nije, sto?Layne wrote:Jel im'o torbu na leđima?lolita_xx wrote:ja vidjela orlanda
Orlando Blum glumi gl. ulogu u filmu o Sarajevu!
Moderator: _BataZiv_0809
- lolita_xx
#26 Re: Orlando Blum glumi gl. ulogu u filmu o Sarajevu!
- Layne
#27 Re: Orlando Blum glumi gl. ulogu u filmu o Sarajevu!
Ma vidio ja nakog lika na čaršiji, isti on. Možda je onu "pederušu" im'o
Ako je bio on, onda je stvarno mali

Ako je bio on, onda je stvarno mali
- lolita_xx
#28 Re: Orlando Blum glumi gl. ulogu u filmu o Sarajevu!
meni nije mali, meni tamanLayne wrote:Ma vidio ja nakog lika na čaršiji, isti on. Možda je onu "pederušu" im'o![]()
Ako je bio on, onda je stvarno mali![]()
- KPNCTNJAH
#29 Re: Orlando Blum glumi gl. ulogu u filmu o Sarajevu!
meni je mali al zato uzaklolita_xx wrote:meni nije mali, meni tamanLayne wrote:Ma vidio ja nakog lika na čaršiji, isti on. Možda je onu "pederušu" im'o![]()
- Layne
#30 Re: Orlando Blum glumi gl. ulogu u filmu o Sarajevu!
Nisam ga ni mjerio za sebelolita_xx wrote:meni nije mali, meni tamanLayne wrote:Ma vidio ja nakog lika na čaršiji, isti on. Možda je onu "pederušu" im'o![]()
Baš sam kont'o, vidi onog Blooma, manji od lolite, baš nije za nju
- lolita_xx
#31 Re: Orlando Blum glumi gl. ulogu u filmu o Sarajevu!
jesi to ljubomoran??Layne wrote: Nisam ga ni mjerio za sebe![]()
Baš sam kont'o, vidi onog Blooma, manji od lolite, baš nije za nju![]()
- Layne
#32 Re: Orlando Blum glumi gl. ulogu u filmu o Sarajevu!
Naravnololita_xx wrote:jesi to ljubomoran??Layne wrote: Nisam ga ni mjerio za sebe![]()
- lolita_xx
#33 Re: Orlando Blum glumi gl. ulogu u filmu o Sarajevu!
nemas razlogaLayne wrote:Naravnololita_xx wrote:jesi to ljubomoran??Layne wrote: Nisam ga ni mjerio za sebe![]()
orlando bezze
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#34 Re: Orlando Blum glumi gl. ulogu u filmu o Sarajevu!
pa gdje ćeš na vilenjaka biti ljubomoran bolan?Layne wrote:Naravnololita_xx wrote:jesi to ljubomoran??Layne wrote: Nisam ga ni mjerio za sebe![]()
- RIZVA
#35 Re: Orlando Blum glumi gl. ulogu u filmu o Sarajevu!
nosio je tobolac sa strijelama i bio je na pljeski kod trovaca
- Layne
#36 Re: Orlando Blum glumi gl. ulogu u filmu o Sarajevu!
Ma znam da je nešto im'o na leđimaRIZVA wrote:nosio je tobolac sa strijelama i bio je na pljeski kod trovaca
A kod trovača je mog'o otić samo pomoću filmskih trikova
- KPNCTNJAH
#37 Re: Orlando Blum glumi gl. ulogu u filmu o Sarajevu!
Mislim da mu je trebao kaskader za pljesku ... trebao je u Melisu pa da se jadnik i ne vrati kuciRIZVA wrote:nosio je tobolac sa strijelama i bio je na pljeski kod trovaca
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#38 Re: Orlando Blum glumi gl. ulogu u filmu o Sarajevu!
ma on jede samo ono što sam ulovi.
- cleo
#39 Re: Orlando Blum glumi gl. ulogu u filmu o Sarajevu!
eeeeeeeee džaba prića je li mali ili nije, bi li mogao naručiti kod trovača...
ja sam imala sreću biti u njegovom prisustvu danas... i zaljubila se skoro......... momak je odličan, oduševljen Sarajevom i ljudima, eto ga u novembru opet
na snimanje naravno, ne po mene 
ja sam imala sreću biti u njegovom prisustvu danas... i zaljubila se skoro......... momak je odličan, oduševljen Sarajevom i ljudima, eto ga u novembru opet
- Layne
#40 Re: Orlando Blum glumi gl. ulogu u filmu o Sarajevu!
A mi mislili on će po tebecleo wrote:eeeeeeeee džaba prića je li mali ili nije, bi li mogao naručiti kod trovača...
ja sam imala sreću biti u njegovom prisustvu danas... i zaljubila se skoro......... momak je odličan, oduševljen Sarajevom i ljudima, eto ga u novembru opetna snimanje naravno, ne po mene
-
zimomor
#41 Re: Orlando Blum glumi gl. ulogu u filmu o Sarajevu!
NYT: Orlando Bloom to Star in a Film About Bosnia
Compiled by JULIE BLOOM
Published: August 12, 2008
In a departure from his usual roles in Hollywood blockbusters, Orlando Bloom, said he would start work on a new movie about the siege of Sarajevo, the Bosnian capital, from 1992 to 1996, The Associated Press reported. The movie is based on the book “Fools Rush In” by Bill Carter, an American writer and filmmaker who spent time in Sarajevo during the war. Andrucha Waddington is to direct.
http://www.nytimes.com/2008/08/13/movie ... 0&emc=eta1
Neeson, Bloom set for Sarajevo film
Bardem in talks to join Waddington's drama
By ARCHIE THOMAS, ALI JAAFARLiam Neeson and Orlando Bloom will star in an untitled pic based on Bill Carter's book "Fools Rush In."
Javier Bardem is in talks for a supporting role.
Brazilian helmer Andrucha Waddington ("Me You Them") will direct.
Carter wrote the book about the period of time when he lived and worked as an aid worker in Sarajevo during the bitter Balkans war siege that lasted 43 months.
Elliott Lewitt ("At Close Range") and Julie Kirkham are slated to produce. Bloom will also co-produce.
"I read the script, and the very human story and the very core of this film spoke to me very clearly," Bloom told reporters in Sarajevo. "This is a departure from the very big Hollywood productions."
Aim is to lense in Sarajevo at the end of the year, with the mayor of Sarajevo backing the project.
Carter previously helmed "Miss Sarajevo," a 1995 doc produced by U2 singer Bono and late Italian tenor Luciano Pavarotti.
Read the full article at:
http://www.variety.com/article/VR1117990536.html
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#42 Re: Orlando Blum glumi gl. ulogu u filmu o Sarajevu!
JE li bila Sammy Bo s njim?
-
fixer
#43 Re: Orlando Blum glumi gl. ulogu u filmu o Sarajevu!
zvao me sad orlando i rekao mi je da je puno uzivao, ali da se pomalo umorio. mislim, ako se on umorio, a znam ga dugo i stvarno ga je tesko izmoriti, onda ste stvarno bili malo prenapadni. obecao je da ce doci ponovo, a razmislja cak da kupi kakav stan jednosoban na malti.
miranda se samo smijala u pozadini kad smo pricali. kaze da joj se decko bas izmorio, a to joj je sumnjivo. lolita, cleo, pa sto se petljate tamo gdje vam nije mjesto?
haj sad info na sunce! kakav je? velicina...ramena i slicno? 
miranda se samo smijala u pozadini kad smo pricali. kaze da joj se decko bas izmorio, a to joj je sumnjivo. lolita, cleo, pa sto se petljate tamo gdje vam nije mjesto?
-
zimomor
#44 Re: Orlando Blum glumi gl. ulogu u filmu o Sarajevu!
Bloom plans Sarajevo siege film
Bloom played Will Turner in the Pirates of the Caribbean trilogy
Pirates of the Caribbean actor Orlando Bloom has announced plans to co-produce and appear in a film about the siege of Sarajevo of the early 1990s.
Speaking in the city earlier this week, the 31-year-old said he hoped the film would be made in the Bosnian capital.
The film will be based on Fools Rush In, US writer Bill Carter's memoir of living in the city during the siege.
"I read the script and the very human story at the very core of this film spoke to me very clearly," said Bloom.
The actor, who made his West End debut in the play In Celebration last year, will not be playing Carter in the proposed drama.
"Hopefully we can get this movie to be made at the end of this year," he told reporters. "To come here and shoot would be just wonderful."
If made, the film will be directed by Brazilian Andrucha Waddington and produced by the American Elliott Lewitt.
Crew members met this week with Sarajevo's mayor, who promised financial and other support for the film.
Thousands died in the siege between 1992 and 1996, which saw the beleaguered city suffer a constant barrage by Bosnian Serb forces.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/7556876.stm
-
zimomor
#45 Re: Orlando Blum glumi gl. ulogu u filmu o Sarajevu!

Boga mi nam je i Alma ostarila, a dijete bila u onom dokumentarcu.
-
zimomor
#46 Re: Orlando Blum glumi gl. ulogu u filmu o Sarajevu!
Sjo Semihice, garant mu je na tecnom engleskom sve ovo izbiflala.zimomor wrote:Bloom plans Sarajevo siege film
Crew members met this week with Sarajevo's mayor, who promised financial and other support for the film.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/7556876.stm
- Bumbar
#47 Re: Orlando Blum glumi gl. ulogu u filmu o Sarajevu!
cekaj da i njemu sliku pokloni