Planiram otvorit site za serije u 1080p kvaliteti s prijevodom. Misljenje ?
Moderator: _BataZiv_0809
- masinerija
#1 Planiram otvorit site za serije u 1080p kvaliteti s prijevodom. Misljenje ?
Pozdrav raja. Ja sam vlasnik web stranice za filmove http://neokino.net
U bliskoj buducnosti planiram otvorit web stranicu za serije u 1080p/720p kvaliteti za serije s prijevodom.
Da li vas ima dovoljno koji bi htjeli da gledate serije u toj kvaliteti online?
Mozete provjerit NeoKino za kvalitetu videa.
Ako vam nije problem glasajte ispod, hvala
Velik pozdrav.
U bliskoj buducnosti planiram otvorit web stranicu za serije u 1080p/720p kvaliteti za serije s prijevodom.
Velik pozdrav.
- insomnia78
-
s@mson
#3 Re: Planiram otvorit site za serije u 1080p kvaliteti s prijevodom. Misljenje ?
Samo naprijed..
Ali, daj malo fontove titlova povecaj... Kad se gleda na kompu ili laptopu sve O.K. ali kad prebacim na TV onda je zaista presitno....
Ali, daj malo fontove titlova povecaj... Kad se gleda na kompu ili laptopu sve O.K. ali kad prebacim na TV onda je zaista presitno....
- Ajatolah_
#4 Re: Planiram otvorit site za serije u 1080p kvaliteti s prijevodom. Misljenje ?
Zašto bi pokretao novu stranicu, samo implementiraj na ovoj. I de Boga ti omogući ctrl+w.
- masinerija
#5 Re: Planiram otvorit site za serije u 1080p kvaliteti s prijevodom. Misljenje ?
S vremenom cu naci stabilan font jer se par ljudi pozalilo, velik pozdrav ^^.s@mson wrote:Samo naprijed..
- masinerija
#6 Re: Planiram otvorit site za serije u 1080p kvaliteti s prijevodom. Misljenje ?
Sistem je drugaciji u serijala kao sto svi znaju, sto zahtjeva drugi website. Lijep pozdrav prijatelju ^^.Ajatolah_ wrote:Zašto bi pokretao novu stranicu, samo implementiraj na ovoj. I de Boga ti omogući ctrl+w.
- SkyLimit
#7 Re: Planiram otvorit site za serije u 1080p kvaliteti s prijevodom. Misljenje ?
Postavi animirane serije, prije svega Attack on Titan i One Piece koji su trenutno aktuelni, a uvijek mozes i stare Dragon Ball, Pokomone i Digimone, to uvijek ima svoju publiku
Onda X - Files i Bonanza, ja bi gledao te stare serije
Od novih mozes postaviti tri sezone Hemlock Grove, dobra serija.
Specijalna zelja:
http://www.imdb.com/title/tt3120568/
Ali pitanje je sta od ovoga ima prevod a to je osnov da bi nesto postavio, zar ne.
Specijalna zelja:
Ali pitanje je sta od ovoga ima prevod a to je osnov da bi nesto postavio, zar ne.
- Logovan
#8 Re: Planiram otvorit site za serije u 1080p kvaliteti s prijevodom. Misljenje ?
Ima.masinerija wrote:Da li vas ima dovoljno koji bi htjeli da gledate serije u toj kvaliteti online?
- masinerija
#9 Re: Planiram otvorit site za serije u 1080p kvaliteti s prijevodom. Misljenje ?
Sto se tice anime serijala to cu posljednje dodavat ali ce sigurno bit, posto sam licno ljubitelj.SkyLimit wrote:Postavi animirane serije, prije svega Attack on Titan i One Piece koji su trenutno aktuelni, a uvijek mozes i stare Dragon Ball, Pokomone i Digimone, to uvijek ima svoju publikuOnda X - Files i Bonanza, ja bi gledao te stare serije
Od novih mozes postaviti tri sezone Hemlock Grove, dobra serija.
Specijalna zelja:
A requests cu kasnije odradjivat za serije i anime posto sam trenutno fokusiran na filmove.
Lijep pozdrav ^^.
- Towelie
#10 Re: Planiram otvorit site za serije u 1080p kvaliteti s prijevodom. Misljenje ?
Ima kontra-predlog. Posto ovih sajtova za serije i filmove ima dosta, sto ti ne bi otvorio nesto drugo? Recimo nargila-bar. 
- masinerija
#11 Re: Planiram otvorit site za serije u 1080p kvaliteti s prijevodom. Misljenje ?
Pa i planiram otvoriti nesto kontra. Kvalitetan site za serije i filmove ^^.Towelie wrote:Ima kontra-predlog. Posto ovih sajtova za serije i filmove ima dosta, sto ti ne bi otvorio nesto drugo? Recimo nargila-bar.
-
hali gali halid
- masinerija
#13 Re: Planiram otvorit site za serije u 1080p kvaliteti s prijevodom. Misljenje ?
Viking ce biti, defitivno, a dragonball kasnije. Velik pozz ^^.hali gali halid wrote:Viking, DragonBall
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#14 Re: Planiram otvorit site za serije u 1080p kvaliteti s prijevodom. Misljenje ?
pa imaš već program, Popcorn Time, na kojem ima sve živo, podijeljeno u kategorije, imaju i titlovi, a besplatno...
- masinerija
#15 Re: Planiram otvorit site za serije u 1080p kvaliteti s prijevodom. Misljenje ?
Licno sam krenuo gledat jednu seriju i trebalo mi je 2 minute da se ucita/skine da bih gledao u 480p rezoluciji? Ne hvala.mk ultra wrote:pa imaš već program, Popcorn Time, na kojem ima sve živo, podijeljeno u kategorije, imaju i titlovi, a besplatno...
- dječak sa šibicama
#16 Re: Planiram otvorit site za serije u 1080p kvaliteti s prijevodom. Misljenje ?
Samo naprijed.
Mada danas ima nekoliko opcija, za android svakako Kodi, sa svim mogucim addonsima pa cak i Popcorn addons postoji, ali za racunare je ovaj tvoj sistem bez jave i flasha pun pogodak.
Java i flash su takvo sranje... da ono.
Mada danas ima nekoliko opcija, za android svakako Kodi, sa svim mogucim addonsima pa cak i Popcorn addons postoji, ali za racunare je ovaj tvoj sistem bez jave i flasha pun pogodak.
-
swatch
#17 Re: Planiram otvorit site za serije u 1080p kvaliteti s prijevodom. Misljenje ?
Pored Kodija, Popcorna i svih mogucih torrent siteova ne vidim potrebu za ovakvom stranicom.
- masinerija
#18 Re: Planiram otvorit site za serije u 1080p kvaliteti s prijevodom. Misljenje ?
Pa to je i plan. Jedan jednostavan site za serije u dobroj kvaliteti. Nista vise nista manje haha ^^.dječak sa šibicama wrote:Samo naprijed.
- masinerija
#19 Re: Planiram otvorit site za serije u 1080p kvaliteti s prijevodom. Misljenje ?
Za osobe koje ne znaju koristi popcorn, kojima ne moze, kojima se ne svidja itd, valjda bi dobro doslo. Velik pozz ^^.swatch wrote:Pored Kodija, Popcorna i svih mogucih torrent siteova ne vidim potrebu za ovakvom stranicom.
-
nelle_tz
#20 Re: Planiram otvorit site za serije u 1080p kvaliteti s prijevodom. Misljenje ?
Ja cu gledati. Ova ti je filmska stranica odlicna, ne sumnjam da ce i stranica za serije biti dobra.Kad si to planirao ?masinerija wrote:Pozdrav raja. Ja sam vlasnik web stranice za filmove http://neokino.net
Velik pozdrav.
- masinerija
#21 Re: Planiram otvorit site za serije u 1080p kvaliteti s prijevodom. Misljenje ?
U bliskoj buducnosti. Recimo za neke 3 sedmice aprox.Ja cu gledati. Ova ti je filmska stranica odlicna, ne sumnjam da ce i stranica za serije biti dobra.Kad si to planirao ?
Lijep pozdrav prijatelju ^^.
- irac300
#22 Re: Planiram otvorit site za serije u 1080p kvaliteti s prijevodom. Misljenje ?
Puna podrska. Iako koristim Kodi, znam masu osoba koje redovno prate online serije i nemaju zivaca da "stele" Kodi, Popcorn i slicne programe. Ljudi vole jednostavnost.
Samo naprijed!
Samo naprijed!
- masinerija
#23 Re: Planiram otvorit site za serije u 1080p kvaliteti s prijevodom. Misljenje ?
Hvala prijatelju, taj mi je komentar mnogo pomagao. Lijep pozz ^^.irac300 wrote:Puna podrska. Iako koristim Kodi, znam masu osoba koje redovno prate online serije i nemaju zivaca da "stele" Kodi, Popcorn i slicne programe. Ljudi vole jednostavnost.
Samo naprijed!
-
artime
#24 Re: Planiram otvorit site za serije u 1080p kvaliteti s prijevodom. Misljenje ?
Podrska i od mene
. Samo jos nesto, i tu se nudim kao pomoc, primjetila sam da su titlovi hrvatski (oni ofirni)i nekada nisu tacni. Pa bih to mijenjala. Daleko od toga da sam grammar nazi, samo eto ta mala sugestija u vezi titlova. Inace samo naprijed.
- masinerija
#25 Re: Planiram otvorit site za serije u 1080p kvaliteti s prijevodom. Misljenje ?
To je najmanji bed, ako ne ko voljan pomoci sto se tice titlova da napravimo bolji community bilo bi mi stvarno drago ^^.artime wrote:Podrska i od mene. Samo jos nesto, i tu se nudim kao pomoc, primjetila sam da su titlovi hrvatski (oni ofirni)i nekada nisu tacni. Pa bih to mijenjala. Daleko od toga da sam grammar nazi, samo eto ta mala sugestija u vezi titlova. Inace samo naprijed.