prava homoseksualaca - Z.Forum PINK 12.05.
Moderator: _BataZiv_0809
-
BigusDickus
Ma hajde, fino, sta je sljedece... prava pedofila i nekrofila... 
- Soul_Sista
Hebiga sad DickuseBigusDickus wrote:Ma hajde, fino, sta je sljedece... prava pedofila i nekrofila...
-
BigusDickus
Ma, sve je to u 5 deka... 
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
I jos!?alek wrote:aloreLisac wrote:mislish, ne volish zhuteni engleze
ali pod prisilom navijam za everton
![]()
Brzo ucitelju, da vidim koliko ste spremni
-
The_Fluid
potpisujem, no mislim da se i sa rješavanjem prava homoseksualaca rješavaju i mnoge druge stvari, jer onog trenutka kada se ista riješe znači da smo sazreli i da ni druga pitanja neće biti tabui, kao što se tabuizira sa pojmom: homoseksualac.U pravu je horns, ima Vaznijih stvari od prava homosexualaca, ali treba im cestitati sto se oni ipak BORE za svoja prava, za razliku od nas uspavanih gradjana....
eto.... Rolling eyes
Biguse, a što se ne bi omogućilo, i zakonski, da se legaliziraju istospolne veze?
Čime bi ti to mogao biti ugrožen_ Šta te spriječava da omogućiš, u svojoj glavi, istima da i pred zakonom ostvare svoja prava (to su vjerovatno samo neka od prava za koja se isti bore.[/quote]
-
BigusDickus
Ne zalim se ja na ugrozavanje, nego homoseksualci. Po mom misljenju ljubavna veza, seksualni odnos, a posebno zajednica i institucija, kao sto je brak, izmedju dva muskarca ili dvije zene je potpuno neprirodna stvar (cak sta vise, protuprirodna). Razloge za legalizaciju i pravno regulisanje takvih zajednica ja jednostavno ne vidim, a ideju da takve "obitelji" usvajaju djecu necu ni komentarisati. 
- horns&drums
Je l' alkohol dozvoljen?
:D
( Ja sam 1 godinom zivota
)

( Ja sam 1 godinom zivota

- horns&drums
Kada bi bio gladan dao bi ih
:D:D
-
St.Germain
LisacLisac wrote:mislish, ne volish zhutealek wrote:alore, ja ne volim kineze![]()
![]()
mirci pazi ba shta prichash, shvatice te bigie i horns ozbiljnomiRci wrote:ako vidim da je neko extreman u svojim monolozima po pitanju sexualne orijentacije, ja sam najveca Lezbejka za tim stolom....![]()
extremi
ne. sad ozbiljno. da ne trunimo o pravima. ne radi se uopce o tome ko hoda ulicom i deklarira se kao straight, gay ili queer. o tome uopce ne vrijedi ni raspravljati. glupost. ali jedna veza (relacija, odnos) sadrzhi valjda josh poneshto osim sexa i nachina na koji isti uprazhnjavamo. vas kad preplavi proljece i libido nakvasa onda se osim 'gimnastike' ode i kino sa dragim/dragom, prosheta drzheci se za rukice, 'podrapate' se na willisu ili na nekom drugom prigodnom mjestu, odete neshto pojest pa se i izadje, popije a sve vrijeme se ne 'odljepljujete' jedno od drugog.
I u tome je razlika izmedju vas i onih koji naginju istom spolu (zamal' ne rekoh mene). A kad chitam vas od kojih vecinu drzhim za normalne, neopterecene i nesputane likove, pa pomislim na nivo tolerancije (u sluchaju sluchaja) kod onih koji nisu bash tako shirokih svjetonazora ...
Mrka kapa braco pederi i sestre lezbejkeovog puta cu ostaviti domachice po strani (iako mislim da su i one jedna od ugrozhenih populacija)
btw, ja sam pomalo zacudjen nekim komentarima al ne vrijedi truda...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
ajde ba... jebaju me tete u obdaništu, nastavnice u osnovnoj u mozak profe u srednjoj isto tako, debili na faksu još višeBigusDickus wrote:Ma hajde, fino, sta je sljedece... prava nekrofila...
šefovi na poslu... ... pa šta fali da me jebu poslije smrti
- pitt
Fali jer neces osjetitikomi wrote:ajde ba... jebaju me tete u obdaništu, nastavnice u osnovnoj u mozak profe u srednjoj isto tako, debili na faksu još višeBigusDickus wrote:Ma hajde, fino, sta je sljedece... prava nekrofila...
šefovi na poslu... ... pa šta fali da me jebu poslije smrti
-
St.Germain
otkud ti znaspitt wrote:Fali jer neces osjetitikomi wrote:ajde ba... jebaju me tete u obdaništu, nastavnice u osnovnoj u mozak profe u srednjoj isto tako, debili na faksu još višeBigusDickus wrote:Ma hajde, fino, sta je sljedece... prava nekrofila...
šefovi na poslu... ... pa šta fali da me jebu poslije smrti:D
-
St.Germain
pa dobro, nisu rekli da je busenje bez vristanja....komi wrote:St.Germain wrote:otkud ti znas:D:D
ne znam nego pretpostavljam... kažu:D:D bezbolno bušenje a tamo dreka i plač
:D:D
- Soul_Sista
...potrudi seSt.Germain wrote:LisacLisac wrote:mislish, ne volish zhutealek wrote:alore, ja ne volim kineze![]()
![]()
mirci pazi ba shta prichash, shvatice te bigie i horns ozbiljnomiRci wrote:ako vidim da je neko extreman u svojim monolozima po pitanju sexualne orijentacije, ja sam najveca Lezbejka za tim stolom....![]()
extremi
ne. sad ozbiljno. da ne trunimo o pravima. ne radi se uopce o tome ko hoda ulicom i deklarira se kao straight, gay ili queer. o tome uopce ne vrijedi ni raspravljati. glupost. ali jedna veza (relacija, odnos) sadrzhi valjda josh poneshto osim sexa i nachina na koji isti uprazhnjavamo. vas kad preplavi proljece i libido nakvasa onda se osim 'gimnastike' ode i kino sa dragim/dragom, prosheta drzheci se za rukice, 'podrapate' se na willisu ili na nekom drugom prigodnom mjestu, odete neshto pojest pa se i izadje, popije a sve vrijeme se ne 'odljepljujete' jedno od drugog.
I u tome je razlika izmedju vas i onih koji naginju istom spolu (zamal' ne rekoh mene). A kad chitam vas od kojih vecinu drzhim za normalne, neopterecene i nesputane likove, pa pomislim na nivo tolerancije (u sluchaju sluchaja) kod onih koji nisu bash tako shirokih svjetonazora ...
Mrka kapa braco pederi i sestre lezbejkeovog puta cu ostaviti domachice po strani (iako mislim da su i one jedna od ugrozhenih populacija)
![]()
![]()
btw, ja sam pomalo zacudjen nekim komentarima al ne vrijedi truda...