POZDRAVIO TE.....

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
jazz001

#1 POZDRAVIO TE.....

Post by jazz001 »

Pa ljudi boziji jel moze neko da mi da objasnjenje ALI BEZ ONOG POZDRAVIO TE ZIJO :D :-) .....mozemo li ista normalno napraviti u ovoj zemlji da se moze pogledati na tv-u a da se ne zapitamo gdje mi to i u kojem vremenu zivimo,,,ne znam da li je neko gledao sinoc Lud,z,nenormalan,,,pa koji je ono kretenizam,,,zivot mi se zgadio,,,pa one odvratno kretenske folove,,,,POZDRAVIO TE OVAJ,,,POZDRAVIO TE ONAJ,,,DA SU BAR FOLOVI,,,,,to su koristili u vrijeme :?: :?: :?: kojekakvi majmuni a nas FRENSIS FORD KOPOLA,,,alis ISOVIĆ obnovio i to u udarnom terminu kad je najvise djece pored TV-a....KATASTROFA,,,I ONDA NAM SALJU SUDSKE TUZBE NA VRATA ZBOG NE PLAĆANJA PRETPLATE NA KRETENIZAM...
karanana

#2 Re: POZDRAVIO TE.....

Post by karanana »

pozdravlja vas fedja.....

......onaj sto vas s ledja
jazz001

#3 Re: POZDRAVIO TE.....

Post by jazz001 »

a mog babilona,,,jel to feđa podravi tebe,,, :D :D :D
Dori

#4 Re: POZDRAVIO TE.....

Post by Dori »

Sto bi rekli TV program utice edukativno na mene.......svaki put kad pocnem gledati TV, ugasim ga i odem u drugu sobu citati knjigu.... :D

Jucer stvarno nisam mogla vjerovati TV program.....prvo je ne TV Hayatu poslije podne bil neka mahalska "ZLATE MI" ili tako nesto....groooooozno....Tip se toliko krevelji i provaljuje da ja stvarno ni bih dalje komentarisala i davala mu vise paznje na ovom forumu :-?

A na NOV@ TV i Re Carrpet....... :-)
Sticajem mnogobrojnih kafa i duzeg nedjeljnog spavanje uglavnom sam budna do kasno nedjeljom.....
Sinoc od silnog "izbora" programa pocnem gledati Red Carpet i skontam dio gdje prosipaju spermu Gorana Visnjica po stolu?! :shock: Ama strasno!!!! Neukusno, degutantno i stvarno ne vidim ni trunku humora u tome. Sve ima svoje granice....pa cak i humor. Ono je bas bilo grozno. Bolje receno odvratno.
Prva reakcija mi je bila da ugasim TV i odem u krevet! Toliko mi se to zgadilo da nisam cak ni prekledala sta ima na drugim programima.....Ma fuj!!! :x
karanana

#5 Re: POZDRAVIO TE.....

Post by karanana »

Dena wrote:Sto bi rekli TV program utice edukativno na mene.......svaki put kad pocnem gledati TV, ugasim ga i odem u drugu sobu citati knjigu.... :D

Jucer stvarno nisam mogla vjerovati TV program.....prvo je ne TV Hayatu poslije podne bil neka mahalska "ZLATE MI" ili tako nesto....groooooozno....Tip se toliko krevelji i provaljuje da ja stvarno ni bih dalje komentarisala i davala mu vise paznje na ovom forumu :-?

Sticajem mnogobrojnih kafa i duzeg nedjeljnog spavanje uglavnom sam budna do kasno nedjeljom.....
Sinoc od silnog "izbora" programa pocnem gledati Red Carpet i skontam dio gdje prosipaju spermu Gorana Visnjica po stolu?! :shock: Ama strasno!!!! Neukusno, degutantno i stvarno ne vidim ni trunku humora u tome. Sve ima svoje granice....pa cak i humor. Ono je bas bilo grozno. Bolje receno odvratno.
Prva reakcija mi je bila da ugasim TV i odem u krevet! Toliko mi se to zgadilo da nisam cak ni prekledala sta ima na drugim programima.....Ma fuj!!! :x
znaci nisi docekala gole vijesti poslije red carpeta?
Dori

#6 Re: POZDRAVIO TE.....

Post by Dori »

karanana wrote:
Dena wrote:Sto bi rekli TV program utice edukativno na mene.......svaki put kad pocnem gledati TV, ugasim ga i odem u drugu sobu citati knjigu.... :D

znaci nisi docekala gole vijesti poslije red carpeta?
E zamisli koliko sam se iznervirala kad ni onog stripera iz Kotor Varosi nisam vidjela :lol:
karanana

#7 Re: POZDRAVIO TE.....

Post by karanana »

ja sam mislio da ce ici do kraja. ostao je na gacicama kao i ona treba. ipak bi bolje bilo da idu do kraja.
JThomas

#8 Re: POZDRAVIO TE.....

Post by JThomas »

[quote="Dena"]Sto bi rekli TV program utice edukativno na mene.......svaki put kad pocnem gledati TV, ugasim ga i odem u drugu sobu citati knjigu.... :D
/quote]

isto boga mi :D kad god ga upalim zažalim što sam ga upalio i vratim se ili netu ili knjizi :D
Dori

#9 Re: POZDRAVIO TE.....

Post by Dori »

karanana wrote:ja sam mislio da ce ici do kraja. ostao je na gacicama kao i ona treba. ipak bi bolje bilo da idu do kraja.
Pa ne znam sta bih ti rekla......ipak musko vidjenje i zensko vidjenje golih tijela je skroz suprotno.
Vec znamo Vase reakcije, dok se vecina zena zavali od shege kad vidi golog muskarca :lol:

Ja kao zensko (heterosexualno) tvrdim da je puno bolje, ljepse i zanimljivije vidjeti golo zensko, nego musko tijelo.
Vjerujem da se neki nece sloziti, ali to je moj stav. Mi smo puno ljepse i zanimljivije :D
karanana

#10 Re: POZDRAVIO TE.....

Post by karanana »

Dena wrote:
karanana wrote:ja sam mislio da ce ici do kraja. ostao je na gacicama kao i ona treba. ipak bi bolje bilo da idu do kraja.
Pa ne znam sta bih ti rekla......ipak musko vidjenje i zensko vidjenje golih tijela je skroz suprotno.
Vec znamo Vase reakcije, dok se vecina zena zavali od shege kad vidi golog muskarca :lol:

Ja kao zensko (heterosexualno) tvrdim da je puno bolje, ljepse i zanimljivije vidjeti golo zensko, nego musko tijelo.
Vjerujem da se neki nece sloziti, ali to je moj stav. Mi smo puno ljepse i zanimljivije :D
slazem se
Dori

#11 Re: POZDRAVIO TE.....

Post by Dori »

karanana wrote:
Dena wrote:

slazem se
Ma nisam ja ni sumnjala da ces se TI sloziti :lol:
Mene zanima zensko misljenje....

Evo npr. moje cure i ja obavezno za 8.mart odemo na muski striptiz......ali ja se vise zavalim od shege onim domacicama sto vriste i sve mi je to vise manje zeza, nego sto uzivam gledajuci njih kako se nesto uvijaju i kontaju da su frajeri.... :-)
A kad vi odete na zenki striptiz, to je vec druga prica :D
recepcioner

#12 Re: POZDRAVIO TE.....

Post by recepcioner »

Veliki pozdrav za kritičara od Avde!
rado_vidjen

#13 Re: POZDRAVIO TE.....

Post by rado_vidjen »

jazz001 wrote:Pa ljudi boziji jel moze neko da mi da objasnjenje ALI BEZ ONOG POZDRAVIO TE ZIJO :D :-) .....mozemo li ista normalno napraviti u ovoj zemlji da se moze pogledati na tv-u a da se ne zapitamo gdje mi to i u kojem vremenu zivimo,,,ne znam da li je neko gledao sinoc Lud,z,nenormalan,,,pa koji je ono kretenizam,,,zivot mi se zgadio,,,pa one odvratno kretenske folove,,,,POZDRAVIO TE OVAJ,,,POZDRAVIO TE ONAJ,,,DA SU BAR FOLOVI,,,,,to su koristili u vrijeme :?: :?: :?: kojekakvi majmuni a nas FRENSIS FORD KOPOLA,,,alis ISOVIĆ obnovio i to u udarnom terminu kad je najvise djece pored TV-a....KATASTROFA,,,I ONDA NAM SALJU SUDSKE TUZBE NA VRATA ZBOG NE PLAĆANJA PRETPLATE NA KRETENIZAM...
pozdravio te Zijo

:roll: :D
Suljagina_Fata

#14 Re: POZDRAVIO TE.....

Post by Suljagina_Fata »

hahahhahaha pa ne mogu da vjerujem...danas na fakultetu kolega pita jesam li gledala LZN...oooo reko, pored živog mi Dr.House-a da išta drugo gledam (vidim imam istomišljenike gore ;-) )...i to nešto 'zlate mi' ..pali smo tako nisko, da dublje ne možemo :D
Ali_G

#15 Re: POZDRAVIO TE.....

Post by Ali_G »

Jah eto, vi sad nesto napredni sto ne gledate seriju. Sta fali fazonu, papci ce uvijek padati na to.
djejebazapelo

#16 Re: POZDRAVIO TE.....

Post by djejebazapelo »

Ali_G wrote:Jah eto, vi sad nesto napredni sto ne gledate seriju. Sta fali fazonu, papci ce uvijek padati na to.
Eh dobro velis Ali_G...
--------------------------------
Nikako mi nije jasno zasto toliko pljuvanje po seriji. Ako vam ne sjeda taj humor pa promjenite kanal i mirna Bosna. Jel nesto domace odmah nekima ne valja. Ovo je makar pozitivan humor. Jeste li imali priliku gleati kursadzije. Jesul vam oni originalni u kojima je 90% naseg bosankog humora pokupljenog iz Audicije ili Muje i Hase. Onih 10% ostatka humora u Kursadzijama je ismijavanje roma, siptara, bosanaca, hrvata. Jel vam to zdrav humor.
Joey Tribbiani

#17 Re: POZDRAVIO TE.....

Post by Joey Tribbiani »

ja sam gledao lzn i valjao se od smijeha
recepcioner

#18 Re: POZDRAVIO TE.....

Post by recepcioner »

A i ovi zapadni susjedi razvališe sa svojim humorističkim serijama!
Joey Tribbiani

#19 Re: POZDRAVIO TE.....

Post by Joey Tribbiani »

ja sam gledao lzn i valjao se od smijeha...nije mi smijesno pozdravio te onaj i ovaj ali me od dine mehmeda mujkica zaboli stomak
Post Reply