2.Hachiko
3.A walk to remember
ostala mjesta još uvijek nisu popunjena,ili se ja ne mogu sjetiti
Moderator: _BataZiv_0809
Kao što napisa subjektivno je pa bih te lijepo molila da ne kritikuješ tuđe ukuse.Ja volim Silent Hill i šta je problem?dale cooper wrote:Ja znam da je ovo subjektivna tema, ali stavljanje filmova tipa Scary Movie, Silent Hill ili
Univerzalni Vojnik (to su samo od nekih koji su mi zapali za oko na zadnjih par strana)
na listu bilo čega najboljeg je blago rečeno smiješno i neoprostivo. A i činjenica da za mnoge forumaše kao
da ne postoje filmovi prije 90-tih je pomalo otužna. To se možda na neki način može i opravdati
sa godinama i mladošću velike većine forumaša, ali stavljanje loših filmova teško da može.
Problem je što je loš film. Filmovi koji su rađeni po video igrama i inače rijetko uspiju, a u ovomspacebound wrote:Kao što napisa subjektivno je pa bih te lijepo molila da ne kritikuješ tuđe ukuse.Ja volim Silent Hill i šta je problem?dale cooper wrote:Ja znam da je ovo subjektivna tema, ali stavljanje filmova tipa Scary Movie, Silent Hill ili
Univerzalni Vojnik (to su samo od nekih koji su mi zapali za oko na zadnjih par strana)
na listu bilo čega najboljeg je blago rečeno smiješno i neoprostivo. A i činjenica da za mnoge forumaše kao
da ne postoje filmovi prije 90-tih je pomalo otužna. To se možda na neki način može i opravdati
sa godinama i mladošću velike većine forumaša, ali stavljanje loših filmova teško da može.
voli on to malo takospacebound wrote:Kao što napisa subjektivno je pa bih te lijepo molila da ne kritikuješ tuđe ukuse.Ja volim Silent Hill i šta je problem?dale cooper wrote:Ja znam da je ovo subjektivna tema, ali stavljanje filmova tipa Scary Movie, Silent Hill ili
Ja sam naveo razlicite tipove filmova, a medju njima i Scary Movie, zato sto je malo reci preeesmijasan i uvijek se moze pogledati, dok ovi "dubokoumni" filmovi tipa Shutter Island (to je pravi masterpiece ali se ne moze gledati vise od jednom, zar ne?).dale cooper wrote:Ja znam da je ovo subjektivna tema, ali stavljanje filmova tipa Scary Movie, Silent Hill ili
ovo sam oplakalaSaPnA wrote:
Isto onaj sa teme "filmovi koji su vas najvise potresli" -Terminator![]()
Pazi ja kad sastavljam listu nečega naboljega bez obzira što je to nešto neformalno i za zabavu ipakice2cube wrote:Ja sam naveo razlicite tipove filmova, a medju njima i Scary Movie, zato sto je malo reci preeesmijasan i uvijek se moze pogledati, dok ovi "dubokoumni" filmovi tipa Shutter Island (to je pravi masterpiece ali se ne moze gledati vise od jednom, zar ne?).dale cooper wrote:Ja znam da je ovo subjektivna tema, ali stavljanje filmova tipa Scary Movie, Silent Hill ili
Jah, Lundgren, Van Damme i Seagal, vječito omiljeni trojac svih kvartovskih fajtera.pakica_ wrote: voli on to malo takoi mene je iznapad'o sto ne volim star wars i LOTR i tako to
![]()
ok, jes' malo shega kad film od, na primjer, prosle godine uvrste u listu 5 najboljih SVIH VREMENA, al' Boze moj, svakom svacije..
i dale, ne dipr, univerzalni vojnik je madafakin' klasik! to van damme, to lundgren, to fajt, to nema! ne diraj mi filmove sa van dammeom