OPERACIJA TRIJUMF
Moderator: _BataZiv_0809
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#476 Re: OPERACIJA TRIJUMF
More bit da sam gluha il se ne razumijem u pjevanje, ali brate Magdalenu je otpjevao predivno. opet kazem po mom sudu.
A Macina reakcija je onakva zato sto od prve emisije od Danijela podjebaje na svaki moguci nacin. Ali svakako krajnji neprofesionalizam.
p.s. Zao mi je sto je Igor ispao. Da se mene pita ja bih Ninu licno davno izbacila, cura je tu vecinom zato sto je jedina iz CG.
A Macina reakcija je onakva zato sto od prve emisije od Danijela podjebaje na svaki moguci nacin. Ali svakako krajnji neprofesionalizam.
p.s. Zao mi je sto je Igor ispao. Da se mene pita ja bih Ninu licno davno izbacila, cura je tu vecinom zato sto je jedina iz CG.
- Lauryn Hill
#477 Re: OPERACIJA TRIJUMF
le piaf wrote: A to sto sad svi odjednom vole danijela je moc jednog takvog showa, iz emisije u emisiju danijel je sve pozitivniji lik i sve divniji, a svi s kojima je on u kontaktu su grozni i nepravedni prema njemu.
Danijelu NIKO ne moze ospriti talenat i glasovne sposobnosti.
Realno govoreci, NIKO od preostalih kandidata mu nije ni do koljena.
Ironicno ali istinitno... Danijel se jeste "smirio" u zadnje 2 sedmice (sad jel' u pitanj taktika, il' se jednostavno umorio od svega - nisam sigurna), dok su se ostali kandidati poceli pokazivati "u pravom svijetlu". Znas, sad je kraj, dogurao sam dokle sam planirao, sad cu se ponasati kao kreten jer mi niko nista ne moze!
Sve sto nisu smjeli prije reci/uraditi, sad to rade... Stekli neku hrabrost i stav "I DON'T GIVE A FUCK"
I sad svi na Danijela (ok, jeste on i zasluzio neke stvari) ispoljavalju svoje frustracije . Ali stvarno, ovakvo ponasanje ostalih kandidata prema njemu... meni samo govori koliko su licimjerni i ljubomorni ustvari
And for the record, nisam postala Danijelova "number 1 fan", ali sam stekla neko postovanje i suosjecam with him.
- Nigella
#478 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Vecerasnja gala mi je definitivno najgora bila, svi nekako "umorni" od svega, pogotovo Vukasin...inace da dodam nesh za famoznu pijanku..Babaja uzas zivi prebacila sam od muke i stida... 
- KIA
#479 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Ma , ne radi se o tome ...pici wrote:ma pusti macu nezna otpjevat do re mi fa so la si do a kamol nekom solit pamet o pjevanju....kratko i jasno nije kompetentan i antisluhista jeKIA wrote:
Rekao je da je Danijelova " Magdalena " bila odron i katastrofa......kad ga je onako Tonči nahvalio mora da je dobro otpjevao,ja nisam slušao pa ne mogu reč ništa
Danijel je otpevao " Magdalenu " na svoj nacin , kako bi izbegao da bude " kopija " Olivera Dragojevica . Sad , da li se to nekome svidelo ili ne , svako ima svoj ukus . Meni se licno nije previse svidelo , ali daleko od toga da je falsirao ili napravio neku krupnu gresku .
Sa druge strane , onaj debeli gnom Danijela proziva od pocetka . Do sada je izjavio da je " futavac " i uzviknuo glasno " FUJ " , vezano za Danijela , naravno . Provocira ga za " decka " u svakoj mogucoj prilici , kao da njega ima pravo da bude briga sa kim Danijel sta radi medju svoja cetiri zida . Kao slag na tortu , veceras izlazi na scenu sa krajnje zajedljivim i odvratnim komentarom vezanim za Danijelovo pevanje . To nema nikakve veze sa minimumom profesionalizma . Mi ovde imamo prava da komentarisemo kakav je ko , ali oni nemaju , njihov posao je da vode show , a ne da daju komentare !
Idiot zadrigli , pakosni , nadam se da ce ga pristojno oribati za ovo veceras , jebiga , licenca za OT je jako skupa da bi je izgubili zbog idiota ...
- KIA
#480 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Takodje , nisam ga podnosila , ali kako show traje , sve vishe uvidjam da je on jadnichak ipak takav rodjenLauryn Hill wrote:...Ja ne mogu da shvatim ljude kojim su Babajicka i Maca "kraljevi, najjaci, legende itd"![]()
Mozda se ljudi prepoznaju u Maci i Babajicki so..... kako ono kazu... "sto ljudi, sto cudi"
Danijela uopste nisam podnosila (iskljucivo zbog njegovog ponasanja), ali nakon onog sto mu je Babajicka priredila...nadam se da ce Danijel pobijediti... da moze sa PRAVOM i ZASLUGOM svim haterima prkositi.
![]()
Anyway,bez obzira na pobjedu, on ce sigurno imati uspjesniju karijeru od sviju njih.
Ako ziri ne nominuje Babajicku veceras, onada stvarno...![]()
- KIA
#481 Re: OPERACIJA TRIJUMF
p.s. gledala sam na LS , odmah nakon zavrsetka Gale , usli su u kucu i Adnan je ladno rekao , kako mu je otac preneo da je " Mile Kitic licno poslao 200 glasova ( SMS ) za njega i da je dao svakom iz publike po 50 ojra da glasaju za njega 
- Qler
#482 Re: OPERACIJA TRIJUMF
ne znam, nisam gledao danijela kako pjeva, ali vjerujem u macin sud
i treba ga podjebavati na svakom koraku. meni je li odvratan. adnan je isto tako papak svoje klase, ali na drugi nacin. bilo bi bolje milion puta da je danijel ispao nego igor ili vukasin. iskreno se nadam da danijel nece pobijediti

- rado_vidjen
#483 Re: OPERACIJA TRIJUMF
adnan ima brata u amerikU, koji je nedavno onog ljaksafona pripazio sa 8 milja larado.
zna li se sta dobija pobjednik ovg soua? duet s miletom?
- karanana
#484 Re: OPERACIJA TRIJUMF
dodikom?rado_vidjen wrote:adnan ima brata u amerikU, koji je nedavno onog ljaksafona pripazio sa 8 milja larado.![]()
ma ne znam, zaista mi je svejedno ko ce pobjediti, zaista nemam favorita, da budem iskren ne znam ni ko je jos i ostao ali ne bih volio da kalesijski zvuk pobjedi a ne bih volio ni da onaj shupchina danijel pobjedi.
- rado_vidjen
#485 Re: OPERACIJA TRIJUMF
gorepominjanim, kiticemkaranana wrote:dodikom?rado_vidjen wrote:adnan ima brata u amerikU, koji je nedavno onog ljaksafona pripazio sa 8 milja larado.![]()
koliko se ja razumim u ovo, onaj igor je najbolji pjevac tamo.
- Altsa
#486 Re: OPERACIJA TRIJUMF
pa i seljacic babaja je jos uvijek u operaciji jer je iz bosne ne mislis valjda da je zbog pjevanja. dobija stalno pjesme koje mu pasu a u zadnje vrijeme on dobija i najmanje pjesama za izvodjenje. pravi coban i stvarno je bruka da on predstavlja bosnu. nina je za njegaladyblue18 wrote:More bit da sam gluha il se ne razumijem u pjevanje, ali brate Magdalenu je otpjevao predivno. opet kazem po mom sudu.
- kurty
#487 Re: OPERACIJA TRIJUMF
sat vam je ljudi...vama niko nije dobar...brate mili imali ste tri mjeseca kampanje kada se islo po gradovima i trazilo ko ce da pjeva (pokusa da ucestvuje) u OT-u...sto niste isli pjevati vi...lako je sjediti u fotelji i komentarisati...ali jos je lakse srati o Andanu...i kad je bila u sou o Jasmini...to je najlakse...jel vas stid sto je Stoka odnjeo 50 000KM iz Bosne...umjesto da budete bosanci i herzcegovci...vi glumite one koji samo cavrljaju protiv Bosanaca...Nije valjo Edin u Velikom Bratu, nije valjo Elvir Urahmet mu dusi)...nije valjala Jasmina....Umjesto da glasate jednom za njega vi tako...kakav god da je iz Bosne na kastingu niko ALI NIKO bolji nije bio...da je bilo boljeg sad bi bio u Beogradu...ali jok...
Sad vam i Maca ne valja...De malo budite realni ...budite realni i pogledajte da Srbi vuku Srbima (stanovnici Srbije), Hrvati glasaju za Hrvate...A samo mi imamo nesta protiv naseg Adnana...STIDiTE SE
Sad vam i Maca ne valja...De malo budite realni ...budite realni i pogledajte da Srbi vuku Srbima (stanovnici Srbije), Hrvati glasaju za Hrvate...A samo mi imamo nesta protiv naseg Adnana...STIDiTE SE
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#488 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Bogu hvala jos uvijek postoje ljudi koji traze kvalitet bez obzira na ime pjevaca!!!!kurty wrote:sat vam je ljudi...vama niko nije dobar...brate mili imali ste tri mjeseca kampanje kada se islo po gradovima i trazilo ko ce da pjeva (pokusa da ucestvuje) u OT-u...sto niste isli pjevati vi...lako je sjediti u fotelji i komentarisati...ali jos je lakse srati o Andanu...i kad je bila u sou o Jasmini...to je najlakse...jel vas stid sto je Stoka odnjeo 50 000KM iz Bosne...umjesto da budete bosanci i herzcegovci...vi glumite one koji samo cavrljaju protiv Bosanaca...Nije valjo Edin u Velikom Bratu, nije valjo Elvir Urahmet mu dusi)...nije valjala Jasmina....Umjesto da glasate jednom za njega vi tako...kakav god da je iz Bosne na kastingu niko ALI NIKO bolji nije bio...da je bilo boljeg sad bi bio u Beogradu...ali jok...
Adnan je super za derneka i klubova, ali je SELJAK I tu rasprave nema.
Veliki musliman koji kaze da je bio pravo down za bajram socno boga psuje i jos kaze, kad je dobio Georgijeva, BOG IH J I J IM VLADO GEORGIJEV MATER U USTA....jea, mora da je raja koja je protiv babaje islamofobicna...bla bla bla....
Tu prestaje sva moguca patriotska podrska Babaji...osim Tz kraja...
Vukasina ne vidim kao predstavnika BiH, on je ovdje samo rodjen, odrastao je drugdje... Momak odlicno pjeva, dosta je zreliji od Babaje....
Ana...nema kisika ako ima koreografije....
Nina...nije me impresionirala...
Danijel - ima ukocenje zivca desne ruke koje je ocigledno povezano sa donjom vilicom, jer cim pocne graditi vibrato na vilici ruka pocne nekontrolisano da mu se trese...lik ima super glas, ali je za gledanje i slusanje dok prica NEPODNOSLJIV ...
Maca je konj.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#489 Re: OPERACIJA TRIJUMF
joj karanane jopet mu moram temperama chrtat....s KITIćem ne sDodijem...joj višhekaranana wrote:dodikom?rado_vidjen wrote:adnan ima brata u amerikU, koji je nedavno onog ljaksafona pripazio sa 8 milja larado.![]()
ma ne znam, zaista mi je svejedno ko ce pobjediti, zaista nemam favorita, da budem iskren ne znam ni ko je jos i ostao ali ne bih volio da kalesijski zvuk pobjedi a ne bih volio ni da onaj shupchina danijel pobjedi.
- pici
#490 Re: OPERACIJA TRIJUMF
jest i to nilski al nečemo vrijeđat ove plemenite životinjemIRCerka wrote:
Maca je konj.
- karanana
#491 Re: OPERACIJA TRIJUMF
ma sorri pici, nado sam se da si me barem ti shvatio. otkad milija nema, ne pratim OT, ali eto jucer sam opet ko poceo, pa nisam u toku s desavanjima i relacijama.
-
papacja
#492 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Uze mi slovo s tastature. PotpisHer Flick wrote:operacija trijumpf sinonim za
papanluk
kic
sund
malogradjanstvo
seljakluk
krkanluk
jad
izapiranje mozga
pokusaj stvaranja bivse nam drzave (sjetite se nedjeljnih dnevnika)
uglavnom nista gore, poslje velikog brata, nisam vidio
priznam da sada sam mozda sveukupno odgledao 1h cijelog show-a
i nazalost moram konstatovati da je Maca jedini koji cupa taj krkanluk da nebi pao u zaborav nakon dvije emisije
Last edited by papacja on 30/12/2008 14:35, edited 1 time in total.
- pici
#493 Re: OPERACIJA TRIJUMF
ma niš posebno karananice i dalje je heberečhe hebertute ,heber svako sa svog konja glasuje
..........eeeeeee moj karanana onaku ženmsku izbaciše ja prežalit ne mogu
još da nejma Nikolininih bataka...izbriso bi kanale s TV-a 
- cyprus
#494 Re: OPERACIJA TRIJUMF
wow, pa ovo se ozbiljno prati. Ko bi reko 
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#495 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Ja pratim zbog Milana Kalinica....cyprus wrote:wow, pa ovo se ozbiljno prati. Ko bi reko
- cyprus
#496 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Ja bio konto da pratim zbog one Pišekice, al sam skonto da ni ona nije vrijednamIRCerka wrote:Ja pratim zbog Milana Kalinica....cyprus wrote:wow, pa ovo se ozbiljno prati. Ko bi reko
-
sjever76
#497 Re: OPERACIJA TRIJUMF
kralju, neznam na sta si tacno mislio sa svim ovim silnim atributima ali za muziku koje se izvodi se ne moze reci da je bas sund ili kic.ja licno sam odrastao uz vecinu pjesama koje se izvode i moram reci da mi ih je drago slusati.Her Flick wrote:operacija trijumpf sinonim za
papanluk
kic
sund
malogradjanstvo
seljakluk
krkanluk
jad
izapiranje mozga
pokusaj stvaranja bivse nam drzave (sjetite se nedjeljnih dnevnika)
uglavnom nista gore, poslje velikog brata, nisam vidio
priznam da sada sam mozda sveukupno odgledao 1h cijelog show-a
i nazalost moram konstatovati da je Maca jedini koji cupa taj krkanluk da nebi pao u zaborav nakon dvije emisije
doduse show nije za ljubitelje turbo folka jbg. o ostalim stvarima bi se mozda dalo i raspravljati ali scenografija koja prati izvodjace je takodjer daleko od sudna ili kica.sve skupa produkcija je za svjetlosnu godinu iznda drugih show programa tog sadrzaja.
na sta si tacno mislio kad si navodio sve one opise?
- karanana
#498 Re: OPERACIJA TRIJUMF
pratit cu zbog pishekice u nadi da ce se reditelj i kamerman smilovati i pokazati pishekinu pishekicu kad ono sjedne sa kandidatima na stepenicu.
- rado_vidjen
#499 Re: OPERACIJA TRIJUMF
Her Flicku vokri sto se ne izvodi turbofolk
hihi ...prećera ga vala
kaze Niki, pa svi su vidjeli moje bubs, ali se raja zali na slabu rezoluciju
vaistinu Niki, samo se filimicem moresh spasit 
kaze Niki, pa svi su vidjeli moje bubs, ali se raja zali na slabu rezoluciju