OPERACIJA TRIJUMF

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Locked
KIA

#26 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by KIA »

karanana wrote:onaj me zivinichanin definitivno nervira. pokupio onu neku glupachicu plesacicu pa sad misli da je glavni jebach. nuto mu frizure veceras. koja je to fufica, vidi ga sto cmizdri sto je dobio onu pjesmu zabranjenog pusenja, a pjesma bas lagana za otpjevat, ne treba ti nesto glas, samo deri.

sto svi nose one neke bijele torbice po kuci? jesu to mikrofoni?
Da znas da jesu :-D
Skyfox

#27 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by Skyfox »

meni su ovdje vodeitelji interesantniji od klandidata... :lol:

ovaj Igor ne popusta hello :roll:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#28 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by pici »

ko je milici veceraske frizer bio.....super joj frizura onako jebacka iz profila,odlicno izgleda pogotovo sa onim rumenilom :thumbup:
karanana

#29 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by karanana »

ako izbace milicu gube pola publike. mislim da im nece biti u cilju da to urade, ali nikad se ne zna.
mislim da joj je friz pravio neki talijan. bio je na pocetku na tv-u.
mahta-hz

#30 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by mahta-hz »

Kako je odvratna ova Marina Tucakovic. :twisted: :twisted: :twisted:
Nikola king! :thumbup:
karanana

#31 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by karanana »

nikola je pichic, i ne mislim na naseg forumasha.
ne zna prihvatiti iskren komentar one gospodje iz zirija. ili ce zaplakati ili ce je istuci...upravo to, ako nista drugo, govori u tvrdnju onoga sto mu je gospodja rekla.

bravo mici, nemas neki glas, nisi nesto pretjerano ni pametna, ali drugi aduti te drze u igri.
ProbuseniDolar

#32 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by ProbuseniDolar »

Nije mi jasno kako niko ne konta da ih ovakvim komentarima samo testiraju ... Prije par emijina Vukasin, sad i ovaj Nikola, ne mogu podnijeti kritiku, i odmah planu i nerviraju se ... Mjesto da spuste i iskuliraju ziri, oni se nesto kofrce ... Nisu mi jasni nikako

PS. Koju je Adnan pjesmu od pusenja pjevao i kako je otpjeva, nisam gledao
leigh

#33 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by leigh »

Nikolu nominuju vec cetvrti put zaredom, i ja bi pukao da sam na njegovom mjestu.
shalla

#34 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by shalla »

ProbuseniDolar wrote:Nije mi jasno kako niko ne konta da ih ovakvim komentarima samo testiraju ... Prije par emijina Vukasin, sad i ovaj Nikola, ne mogu podnijeti kritiku, i odmah planu i nerviraju se ... Mjesto da spuste i iskuliraju ziri, oni se nesto kofrce ... Nisu mi jasni nikako

PS. Koju je Adnan pjesmu od pusenja pjevao i kako je otpjeva, nisam gledao
Bos il' hadžija. Otpjevao ju je onako, nit loše nit predobro. Meni je ok kod njega (što se tiče pjevanja) što svaki ton otpjeva pravilno, nema falšanja. Pa čak i kad nije u elementu neće odfalšati ton, makar ga i otpjevao onako bezze. Onaj makedonec :mrgreen: fakat najjače pjeva...
mahta-hz

#35 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by mahta-hz »

Ne da bi pukao vec bih preskocio onu rupu u koju je Ismeta upala i uvalio Marini cipelu u usta. Ona se ne slaze sa drugim clanovima zirija ni po jednom pitanju. Respect za Ismetu i Toncija koji imaju reference u svojoj karijeri, a ona neka i dalje pise Tanji Savic i Ceci jer je izgleda samo za to sposobna.
KIA

#36 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by KIA »

karanana wrote:nikola je pichic, i ne mislim na naseg forumasha.
ne zna prihvatiti iskren komentar one gospodje iz zirija. ili ce zaplakati ili ce je istuci...upravo to, ako nista drugo, govori u tvrdnju onoga sto mu je gospodja rekla.

bravo mici, nemas neki glas, nisi nesto pretjerano ni pametna, ali drugi aduti te drze u igri.
Nikola je odlican pevac , odlicno izgleda , odlicno se ponasa na sceni , a nominovan je 4. put jer se ne svidja onoj nashmrkanoj kobili sa pola tona koke u nosu .

A ta " gospodja iz zirija " je stvorila 2 velike zvezde koje se zovu Ceca i Karleusa . Nikoli treba da bude kompliment to sto ga ne voli Marina Tucakovic ...
Qler

#37 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by Qler »

meni je maca najjaci :D
mr_niceee

#38 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by mr_niceee »

koja je ono krava ona marina, ortodoksna seljanka i papanka...ismeta je za nju prava dama. i veceras se vidjelo kako je marini stalo samo do danijela a za ostale kandidate je boi neka stvar, dok sa druge strane za ismetu ne postoji favorit, za nju su svi isti i sa svakim je spremna popricati.
pici

#39 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by pici »

Ma Marina Jebaković.....pardom Tucaković je plagijator tekstova ne zna svezat dvije rijeci a kamoli napisat kaki tekst,Tonci i Ismeta respect :thumbup:
JoJ maca ko Garfield nikad deblji i nikad puniji :mrgreen:

Imali ko slikica od Mili Pili za razmjenu.
primus-1

#40 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by primus-1 »

ma maca mi je najjaci,al odmah poslije milice, i ane, i druge ane, i marijane....i one plesacice,..... :D :mrgreen: :mrgreen:
ismeta gospodjo big up,u odnosu na sramotnog babajica koji nikad nije cuo za pjesmu bos il hadzija(WTF)??????????????????????,

micica milica buci buci gugu buci neda maka nikom
pogresna

#41 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by pogresna »

Marinin komentar nije bio primjeren ni u kom smislu,pa čak i da je to "testiranje kako da reaguju na kritiku"

Pa tu su i došli da pokušaju napraviti zvijezdu od sebe......Nikola.P go,go,go..... :) :) :D
pici

#42 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by pici »

Još u krevecu je volela da igra uz muziku

Milica Majstorović, 19-godišnja Kragujevčanka koja svira flautu i klavir, trenutno među ukućanima važi za najlepšu studentkinju “Operacije trijumf”. Iako je trebalo da upiše fakultet, Milica je rešila da to odloži radi učešća u “Operaciji trijumf”. Njen otac je u početku bio protiv toga, ali sada kaže da joj želi uspeh…

- Još kada je bila beba, kad god bi čula zvuke muzike u krevecu refleksno bi igrala, vrtela guzicu - počinje za “Blic” priču Milorad Majstorović, otac takmičarke “Operacije trijumf”.

ovo sa flautanjem i vrckanjem guze mi se najvise dopada kod Mili Pili :thumbup:
KIA

#43 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by KIA »

Image

Image
KIA

#44 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by KIA »

Image

*ebala vas Milica :P :D :P
UndergroundMan

#45 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by UndergroundMan »

KIA wrote: *ebala vas Milica

Usta ti se pozlatila :D
KIA

#46 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by KIA »

Image

Image

Image

Image
Skyfox

#47 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by Skyfox »

pogresna wrote:Marinin komentar nije bio primjeren ni u kom smislu,pa čak i da je to "testiranje kako da reaguju na kritiku"

Pa tu su i došli da pokušaju napraviti zvijezdu od sebe......Nikola.P go,go,go..... :) :) :D
Pa zena mu rece ko sto i jest - odron si - kupi se
Lauryn Hill

#48 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by Lauryn Hill »

Skyfox wrote:
pogresna wrote:Marinin komentar nije bio primjeren ni u kom smislu,pa čak i da je to "testiranje kako da reaguju na kritiku"

Pa zena mu rece ko sto i jest - odron si - kupi se
SkyFox ne slazem se! Mislim da Nikola P. apsolutno nije zasluzio da bude nominovan po cetvrti put. Po meni Nikola P je mnogo bolji pjevac od naseg Adnana. I odradio je svoj dio bolje nego Adnan sto je svoj ikada. I neumjesno je da jedan clan zirija iznosi svoje misljenje na onaj nacin. Ako im je zabranjeno da javno govore o svojim favoritima, mislim da isto tako nije uredu "spustati" na onaj nacin nekoga ko im nije favorit! Apsoluno neprofesionalno sa njene strane! :twisted: A sto se tice njegove reakcije,.. mislim da nakon svega sto mu se izdesavalo, i ja bih slicno postupila! Zapravo i gore,jer neko bi sigurno dobio vise od rijeci :lol:

Isto tako mislim da Jasmina nije zasluzila da bude nominovana! Cura ima glas,(sto je vise nego sto mogu reci za pola djevojaka na akademiji) do duse, nije se pokazala bas najbolje (sto se stice pjevanje) prosle gale. Ako je iko trebao biti nominovan, onda je to ona mala sto je pjevala s Montenom, a na kraju je direktor spasio - nigdje veze! Mala je uzasna bila :x

Ako je definitivno po meni trebao ispasti je onaj oportunista NIKOLA SARIC! :twisted: Fol nesto mu se ide kuci, place, negoduje, a sad se nesto kaje! :x :x :x Mali je repulsivan,totalni pozer,... znao je kao ce obratiti paznju na sebe! Ne razumijem kako ljudi padaju na to - BOLESNO! :angry:
neutral

#49 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by neutral »

Adnan je dva put gori bio od Nikole P... koji seljoberi uvjek idu iz Bosne... lik je stvoren za harmonike a fura se u neki pop-rok sta li?
Neelix

#50 Re: OPERACIJA TRIJUMF

Post by Neelix »

karanana wrote:u milice u milice, duge trepavice
beli zubi, beli zubi, karanana ludi
Image
Image

mica misli, mica misli na njenog karananu
sjeti ga se, sjeti ga se dok jede bananu
Image

:shock:

Image