Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nije mi vala vrh...zivciralo me ono sa trbushnim plesacicama...mislim jebemu zar nisu mogli napravit mrvu sire otvore u zidu, jarane one 3 sa guzovima mashala, a rupa na zidu za anoreksicare....al je super fora, vratilo me na predratne IGRE BEZ GRANICA...
mIRCerka wrote:nije mi vala vrh...zivciralo me ono sa trbushnim plesacicama...mislim jebemu zar nisu mogli napravit mrvu sire otvore u zidu, jarane one 3 sa guzovima mashala, a rupa na zidu za anoreksicare....al je super fora, vratilo me na predratne IGRE BEZ GRANICA...
Ma haj plesacice na stranu, al ovo su japanci izbacili prvi, a oni kad ovako nesto naprave, mora bit perverzno... mali otvori za velike guzove, hehehe...
Meni je super, ja umirem od smijeha, kako su ljudi smotani... a i glupi pocesto...
mIRCerka wrote:nije mi vala vrh...zivciralo me ono sa trbushnim plesacicama...mislim jebemu zar nisu mogli napravit mrvu sire otvore u zidu, jarane one 3 sa guzovima mashala, a rupa na zidu za anoreksicare....al je super fora, vratilo me na predratne IGRE BEZ GRANICA...
Ma haj plesacice na stranu, al ovo su japanci izbacili prvi, a oni kad ovako nesto naprave, mora bit perverzno... mali otvori za velike guzove, hehehe...
Meni je super, ja umirem od smijeha, kako su ljudi smotani... a i glupi pocesto...
najjaca mi je Alex...skontala tacan odgovor i stoji ko drvena marija umjesto da se sagne...
joj gl edao sm ovo sa alex, i ja sam pao od smijeha
nije losa emisija samo me voditeljica nervira, ono dodjeljivanje bodova je pravo subjektivno. mislim - prodju 3 cure kroz zid, ne dotaknu ga maltene, al ona im da samo 50 bodova jer "nisu bile u istoj pozi"
Neelix wrote:joj gl edao sm ovo sa alex, i ja sam pao od smijeha
nije losa emisija samo me voditeljica nervira, ono dodjeljivanje bodova je pravo subjektivno. mislim - prodju 3 cure kroz zid, ne dotaknu ga maltene, al ona im da samo 50 bodova jer "nisu bile u istoj pozi"
meni je jos gora nelogicnost...
Po pravilima JEDNIM DIJELOM TIJELA SE UVIJEK MORA BITI NA ZONI UDARA a onda ide zadatak da NE SMIJU DOTACI ZONU UDARA tj da skacu KROZ zid, dizuci obe noge, sa slijetanjem mimo zone udara...nidje veze...al super mi je BICH MJUKENON...