OPERACIJA TRIJUMF
Moderator: _BataZiv_0809
- Epitop
#826 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Fanovi Rizze su zabrinuti nakon pobjede Adnana, trese se stolica vladara BiH estrade 
- lolita_xx
#827 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Epitop wrote:Fanovi Rizze su zabrinuti nakon pobjede Adnana, trese se stolica vladara BiH estrade
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#828 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Ne smije.veca_sa wrote:nisam se javio ima 3 mjeseca.....ali et' nisam mogao da odolim
babaja papi malo sto jest jest, ali kroz mjesec-dva od njega se moze napraviti donekle pristojan mladic, tj. nauciti ga kako se ponasati pred kamerama.... show gotov, svi smo imali nekog favorita.... ja sam od pocetka tipovao na sonju i igora i bilo mi je fkt krivo sto su neopravdano ispali. jbg ziri je tu da ocjenjuje pjevanje i sve ono sto ide sa tim, i na osnovu tog da nominuje za ispadanje, a ne da nominuje momka samo zato jer do sada nije bio nominovan.... direktor spasava djevojke sa akademije jer ih je malo na akademiji...zar on kao direktor nebi trebao ocjenjivati pjevanje i to ??? al jbg sve je to dio showa bilo-proslo .....
na kraju sve se svodi na ono u cemu je bit foruma....razmjena misljenja i diskutovanje o temi.... al "vuk je zelen" pa se stalno u krug vrtimo.
uglavnom, drago mi je da je babaja pobijedio, nek nije onaj makedonac koji se provlacio iz emisije u emisiju samo zato jer makedonija trazi novog Tosu (pokoj mu dusi) na sta je tonci par puta i aludirao....i naravno nek nije onaj peder (smijel se tako reci mirci? ) danijel...
- Dupli_skalp
#829 Re: OPERACIJA TRIJUMF
ProbuseniDolar wrote:Hajde kad vidim da svi pljujete po Adnanu, da prokomentarisem prvo ostale finaliste. Vukasin mi ima iritantan glas, akcenat, nacin govora i manire pederske, o Danijelu da ne trosim rijeci samo cu reci da je na onom 5 minutnom klipu svadja u kuci on ucestvovao sa 4,5 minute, ni s kim nije postao prijatelj i svi su ga izbjegavali, Ana Bebic mi ide na onu stvar nenormalno svojim "ćaća" fazonom i djetinjastim ponasanjem, Nina mi lici na ispodprosjecnu pop pjevacicu koja ce se samo stopiti s masom slicnih, uostalom ko je iz CG izgradio karijeru, jedino Rambo kojem ide kapa do poda.
Kad malo bolje skontam Adnan mi je i najbolji bio ... Covjek psuje Boga, pa sta? Nema bosanca koji ga bar jednom nije u zivotu sasuo ... Covjek je uvijek rekao ono sto mu je na srcu i nije se pretvarao da je neko ko u stvari nije ... Zato mi je i bio najsimpaticniji u kuci ... Kad malo bolje razmislim, Adnan je prosjecan Bosanac i Hercegovac ... Svi ostali kandidati nisu zapravo bili "oni" sami, vec su se pretvarali da su "sto bi zika reko", "na nivou" ... A vi sto psujete i pljujete po Adnanu ste zapravo smijesni jer negirate sami sebe ( svi smo mi Adnan, jer kao sto vec rekoh, Adnan je prosjek BiH gradjanina ) ... Iako ne podrzavam reality-je, Adnanu ce ipak biti pruzena sansa da postane neko, na njemu je da li ce to iskoristiti ili ne? Do tada niko nema pravo da ga pljuje i omalovazava.
i ti ga se pošteno nasra... i kad tako govoriš, govori u svoje ime... nemam ništa protiv momka, ali onako ponašanje pred kamerama (a i bez njih)
-
elSaik
#830 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Zar ono prvo boldirano ne spada pod ovo drugo boldirano?ProbuseniDolar wrote:Hajde kad vidim da svi pljujete po Adnanu, da prokomentarisem prvo ostale finaliste. Vukasin mi ima iritantan glas, akcenat, nacin govora i manire pederske, o Danijelu da ne trosim rijeci samo cu reci da je na onom 5 minutnom klipu svadja u kuci on ucestvovao sa 4,5 minute, ni s kim nije postao prijatelj i svi su ga izbjegavali, Ana Bebic mi ide na onu stvar nenormalno svojim "ćaća" fazonom i djetinjastim ponasanjem, Nina mi lici na ispodprosjecnu pop pjevacicu koja ce se samo stopiti s masom slicnih, uostalom ko je iz CG izgradio karijeru, jedino Rambo kojem ide kapa do poda.
Kad malo bolje skontam Adnan mi je i najbolji bio ... Covjek psuje Boga, pa sta? Nema bosanca koji ga bar jednom nije u zivotu sasuo ... Covjek je uvijek rekao ono sto mu je na srcu i nije se pretvarao da je neko ko u stvari nije ... Zato mi je i bio najsimpaticniji u kuci ... Kad malo bolje razmislim, Adnan je prosjecan Bosanac i Hercegovac ... Svi ostali kandidati nisu zapravo bili "oni" sami, vec su se pretvarali da su "sto bi zika reko", "na nivou" ... A vi sto psujete i pljujete po Adnanu ste zapravo smijesni jer negirate sami sebe ( svi smo mi Adnan, jer kao sto vec rekoh, Adnan je prosjek BiH gradjanina ) ... Iako ne podrzavam reality-je, Adnanu ce ipak biti pruzena sansa da postane neko, na njemu je da li ce to iskoristiti ili ne? Do tada niko nema pravo da ga pljuje i omalovazava.
-
elSaik
#831 Re: OPERACIJA TRIJUMF
I ne shvatam kakve veze imaju iritantan glas, pedersko ponašanje, glupiranje, psovanje, izgled, sa izborom najbolje pjevača? Samo se treba ocjenjivati ono što ima veze s muzikom. Trebao je da pobijedi najbolji pjevač, a Adnan to jednostavno nije. Dobar je, bez sumnje, ali najbolji u onoj konkurenciji nije.
-
LeEjLlAa
#832 Re: OPERACIJA TRIJUMF
cim je poceo ovaj show bilo je jasno da nece pobijediti najbolji pjevac iz vrlo jednostavnog razloga, publika bira! .elSaik wrote:I ne shvatam kakve veze imaju iritantan glas, pedersko ponašanje, glupiranje, psovanje, izgled, sa izborom najbolje pjevača? Samo se treba ocjenjivati ono što ima veze s muzikom. Trebao je da pobijedi najbolji pjevač, a Adnan to jednostavno nije. Dobar je, bez sumnje, ali najbolji u onoj konkurenciji nije.
- KPNCTNJAH
#833 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Ako je trebalo da se ocjenjuje samo pjevanje zasto su zivjeli u istoj kuci 3-4 mjeseca u kojoj je bilo 20-30 kamera i ljudi su mogli da ih gledaju 24h dnevno? Valjda su ljudi trebali da vide kakvi su ti kandidati kad nisu na sceni, a to nisu imali priliku sa ostalim pjevacima, sto ne znaci da se neke "velike zvijezde" ne ponasaju isto kao ovi ili mozda i gore u svojim kucama ... koliko ste puta mogli procitati da neka "zvijezda" uzima kokain, heroin, sto je puno gore od psovanja, pa nisam vidio da je neko bojkotovao njihove koncerte zbog toga ili ih pljuvao kao oni su papci, seljacine, idioti itd... vi pljujete po tom Adnanu kao da je on kriv sto su ljudi glasali za njega, decko se ponasao onako kako je naucio, i mene je nekad stid bilo kad vidim sta radi zato sto znam da ce neko reci vidi ovog Bosanca, a ne vidi ovog Adnana sta radi, ali zato ja nisam ni glasao za njega jer on je predstavljao sebe, svoju porodicu, a ne mene i BiH...po misljenju nekih ljudi vjerovatno nisam ni ja patriota jer sam navijao za Milicu
show je zavrsio i nema potrebe da se prepirete oko toga i dalje (iako nikad nisam vidio smisao prepiranja oko te gluposti) levat uze pare, snimit ce album, za njega zna 10mil. ljudi, heroj je u mjestu odakle dolazi, a vi i dalje pricajte jel on bio najbolji ili najgori, libo ganje ... zivot je takav i mogu samo da se
... nadam se da ce nekad u ovakvim projektima da ucestvuje neki sarajevski mahalac, pa da i ja imam favorita koji (ne predstavlja nego) dolazi iz BiH ...
- ProbuseniDolar
#834 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Ja nisam rekao tipican nego PROSJECAN bosanac i to i dalje mislim ... vise ga cijenim sto se ponasao pred kamerama onako kao sto se i inace ponase, nego da je glumio neki "nivo" ...eyesburn wrote:ProbuseniDolar wrote:Hajde kad vidim da svi pljujete po Adnanu, da prokomentarisem prvo ostale finaliste. Vukasin mi ima iritantan glas, akcenat, nacin govora i manire pederske, o Danijelu da ne trosim rijeci samo cu reci da je na onom 5 minutnom klipu svadja u kuci on ucestvovao sa 4,5 minute, ni s kim nije postao prijatelj i svi su ga izbjegavali, Ana Bebic mi ide na onu stvar nenormalno svojim "ćaća" fazonom i djetinjastim ponasanjem, Nina mi lici na ispodprosjecnu pop pjevacicu koja ce se samo stopiti s masom slicnih, uostalom ko je iz CG izgradio karijeru, jedino Rambo kojem ide kapa do poda.
i ti ga se pošteno nasra... i kad tako govoriš, govori u svoje ime... nemam ništa protiv momka, ali onako ponašanje pred kamerama (a i bez njih)![]()
![]()
... i osipam se kad neko psuje Boga... čuj tipični bosanac? kako te nije sram i stid to reći... ako je to tipični bosanac, e onda ja nisam bosanac (i hercegovac)
- KIA
#835 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Babajića dočekalo preko 5 hiljada Živiničana
Gradska dvoran u Živinicama još prije dva sata nego što je najavljen dolazak pobjednika Operacije trijumf bila je ispunjena do posljednjeg mjesta.Veliki broj građana od 17 sati nije mogao ući u dvoranu, pošto mjesta nije bilo niti za stajanje.Procjenjuje se da je preko pet hiljada sugrađana dočekalo svog beogradskog šampiona.
Muzički program započeo je oko 16,30 sati, kada je na bini u Gradskoj dvorani prvi zapjevao Nihad Alibegović, i to pjesmu Ovo je naša fešta, koju su prihvatili i prisutni u dvorani.Bila je to Nihadova čestitka Babajiću za veliku pobjedu.
«U okolini Živinica svaki grad ima po neku muzičku zvijezdu, ali ovo što je postigao Babajić zasjenilo je sve te zvijezde», rekao je Alibegović.
Bijela limuzina sa Adnanom Babajićem pojavila se oko 17,45 sati, a na ulazu u Gradsku dvoranu bio je prostrt crveni tepih, kojim je Adnan uz veliko obezbjeđenje zaštitara uspio ući u dvoranu.Aplauzi poublike uz povike «Adnan», «Adnan» su se prolamali cijelom doranom.Dugo očekivani trenutak je stigao - Adnan je u svojim Živinicama.
«Hvala vam svima, sve vas volim, ovo je vaš pehar, jer smo ga zajedno osvojili», istakao je Adnan prilikom svog obraćanja razdraganima masama.
Općinski načelnik Hasan Muratović je takođe među prvima čestitao Adnanu i dodao:
«Adananova pobjeda u Beogradu je vjera u budućnost, jer se pokazalo da za mlade ljude na ovim prostorima ima budućnosti».
I tako govornici i pjevači su se smjenivali, Adnan je pjevao pjesme iz finala Operacije trijumf, a u duetu s Alibegovićem i sevdalinke.Pošto svi koji su željeli da ga vide nisu mogli ući u dvoranu, Adnan Babajić je izišao na terasu Gradske dvorane, sve ih je pozdravio i zahvalio se na podršci koju je cijelo vrijeme tokom trajanja Operacije trijumf imao i od njih.
http://www.zivinice.ba/vijest-148-Babaj ... Zivinicana
Gradska dvoran u Živinicama još prije dva sata nego što je najavljen dolazak pobjednika Operacije trijumf bila je ispunjena do posljednjeg mjesta.Veliki broj građana od 17 sati nije mogao ući u dvoranu, pošto mjesta nije bilo niti za stajanje.Procjenjuje se da je preko pet hiljada sugrađana dočekalo svog beogradskog šampiona.
Muzički program započeo je oko 16,30 sati, kada je na bini u Gradskoj dvorani prvi zapjevao Nihad Alibegović, i to pjesmu Ovo je naša fešta, koju su prihvatili i prisutni u dvorani.Bila je to Nihadova čestitka Babajiću za veliku pobjedu.
«U okolini Živinica svaki grad ima po neku muzičku zvijezdu, ali ovo što je postigao Babajić zasjenilo je sve te zvijezde», rekao je Alibegović.
Bijela limuzina sa Adnanom Babajićem pojavila se oko 17,45 sati, a na ulazu u Gradsku dvoranu bio je prostrt crveni tepih, kojim je Adnan uz veliko obezbjeđenje zaštitara uspio ući u dvoranu.Aplauzi poublike uz povike «Adnan», «Adnan» su se prolamali cijelom doranom.Dugo očekivani trenutak je stigao - Adnan je u svojim Živinicama.
«Hvala vam svima, sve vas volim, ovo je vaš pehar, jer smo ga zajedno osvojili», istakao je Adnan prilikom svog obraćanja razdraganima masama.
Općinski načelnik Hasan Muratović je takođe među prvima čestitao Adnanu i dodao:
«Adananova pobjeda u Beogradu je vjera u budućnost, jer se pokazalo da za mlade ljude na ovim prostorima ima budućnosti».
I tako govornici i pjevači su se smjenivali, Adnan je pjevao pjesme iz finala Operacije trijumf, a u duetu s Alibegovićem i sevdalinke.Pošto svi koji su željeli da ga vide nisu mogli ući u dvoranu, Adnan Babajić je izišao na terasu Gradske dvorane, sve ih je pozdravio i zahvalio se na podršci koju je cijelo vrijeme tokom trajanja Operacije trijumf imao i od njih.
http://www.zivinice.ba/vijest-148-Babaj ... Zivinicana
- KIA
#836 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Lijepe Živiničanke najbrojnije među posjetiocima
- le piaf
#837 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Svaka cast KIA, prava si lafica 
- arabela
#838 Re: OPERACIJA TRIJUMF
KIA ,hvala ti na informacijama ,uvijek si prva, svaka cast
Pustite Babaju bitno je da je Bosna pobjednik.Ni meni nisu legle neke psovke, ali bolje je imao ponasanje i bio je drug bolji nego Danijel.Imao je on i lijepih momenata.Svi su mi bili dragi osim Danijela, i ponekad Sajke. Sto se tice pjevanja bolji mi je Vukasin,ali on ce i ovako napravit dobru karijeru bar se nadam.Sto se tice Adnana zelim mu uspjesnu karijeru i malo bolje ponasanje,ali valjda se sad malo promjeni,nemojte zaboraviti da su bili zatvoreni tri mjeseca bez izlazaka ,tv-a ,svojih,ipak su svi mladi. Iz kuce kad ne izadem par dana odmah se osjeti nervoza a ne tri mjeseca
Svaka cast Zivinicama sto su citavo vrijeme bili uz njega ,i mi treba da smo sretni sto je pobjednik iz BIH a ne da se prepiremo i vrijedamo
Pustite Babaju bitno je da je Bosna pobjednik.Ni meni nisu legle neke psovke, ali bolje je imao ponasanje i bio je drug bolji nego Danijel.Imao je on i lijepih momenata.Svi su mi bili dragi osim Danijela, i ponekad Sajke. Sto se tice pjevanja bolji mi je Vukasin,ali on ce i ovako napravit dobru karijeru bar se nadam.Sto se tice Adnana zelim mu uspjesnu karijeru i malo bolje ponasanje,ali valjda se sad malo promjeni,nemojte zaboraviti da su bili zatvoreni tri mjeseca bez izlazaka ,tv-a ,svojih,ipak su svi mladi. Iz kuce kad ne izadem par dana odmah se osjeti nervoza a ne tri mjeseca
Svaka cast Zivinicama sto su citavo vrijeme bili uz njega ,i mi treba da smo sretni sto je pobjednik iz BIH a ne da se prepiremo i vrijedamo
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
- KIA
#840 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Hvala ,le piaf wrote:Svaka cast KIA, prava si lafica
elem , ko gubi ima pravo da se ljuti , zar ne ?
Ja se malo ljutim , ali koliko god imala " zadnjih namera " , ni jednu jedinu rec nisam izmislila , sve je copy/paste
Sve je bilo kako pise
- ladyblue18
#842 Re: OPERACIJA TRIJUMF
ma fuj je upuceno pojedincima ovdje, uzasarabela wrote:?????ladyblue18 wrote:fuj
- arabela
#843 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Nisam znala na sta se odnosi
a sad mislim da znam 
- lolita_xx
#844 Re: OPERACIJA TRIJUMF
lady, kad se hana, ili kako je ti zoves hanifa pljuje, ti prva u redu, ne moze covjek od tebe ni pljuvati kako treba, a sada nesto fuj... skontaj se malo, isto je to 
- le piaf
#845 Re: OPERACIJA TRIJUMF
ukucajte na facebook-u "adnan babajic". Ovo vec postaje pomalo degutantno... 
- Neelix
#846 Re: OPERACIJA TRIJUMF
dobro si loli, a ona mlada, uspjesna, umjesto da svi zelimo biti kao hana, pljujemo je
ma to ti je, bosanas cosancu nikad uspjeh oprostit nece

- lolita_xx
#847 Re: OPERACIJA TRIJUMF
vala bas, djevojka radi nesto u zivotu, ide iz jednoog u drugi reality, a mi pljujemo, tuznoNeelix wrote:dobro si loli, a ona mlada, uspjesna, umjesto da svi zelimo biti kao hana, pljujemo jema to ti je, bosanas cosancu nikad uspjeh oprostit nece
![]()
- burek_in_space
#848 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Dje su mi one kokice kad ih najvishe trebam?!

- KIA
#849 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Pa sto ne kazes kome , macko ?ladyblue18 wrote:ma fuj je upuceno pojedincima ovdje, uzasarabela wrote:?????ladyblue18 wrote:fuj
Sto nas drzis u neizvesnosti ?
- ladyblue18
#850 Re: OPERACIJA TRIJUMF
lejdi pljuje oni koji to zasluzuju, ne boj se znam ja citati izmedju redova skontala sam vas i sinoc samo sto sa takvim kao sto ste vas dvoje nemam namjeru slova razmjenjivati.
Vrlo jednostavno.
A ako to Adnan kada zasluzi ja cu ga pljuvati, do tada momku koju se bori za svoju buducnost, a ne hoda od showa do showa i ne sere 2 godine kako mu je ostao jos jedan ispit na zurnalistici, ja pruzam podrsku.
Ako imas sta protiv, pa imaj i dalje
Vrlo jednostavno.
A ako to Adnan kada zasluzi ja cu ga pljuvati, do tada momku koju se bori za svoju buducnost, a ne hoda od showa do showa i ne sere 2 godine kako mu je ostao jos jedan ispit na zurnalistici, ja pruzam podrsku.
Ako imas sta protiv, pa imaj i dalje