OPERACIJA TRIJUMF
Moderator: _BataZiv_0809
- karanana
#76 Re: OPERACIJA TRIJUMF
aaaaahhhhh, ahhhhh, aaaaaaahhhhhhhh
uuuuuuuuhhhhh
miliceeee
aaaaaahhhhh
uuuuuuuuhhhhh
miliceeee
aaaaaahhhhh
- Krigla_Sa
#77 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Joooj milice,nema dalje 
A Jasmina je odron pravi
Veceras sam se postidio u njezino ime, dok sam je slusao kakve gluposti valja pokrio sam se jastukom od stida. FUJ
I ona misli da je mogla postati zvijezda... ccc
A Jasmina je odron pravi
I ona misli da je mogla postati zvijezda... ccc
- Topla voda
#78 Re: OPERACIJA TRIJUMF
a sta maca za to bijelo?
- strong69
#79 Re: OPERACIJA TRIJUMF
KIA wrote:Ja mislim da su najgluplji oni ljudi sto prate fudbal , jer nema veceg zaglupljivanja od toga .
A reality show? Sreca pa ne gledam nijedan. Inace bih bio u velikoj dilemi koji da gledam. Ko zna kako bi ta borba sa samim sobom kojem show-u da se posvetim i odvojim svoje vrijeme utjecala na moj mozak.Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that.
- Skyfox
#80 Re: OPERACIJA TRIJUMF
A tek ovi sto prate pa onda dodu ovdje da blate - sami sebe 
- Amazonka27
#81 Re: OPERACIJA TRIJUMF
jel to opet takmicenje ciji je veci?
-
rodica
#82 Re: OPERACIJA TRIJUMF
jasmina majstore jedina zbog koje je vrijedilo gledati ovaj show
svaka cast curo!!!
svaka cast curo!!!
-
Fozgen
#83 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Sit sam tih reality cuda.
Jako losa kopija ( ne zna se vise ni ko je od koga iskopirao ) americkog idola i slicnih, a da se razumijemo i originali su jako losi.
Nije me briga sta prikazuju na ostalim TV stanicama ali FTV i RTRS zaista nemaju opravdanja.
- bato99
#84 Re: OPERACIJA TRIJUMF
zna li iko da je od svih pustih realitiya u BiH HRVATSKOJ ,SRBIJI iko ama baš iko postao kasnije zvijezda

- strong69
#85 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Ciji je veci raspon glasaAmazonka27 wrote:jel to opet takmicenje ciji je veci?
-
rodica
#86 Re: OPERACIJA TRIJUMF
amra halebic, emir djulovic, zanamari lalic,2 clanice grupe feminem neda i pamela....bato99 wrote:zna li iko da je od svih pustih realitiya u BiH HRVATSKOJ ,SRBIJI iko ama baš iko postao kasnije zvijezda![]()
![]()
![]()
-
post-it
#87 Re: OPERACIJA TRIJUMF
ovo zvijezde? wtf?rodica wrote:amra halebic, emir djulovic, zanamari lalic,2 clanice grupe feminem neda i pamela....bato99 wrote:zna li iko da je od svih pustih realitiya u BiH HRVATSKOJ ,SRBIJI iko ama baš iko postao kasnije zvijezda![]()
![]()
![]()
-
FaceOff
#89 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Pa šta vi očekujete da će odmah biti "zvijezde" tipa Zdravka Čolića...???
Definitivno ima ljudi koji su u javnost isplivali preko reality showa, a koji su danas kvalitetni pjevači.
Svi ti gore navedeni, definitivno nisu zvijezde, ali možda jednog dana postanu. Popularni možda jesu, ali zvijezde ne.
Uostalom pitanje je da li neko na ovim našim prostorima uopšte i može biti zvijezda.
Pjevača/ica imamo mali milion, ali zvijezda do 5 najviše.
Definitivno ima ljudi koji su u javnost isplivali preko reality showa, a koji su danas kvalitetni pjevači.
Svi ti gore navedeni, definitivno nisu zvijezde, ali možda jednog dana postanu. Popularni možda jesu, ali zvijezde ne.
Uostalom pitanje je da li neko na ovim našim prostorima uopšte i može biti zvijezda.
Pjevača/ica imamo mali milion, ali zvijezda do 5 najviše.
-
rodica
#90 Re: OPERACIJA TRIJUMF
za mene neki od ovih navedenih jesu zvijezde u ovoj nasoj BiH. ali pitanje je sta se podrazumijeva pod pojmom zvijezda
za mene je to npr pjevac/ica koja se probila na estradu na osnovu svojih vokalnih sposobnosti a ne pokazivanjem svoga razgolicenog tijela obuku nesto kratko pa odmah umisle da su zvijezde
e pa malo sutra!!!!!
a za relity show-e ko voli nek izvoli meni je sve to cista zabava preko koje MOZDA mozes nesto postici ako to iskoristis na pravi nacin

za mene je to npr pjevac/ica koja se probila na estradu na osnovu svojih vokalnih sposobnosti a ne pokazivanjem svoga razgolicenog tijela obuku nesto kratko pa odmah umisle da su zvijezde
e pa malo sutra!!!!!
a za relity show-e ko voli nek izvoli meni je sve to cista zabava preko koje MOZDA mozes nesto postici ako to iskoristis na pravi nacin
- KIA
#91 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Ovaj show se zove " Star academy " ili " Operacija trijumf " , zavisi kako u kojoj zemlji i za njega se placa licenca , znaci ne radi se ni o kakvoj kopiji . A u vezi pretplate - ne verujem da je placas za ovaj show jer njega finansira Emotion kompletno . U Srbiji , Makedoniji , CG i Hrvatskoj se emituje na privatnim televizijama ....Fozgen wrote:Zasto ja zbog tog moram da placam TV taksu ?
Sit sam tih reality cuda.
Jako losa kopija ( ne zna se vise ni ko je od koga iskopirao ) americkog idola i slicnih, a da se razumijemo i originali su jako losi.
Nije me briga sta prikazuju na ostalim TV stanicama ali FTV i RTRS zaista nemaju opravdanja.
http://www.youtube.com/watch?v=g-u1XjLQ9dg
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#92 Re: OPERACIJA TRIJUMF
OT 2008 - Milica i Marina Perazić - Soba 23 - Gala 6
Milice definitivno sam zaljubljen preko ušiju,volio bi biti tvoj mužjak i životni partner......vječno tvoj pici
A šo se Marina popunila ono .....momački
......jesam osamdesetih šizio za Sobom 23

Milice definitivno sam zaljubljen preko ušiju,volio bi biti tvoj mužjak i životni partner......vječno tvoj pici
A šo se Marina popunila ono .....momački
-
caes
#93 Re: OPERACIJA TRIJUMF
ja ovaj trijumf gledam samo zbog mace, kralj
inace, sonja razvaljuje sto se tice pjevanja, cukrov je dobar, samo sto mi se nesto ogadio poslije ovog 'marketinski trik' incidenta.
paunovic je prosjek, ispasce koliko za dvije hefte ..
najgori je definitivno babajic
inace, sonja razvaljuje sto se tice pjevanja, cukrov je dobar, samo sto mi se nesto ogadio poslije ovog 'marketinski trik' incidenta.
paunovic je prosjek, ispasce koliko za dvije hefte ..
najgori je definitivno babajic
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#94 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Jaaaooooo pa ja ovo nisam vidio..........Miliiiiccceeeeee UH,UH
OT 2008 - Milica - Hung Up
OT 2008 - Milica - Hung Up
- KIA
#95 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Jebote , devojka jeste lepa , ali ne preterano , ali kad je spreme za gala vece izgleda kao BOMBApici wrote:OT 2008 - Milica i Marina Perazić - Soba 23 - Gala 6
Milice definitivno sam zaljubljen preko ušiju,volio bi biti tvoj mužjak i životni partner......vječno tvoj pici![]()
![]()
A šo se Marina popunila ono .....momački![]()
......jesam osamdesetih šizio za Sobom 23
![]()
- karanana
#96 Re: OPERACIJA TRIJUMF
zar jasmina nije nogirana? evo tek sam sad prebacio i vidim je nesto kenja po kuci. a nije ni onaj derpe puno bolji. treba ih oboje izbaciti i ubaciti karananu jer ce milica bez sexa, 36 dana i vise, izgubiti glas i pjevacki talenat.
evo sad je gledam, ma naravno da nije naj naj zenska, ali je jebozovna nesto brate, sto jes jes.
evo sad je gledam, ma naravno da nije naj naj zenska, ali je jebozovna nesto brate, sto jes jes.
- rado_vidjen
#97 Re: OPERACIJA TRIJUMF
nije ni ova KIA losa, bre 
- karanana
#98 Re: OPERACIJA TRIJUMF
uh vidi, tek sad vidim avatar. ja se oko milice zavrtio, a KIA ko MERCEDES
- rado_vidjen
#99 Re: OPERACIJA TRIJUMF
bome simpaticna curica
kako li je piciju promakla
..njemu samo da ga je zabit, pa taman u rezervnu gumu 
kako li je piciju promakla
- le piaf
#100 Re: OPERACIJA TRIJUMF
fakat ova milica je tipicna ljepotica, i to ona trendi, sto sad je in...sve neke iste k'o iz fabrike...sto se svi loze na nju?
meni je ana 100 puta bolja
a sonja super pjeva
ali dobro, sad malo frajeri
djole je zakon
sajko je takodje slatkis ali mlad
aleksandar ce pobijediti
nekako podsjeca na tosu p.
meni je ana 100 puta bolja
a sonja super pjeva
ali dobro, sad malo frajeri
djole je zakon
sajko je takodje slatkis ali mlad