A najvise bi volio kad bi bio kakav program da samo ukinem ovaj ceski, inace film vec ima u pozadini originalni audio zapis.
U naprijed hvala.
Moderator: _BataZiv_0809
Ghost_Rider_XXX wrote:Nema rjesenja za to. Postoje neki pluginovi koji po frenkvencijama izvlace odredni spektar zvuka, ali to ti nece biti od velike koristi. Najlakse je da uzmes taj ton s filma kojem ne valja slika i zalijepis na taj kojem valja sve ostalo ce dati polovicne rezultate i uzeti ti previse vremena.
Možda i nije tako strašno, ali se prije toga mora tačno znati o čemu je riječ. Skini zadnji MediaInfo OVDJE (pod uslovom da koristiš neki od 32-bitnih Windowsa) i instaliraj.muftija wrote: Rado bi ja zalijepio ton, kad bih umio da uzmem sa drugog filma, pa onda da ga zalijepim na ovaj sa dobrom slikom.
Ako moze neko malo detaljnije objašnjenje, na nasem jeziku, posto sam sa engleskim slabplz...
Jeli mi treba neki program za tu operaciju???
Triple_XXX wrote:Možda i nije tako strašno, ali se prije toga mora tačno znati o čemu je riječ. Skini zadnji MediaInfo OVDJE (pod uslovom da koristiš neki od 32-bitnih Windowsa) i instaliraj.muftija wrote: Rado bi ja zalijepio ton, kad bih umio da uzmem sa drugog filma, pa onda da ga zalijepim na ovaj sa dobrom slikom.
Ako moze neko malo detaljnije objašnjenje, na nasem jeziku, posto sam sa engleskim slabplz...
Jeli mi treba neki program za tu operaciju???
Prilikom instalacije odaberi opciju Do not install Kantaris Media player. Nakon instalacije, pri prvom pokretanju ostavi defaultne postavke i klikni na OK. Sada uradi desni klik na prvi film i odaberi opciju MediaInfo. Zatim ideš na File-->Export, odabereš karticu sa nazivom Text i dole desno klikneš na dugme sa oznakom ... a u polju File name: ukucaš film1, klikneš na Save pa na OK. Time si u datoteku C:\Program Files\MediaInfo\film1.txt spremio osnovne informacije o prvom filmu. Proceduru ponovi i za drugi film s tim što ćeš ovaj put za File name: odabrati film2. Ove dvije datoteke možeš postati ovdje na forumu, ili zazipovati i podići na Rapidshare pa postati link ili poslati meni na PP. Od toga šta se nalazi u film1.txt i film2.txt zavisi šta i kako dalje.