Dixon
#95 Re: prison break
Miki123 wrote:Onako nije loša ova prva epizoda 4 sezone. Naravno, daleko je to od kvaliteta prve sezona, a mogli su i promijenit ime serijene bježe ni iz kakvog zatvora.
nebi me iznennadilo da nastavak bude ovakav....da ce sve obavit oko kartica da ce naci i zgradu i da ce onda biti zarobljeni u zgradi
- Topla voda
#96 Re: prison break
ma ja sam sve pozaboravljo sta je ono bilo prije....kako ono strada onaj fbi agent ,sto ih je ganjo u drugoj...jel ono mahoni ubio starog..ovaj mi visler nista nije jasan...
-
elSaik
#97 Re: prison break
Znaš da se predao, ispričao sve na sudu, i onda u vožnji ka zatvoru, iz Kompanije mu naprave čeku i roknu ga.Topla voda wrote:ma ja sam sve pozaboravljo sta je ono bilo prije....kako ono strada onaj fbi agent ,sto ih je ganjo u drugoj...jel ono mahoni ubio starog..ovaj mi visler nista nije jasan...
A starog jeste ubio Mahone.
Visler je bezveze, svakako će uskoro na bolje mjesto.
- Topla voda
#98 Re: prison break
steta sto ga uklonise,bas je nekako imao dobro izgradjen karakter....mozda se i on pojavi?jel se vidjelo kad su ga ukinuli,ja ne mogu da se sjetimelSaik wrote:Znaš da se predao, ispričao sve na sudu, i onda u vožnji ka zatvoru, iz Kompanije mu naprave čeku i roknu ga.Topla voda wrote:ma ja sam sve pozaboravljo sta je ono bilo prije....kako ono strada onaj fbi agent ,sto ih je ganjo u drugoj...jel ono mahoni ubio starog..ovaj mi visler nista nije jasan...Sjećam se dobro, zbog zadnjih rečenica što je izgovorio "U drugom svjetskom ratu, najveća uvreda nacisti je bila da se smiješiš prije nego te ubiju". Tako nekako.
![]()
A starog jeste ubio Mahone.![]()
-
dimu
#99 Re: prison break
ja sam bas kontao da ce whistler imati vecu ulogu u 4 sezoni a ne da zagine odmah u prvoj epizodi al hajd 
-
elSaik
#100 Re: prison break
Koji od trojice?Topla voda wrote:steta sto ga uklonise,bas je nekako imao dobro izgradjen karakter....mozda se i on pojavi?jel se vidjelo kad su ga ukinuli,ja ne mogu da se sjetimelSaik wrote:Znaš da se predao, ispričao sve na sudu, i onda u vožnji ka zatvoru, iz Kompanije mu naprave čeku i roknu ga.Topla voda wrote:ma ja sam sve pozaboravljo sta je ono bilo prije....kako ono strada onaj fbi agent ,sto ih je ganjo u drugoj...jel ono mahoni ubio starog..ovaj mi visler nista nije jasan...Sjećam se dobro, zbog zadnjih rečenica što je izgovorio "U drugom svjetskom ratu, najveća uvreda nacisti je bila da se smiješiš prije nego te ubiju". Tako nekako.
![]()
A starog jeste ubio Mahone.![]()