Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nemam šta očekivat, gledo
u poređenju s prvom odron živi. razvodnjavanje do jaja, ni sami autori nemaju blage kuda hoće da idu sa serijom. gledam je po inerciji...pametnom dosta.
Nemoj zezati i druga sezona je super! Meni ako nije i bolja od prve!
BTW, gledao sam bas sve epizode, i krivo mi je samo sto ce biti i treca sezona, jer me strah da tu sta ne useru, a do sada je perfekcija!
Odgledala sve također... Prva je definitivno bolja od druge ali meni lično ni druga nije bila toliko loša. Treća doduše može biti pretjerivanje, ali bolje je pričekati pa vidjeti
zavisi ko sta voli, meni licno je serija beton, a svakako je rijetko ko gleda na TV...pirati su majka, skines sezonu za par dana s neta i gledas ko covjek u cugu
ove 22 epizode druge sezone su dobre pravo, opet zatvorise jednog od brace idemo iz pocetka
paparazzi wrote:zavisi ko sta voli, meni licno je serija beton, a svakako je rijetko ko gleda na TV...pirati su majka, skines sezonu za par dana s neta i gledas ko covjek u cugu
ove 22 epizode druge sezone su dobre pravo, opet zatvorise jednog od brace idemo iz pocetka
I meni je super stvarno. samo me strah da ne razvodne u trecoj sezoni!
paparazzi wrote:zavisi ko sta voli, meni licno je serija beton, a svakako je rijetko ko gleda na TV...pirati su majka, skines sezonu za par dana s neta i gledas ko covjek u cugu
E bas nek si mi rek'o ....ja jos nisam pregledala drugu sezonu do kraja...znaci treca sezona opet u zatvoru...jupppiiii
nadam se da ce konacno neka nasa televizija ovo otkupiti...cuo sam da je serija pravo dobra...neznam, mozda Hayat preuzme ovakvo nest, od njih bi mogao to ocekivati