Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Skinuo sam Americku pitu 3 sve ok samo nema prevoda,,Ako moze neko da postavi direktan link za download za prevod ovoga filma bio bih mu jako zahvalan!
necko_hz wrote:Skinuo sam Americku pitu 3 sve ok samo nema prevoda,,Ako moze neko da postavi direktan link za download za prevod ovoga filma bio bih mu jako zahvalan!
Skino sam filmove "No.Retreat.No.Surrender 2.1988" i "No.Retreat.No.Surrender 3.1990" ali nigdje nema prevoda. Ako neko zna linkove za prevodeovih filmova, da se vise ne mucim uljepso bi mi dan.
ima jedna zanimljiva stranica za vas koji skidate i volite filmove http://filmologija.com/index.php
ukoliko nema ono sto trazite ostavite poruku na forumu i admini ce se potruditi za vas
e ima li neko za saw sve dijelove, osim II... nasla sam mali milion titlova i ni jedan nije uskladjen sa filmom... jedino nasla za II dio, ovo ostalo kasni po nekoliko minuta...
Dile wrote:e ima li neko za saw sve dijelove, osim II... nasla sam mali milion titlova i ni jedan nije uskladjen sa filmom... jedino nasla za II dio, ovo ostalo kasni po nekoliko minuta...
Kako e ja skontah nasla si dosta prevoda koji nisu lijepo sinhronizovani.
To nije veliki problem trebas skinuti
"Subtitle Workshop" instalirati i pomocu tog programa uskladiti prijevod imas samo dvije komande koje ti trebaju
kliknes (ctrl+b) otvori ti se prozor u koji ukucas vrijeme kad je izgovorena prva rijec i vrijeme kad je izgovorena zadnja rijec ides ADJUST i onda (Ctrl+s) i to je to nije tesko malo probas tamo vamo skontaces.
Dile wrote:e ima li neko za saw sve dijelove, osim II... nasla sam mali milion titlova i ni jedan nije uskladjen sa filmom... jedino nasla za II dio, ovo ostalo kasni po nekoliko minuta...
ako ih gledaš na kompu preporučam BSplayer ili neki drugi koji podržava ubrzavaje i usporavanje titlova...ako ne onda subtitle workshop ti ne gine
Zna li neko u cemu je fazon, kad gledam na kompu filmove titlovi mi super rade a kad upalim na dvd-u ne prepoznaje ih.
Uradio sam rename tako da avi file i sub file imaju isti naziv kako bi ga mogao prepoznati ali nista.
Probo sam i da prmijenim extenziu iz str u sub i opet nista.
sto je jos gore to mi se desava na jedno 70% filmova dok je onih ostalih 30% sasvm ok.
muftija wrote:Zna li neko u cemu je fazon, kad gledam na kompu filmove titlovi mi super rade a kad upalim na dvd-u ne prepoznaje ih.
Uradio sam rename tako da avi file i sub file imaju isti naziv kako bi ga mogao prepoznati ali nista.
sto je jos gore to mi se desava na jedno 70% filmova dok je onih ostalih 30% sasvm ok.
tvoj DVD player ne čita sve vrste fileova.jednostavno.
muftija wrote:Zna li neko u cemu je fazon, kad gledam na kompu filmove titlovi mi super rade a kad upalim na dvd-u ne prepoznaje ih.
tvoj DVD player ne čita sve vrste fileova.jednostavno.
Ok, kako onda da razlikujem fileove da bih eventualno mogao probrati one koje moj dvd prepoznaje, meni iskreno izgledaju svi isti?
muftija wrote:
Ok, kako onda da razlikujem fileove da bih eventualno mogao probrati one koje moj dvd prepoznaje, meni iskreno izgledaju svi isti?
e, kad to saznaš javi i meni,:) ni meni nije jasno kako neke može učitati a druge ne.mislim da je manje problema ako je nastavak sub. ali ne drži me za riječ