Jasno kao dan , ako pobedi najtalentovaniji od svih , onda je sve namestaljkaarabela wrote:Meni je lose od Danijela. Nemogu da vjerujem da on vodi ,ako on pobjedi onda je sve namjestaljka.
p.s. naravno da ce pobediti
Moderator: _BataZiv_0809
Jasno kao dan , ako pobedi najtalentovaniji od svih , onda je sve namestaljkaarabela wrote:Meni je lose od Danijela. Nemogu da vjerujem da on vodi ,ako on pobjedi onda je sve namjestaljka.
Skyfox wrote:meni je bilo lose kad sam ga vidiosjever76 wrote:jao devastirao sedinosaur wrote:Što se Vukašin "olešio" kvalitetno...o tome niko ništa?![]()
![]()
mijesao bijelo i crno vino te pivu,jeger,viski i votku.dobro da je ikako prezivio
![]()
ne mogu da vjerujeem da Danijel ima najvise glasova, a lafo ga mrze
Djevojka se ne ljuti, dragi gospodinepalermo wrote:
nemoj da se ljutiš djevojko, ne vidim što bi te banovali ( doduše da bi ti trebalo malo tolerancije za različita mišljenja,to bi, al doći će vjerovatno sa godinama)....ja i ti samo imamo različite poglede na život, različita životna iskustav, možda i potičemo i različitih životnih miljea.......
Nisam ja rekao da Macu i Babaju (jok Babajićku, ko je to ? ) smatram legendama, ne smatram ih ni predstavnicima Bosne i Hercegovine, obadvojica su tamo iz svojih ličnih razloga, al jednostavno mi je ružno jednog običnog momka, po onom što se vidi sa tv, priličlno naivnog i dobrodušnog, koji jedino ima želju da uspije (koliko se nosi sa tim to je već pitanje) na takav način olajavati.Sad, ovo je forum, i jedna od funkcija foruma jeste i olajavanje, al stvarno se ne slažem sa tim da je Babaja loš dečko (barem po onom što vidim na tv).I naravno da bih sa njim naprije popio pivu .Sudeći po tv, bilo bi tu i više piva).
A Maca mi je drag, čovjek ima svoj stil, hrabro ga nosi...........svjestan je da se mnogima ne sviđa, al barem se zna ko je Maca.
Kakve , bogati ima veze izbor vlade sa operacijom Trijumf. Kakve ti sve zaključke izvede
.Malo je falilo još da kažeš, ko je za Babaju, protiv je Bosne i Hercegovine. Đe će ti duša
By the way, nije Babaja sam sebe izabrao, neko ga je izabrao, pa ako misliš da je on sramota za Bosnu i Hercegovinu, onda napa'ni svim sredtsvima po onima koji su ga izabrali da predstavlja BiH, a ne na momčinu, kojemu je jedina greška što voli pivo, i usput mu se omakne koja. A ne pjeva loše.
Gay lobiji je baš jak(kažu iza jevrejskog najjači)KIA wrote:Jasno kao dan , ako pobedi najtalentovaniji od svih , onda je sve namestaljkaarabela wrote:Meni je lose od Danijela. Nemogu da vjerujem da on vodi ,ako on pobjedi onda je sve namjestaljka.![]()
p.s. naravno da ce pobediti
Lauryn Hill wrote:Ljudi, gdje je Jasmina u svim ovim dosadasnjim gostovanjima ex kandidata?!?!![]()
Bas me interesuje zasto Jasmina nije bila na doceku Nove godine na akademiji zajedno sa svim ostalim bivsim kandidatima?
I zasto Jasmina nije bila u Sarajevu kad su bili Milica, Nikola i co....![]()
![]()
Jasmina i Mika dobile šut-kartu!
Učesnice „Operacije trijumf“ Jasmina Midžić i Mirjana Kostić Mika stavljene su na „crnu listu“ u produkcijskoj kući „Imoušn“. Naime, ove dve devojke su posle napuštanja Kuće na Košutnjaku preko medija širom regiona osule pravu paljbu po voditeljima, žiriju, produkciji i svemu što ima veze sa „Imoušnom“. To je bio dovoljan razlog da producenti odluče da isključe Miku i Jasminu iz svih planova koje su imali sa studentima. Znači nećemo moći da ih gledamo u finalnoj večeri kada je predviđeno da se svi studenti pojave zajedno na bini i biće im uskraćena bilo kakva pomoć u daljoj karijeri.
http://www.operacijatrijumf.net/operaci ... kartu.html
SARAJKA75 wrote:Danijel je najboljii treba da pobijedi.
Pokazao je da je najstabilnija osoba i da momak ima "svoje JA".
On bi uspio i bez OT jer je školovan a najbitnije je da ima talenta
Kapa do poda legendo
pardon me?SARAJKA75 wrote:Danijel je najboljii treba da pobijedi.
Kapa do poda legendo
stabilan ko nitroglicerin.ladyblue18 wrote:pardon me?SARAJKA75 wrote:Danijel je najboljii treba da pobijedi.
Kapa do poda legendo
najstabilnijiKPNCTNJAH wrote:SARAJKA75 wrote:Danijel je najboljii treba da pobijedi.
Kapa do poda legendo
Mozda ja pretjerujem, ne bi ga trebalo ismijavati, ipak ima samo 23-24 godine ...![]()
Procitao si me ko knjigu , gej lobi mi daje ogromne pare da glasam za Danijela i pisem ovo sto pisemKinder wrote: Gay lobiji je baš jak(kažu iza jevrejskog najjači)
SARAJKA75 wrote:Danijel je najboljii treba da pobijedi.
Kapa do poda legendo
Lauryn Hill wrote:Ljudi, gdje je Jasmina u svim ovim dosadasnjim gostovanjima ex kandidata?!?!![]()
Bas me interesuje zasto Jasmina nije bila na doceku Nove godine na akademiji zajedno sa svim ostalim bivsim kandidatima?
I zasto Jasmina nije bila u Sarajevu kad su bili Milica, Nikola i co....![]()
![]()
Upravo zato sto ima najbolji glas i zato sto je najtalentovaniji tamo . A ako cu da glasam za " druga , sarm , lepotu " , sacekacu sledecu sezonu Big Brothera , pocinje ubrzo nakon OT ...arabela wrote:Ne znam cime vas je osvojio. Da je lijep ,nije. Da je sarmantan, nije.Da je drug ,nije .Da je iskompleksiran jeste.