Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A kako je skončala epizoda? Svi znamo za eksploziju kuhinje nakon koje je an FTV pisalo KRAJ SERIJE, a ovdje se moglo čuti da je definitivni kraj kada se svi arijevci "join majority" usljed trovanja. Pa?
Neelix wrote:jedino za sta je Oz dobar je za uspavljivanje svako vece kad mi se ne spava, a moram jer ranim ujutro, samo okrenem na hrt u roku od 5 minuta sam u svijetu snova
yep, sorry, dead boring
hebo seriju u kojoj ima samo par zena, sasusenih muskobara iliti pak aseksualnih doktorica/cuvarica bla bla bla....
sad ozbiljno:ako pogledate zaplete, IDENTICNI su onim iz sapunica koje gledaju cure samo je eto ova cool jer je gledaju muski jeste primijetili da su svi muskarci na ovoj temi (osim dinchy koja nije dala neki odredjeni sud )
imam sve epizode na divx-u, a titlove samo za prvu i zadnju sezonu, kompletan prison break sa titlovima, i jos desetak boljih serija.. eto, samo se hvalim..
hajvan76 wrote:imam sve epizode na divx-u, a titlove samo za prvu i zadnju sezonu, kompletan prison break sa titlovima, i jos desetak boljih serija.. eto, samo se hvalim..
hajvan76 wrote:imam sve epizode na divx-u, a titlove samo za prvu i zadnju sezonu, kompletan prison break sa titlovima, i jos desetak boljih serija.. eto, samo se hvalim..