OPERACIJA TRIJUMF

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Locked
KIA

#526 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by KIA »

arabela wrote:Meni je lose od Danijela. Nemogu da vjerujem da on vodi ,ako on pobjedi onda je sve namjestaljka. :x
Jasno kao dan , ako pobedi najtalentovaniji od svih , onda je sve namestaljka :?

p.s. naravno da ce pobediti :wink:
KIA

#527 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by KIA »

Skyfox wrote:
sjever76 wrote:
dinosaur wrote:Što se Vukašin "olešio" kvalitetno...o tome niko ništa? :lol: :lol: :lol:
jao devastirao se :) mijesao bijelo i crno vino te pivu,jeger,viski i votku.dobro da je ikako prezivio :D
meni je bilo lose kad sam ga vidio :lol:

ne mogu da vjerujeem da Danijel ima najvise glasova, a lafo ga mrze :roll:

Ko ce u finale finala (ko ima najmanje glasova ispada)?

Danijel Pavlović
4175 29.3%

Vukašin Brajić
3838 26.9%

Aleksandar Belov
1655 11.6%

Ana Bebić
1571 11%

Adnan Babajić
1535 10.8%

Nina Petković
1470 10.3%

Broj glasača : 14244
Prvo glasanje : уторак, 30 децембар 2008 14:19
Poslednje glasanje : петак, 02 јануар 2009 20:11

topi se prednost :zoka:

Moram da posaljem jos koji glas :D
karanana

#528 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by karanana »

moram priznati da sam iznenadjen veoma malim ukupnim brojem glasova. svega 14 hiljada na potencionalno gledateljstvo od 20ak miliona je zaista smijesno. ja sam procjenjivao barem par stotina hiljada glasova.
leigh

#529 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by leigh »

Ma to je anketa na web stranici, veze nema sa pravim glasanjem.
dinosaur

#530 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by dinosaur »

To je anketa na web stranici,a rezultati te ankete se nijednom nisu poklopili sa telefonskim glasanjem... Ako neko glasa putem neta,ne znači da će nazvati...
Lillium_lilly

#531 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by Lillium_lilly »

Ko ce u finale finala (ko ima najmanje glasova ispada)?

Vukašin Brajić 4465 26.5%

Danijel Pavlović 4312 25.6%

Ana Bebić 2088 12.4%

Adnan Babajić 2083 12.4%

Nina Petković 2023 12%

Aleksandar Belov
1882 11.2%

Broj glasača : 16853
Prvo glasanje : уторак, 30 децембар 2008 14:19
Poslednje glasanje : субота, 03 јануар 2009 13:25
Lauryn Hill

#532 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by Lauryn Hill »

palermo wrote:
nemoj da se ljutiš djevojko, ne vidim što bi te banovali ( doduše da bi ti trebalo malo tolerancije za različita mišljenja,to bi, al doći će vjerovatno sa godinama)....ja i ti samo imamo različite poglede na život, različita životna iskustav, možda i potičemo i različitih životnih miljea.......

Nisam ja rekao da Macu i Babaju (jok Babajićku, ko je to ? ) smatram legendama, ne smatram ih ni predstavnicima Bosne i Hercegovine, obadvojica su tamo iz svojih ličnih razloga, al jednostavno mi je ružno jednog običnog momka, po onom što se vidi sa tv, priličlno naivnog i dobrodušnog, koji jedino ima želju da uspije (koliko se nosi sa tim to je već pitanje) na takav način olajavati.Sad, ovo je forum, i jedna od funkcija foruma jeste i olajavanje, al stvarno se ne slažem sa tim da je Babaja loš dečko (barem po onom što vidim na tv).I naravno da bih sa njim naprije popio pivu .Sudeći po tv, bilo bi tu i više piva :D).
A Maca mi je drag, čovjek ima svoj stil, hrabro ga nosi...........svjestan je da se mnogima ne sviđa, al barem se zna ko je Maca.

Kakve , bogati ima veze izbor vlade sa operacijom Trijumf :D . Kakve ti sve zaključke izvede :mrgreen: .Malo je falilo još da kažeš, ko je za Babaju, protiv je Bosne i Hercegovine. Đe će ti duša :mrgreen:

By the way, nije Babaja sam sebe izabrao, neko ga je izabrao, pa ako misliš da je on sramota za Bosnu i Hercegovinu, onda napa'ni svim sredtsvima po onima koji su ga izabrali da predstavlja BiH, a ne na momčinu, kojemu je jedina greška što voli pivo, i usput mu se omakne koja. A ne pjeva loše.
Djevojka se ne ljuti, dragi gospodine :mrgreen:
Ako se ja ne slazem sa necijim misljenjem... ne znaci nuzno da i ne tolerisem necije misljnje - far from that :-) Smatram da sam izuzetno tolerantna osoba ;-)
To je tvoje (ah, sorry) Vase vidjenje Adnana i Mace - ok.
Samo zato sto moja percepcija Adnana i Mace nije ista kao Vasa, ne znaci da ne postujem Vase misljnje, ali da opet ponovim... ne nuzno se i slazem sa istim :)
Hvala Bogu pa ima ljudi koji sagledaju stvari sa malo drugacije tacke gledista :thumbup: Ne bi bilo zabavno da svi isto razmiljamo.
A ja jasno rekoh svoje misljenje o "BABAJICKI" i "Maci Kralju". Therefore, ne vidim razlog zasto bih se ponavljala 8-)

Ocigledno neko nije shvatio zasto sam vladu spomenula, il' se neko samo pravi da nije shvatio?! :roll:
Whatever, meni ne pada na pamet obrazlozavati, ko je shvatio poentu - shvatio je :evil:

:sax:
Lauryn Hill

#533 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by Lauryn Hill »

Ljudi, gdje je Jasmina u svim ovim dosadasnjim gostovanjima ex kandidata?!?! :-)
Bas me interesuje zasto Jasmina nije bila na doceku Nove godine na akademiji zajedno sa svim ostalim bivsim kandidatima?
I zasto Jasmina nije bila u Sarajevu kad su bili Milica, Nikola i co.... :?: :? :?:
Kinder

#534 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by Kinder »

KIA wrote:
arabela wrote:Meni je lose od Danijela. Nemogu da vjerujem da on vodi ,ako on pobjedi onda je sve namjestaljka. :x
Jasno kao dan , ako pobedi najtalentovaniji od svih , onda je sve namestaljka :?

p.s. naravno da ce pobediti :wink:
Gay lobiji je baš jak(kažu iza jevrejskog najjači) :dance:
banjaluka078

#535 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by banjaluka078 »

Lauryn Hill wrote:Ljudi, gdje je Jasmina u svim ovim dosadasnjim gostovanjima ex kandidata?!?! :-)
Bas me interesuje zasto Jasmina nije bila na doceku Nove godine na akademiji zajedno sa svim ostalim bivsim kandidatima?
I zasto Jasmina nije bila u Sarajevu kad su bili Milica, Nikola i co.... :?: :? :?:
Jasmina i Mika dobile šut-kartu!

Učesnice „Operacije trijumf“ Jasmina Midžić i Mirjana Kostić Mika stavljene su na „crnu listu“ u produkcijskoj kući „Imoušn“. Naime, ove dve devojke su posle napuštanja Kuće na Košutnjaku preko medija širom regiona osule pravu paljbu po voditeljima, žiriju, produkciji i svemu što ima veze sa „Imoušnom“. To je bio dovoljan razlog da producenti odluče da isključe Miku i Jasminu iz svih planova koje su imali sa studentima. Znači nećemo moći da ih gledamo u finalnoj večeri kada je predviđeno da se svi studenti pojave zajedno na bini i biće im uskraćena bilo kakva pomoć u daljoj karijeri.

http://www.operacijatrijumf.net/operaci ... kartu.html
SARAJKA75

#536 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by SARAJKA75 »

Danijel je najbolji :thumbup: i treba da pobijedi.
Pokazao je da je najstabilnija osoba i da momak ima "svoje JA".
On bi uspio i bez OT jer je školovan a najbitnije je da ima talenta
Kapa do poda legendo
KPNCTNJAH

#537 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by KPNCTNJAH »

SARAJKA75 wrote:Danijel je najbolji :thumbup: i treba da pobijedi.
Kapa do poda legendo

Mozda ja pretjerujem, ne bi ga trebalo ismijavati, ipak ima samo 23-24 godine ... :roll: :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#538 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by ladyblue18 »

Kapa do poda legendo
pardon me? :shock:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#539 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by Chmoljo »

ladyblue18 wrote:
Kapa do poda legendo
pardon me? :shock:
stabilan ko nitroglicerin.
ProbuseniDolar

#540 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by ProbuseniDolar »

Ima Danijel nesto u glasu ... jeste kontras zesci, al bar kaze sve sto misli ... ostali toliko toga presute, i zato ga postujem ... A licno mi se svidja njegov glas ... I Babajin isto ...
arabela

#541 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by arabela »

KPNCTNJAH wrote:
Kapa do poda legendo

Mozda ja pretjerujem, ne bi ga trebalo ismijavati, ipak ima samo 23-24 godine ... :roll: :D
najstabilniji :lol: :lol: odavno nisam vidjela stabilniju licnost :D
KIA

#542 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by KIA »

Kinder wrote: Gay lobiji je baš jak(kažu iza jevrejskog najjači) :dance:
Procitao si me ko knjigu , gej lobi mi daje ogromne pare da glasam za Danijela i pisem ovo sto pisem :D :-) :-) :-)

a i jevrejski me placa za neke druge stvari :-)
KIA

#543 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by KIA »

Kapa do poda legendo

:thumbup:
KIA

#544 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by KIA »

Lauryn Hill wrote:Ljudi, gdje je Jasmina u svim ovim dosadasnjim gostovanjima ex kandidata?!?! :-)

Jasmina i Mika su iskljucene iz daljeg toka jer su u napadu besa prekrsile pravila ugovora koji su potpisale ...
arabela

#545 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by arabela »

Ne znam cime vas je osvojio. Da je lijep ,nije. Da je sarmantan, nije.Da je drug ,nije .Da je iskompleksiran jeste. ;-)
KIA

#546 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by KIA »

arabela wrote:Ne znam cime vas je osvojio. Da je lijep ,nije. Da je sarmantan, nije.Da je drug ,nije .Da je iskompleksiran jeste. ;-)
Upravo zato sto ima najbolji glas i zato sto je najtalentovaniji tamo . A ako cu da glasam za " druga , sarm , lepotu " , sacekacu sledecu sezonu Big Brothera , pocinje ubrzo nakon OT ...
Kinder

#547 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by Kinder »

Vukašin ovo treba uzeti
karanana

#548 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by karanana »

bit ce borba izmedju danijela i onog makedoncheta. nadam se da ce curice koje cine veliki dio glasaca vise ici na zgodnost nego na zenstvenost i da ce izabrati makedoncheto.
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#549 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by Admir_1984 »

Al sasvim slucajno u finalu po jedan predstavnik svake zemlje :D :D
Nigella

#550 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by Nigella »

eh kakva steta za Jasminu i Miku fkt su djevojke imale dobar glas heh bas su same sebi jamu iskopale...Izgleda da će se Jasminina teorija zavjere obistiniti..Super Star ce pobediti (ko sto bi nase komsije rekle, inace za one koji ne razumiju srpski pobediti=pobijediti, ako neko zna i hrvatsku verziju ove rijeci nek javi) :bih:
Locked