ode hlo na novu tv
Moderator: _BataZiv_0809
-
goshpar
#1 ode hlo na novu tv
ko gleda "otvoreno" zna da je hloverka legenda...
valjda ce nesto slicno uraditi i na novoj tv...
P.S. vrlo me zanima istorijat njenog zamotanog prsta. zna li neko otkada, zasto, dokada...
valjda ce nesto slicno uraditi i na novoj tv...
P.S. vrlo me zanima istorijat njenog zamotanog prsta. zna li neko otkada, zasto, dokada...
-
radeljas
#2 Re: ode hlo na novu tv
jest legenda svih desnicara, pristrasna, neprofesionalna, ksenofobicna, ranije u sluzbi tudjmana, a sad perfidno neutralna, a u sluzbi desnice u hrvatskoj. i k tome sve jos i ruzna. jedna od onih koju sam dobro zapamtio onda kad je bila u sluzbi tudjmanove negativne i pogubne politike po bih. sad kad je vidim obicno prebacim na drugi kanalgoshpar wrote:ko gleda "otvoreno" zna da je hloverka legenda...
- johnnykola
#3 Re: ode hlo na novu tv
potpisujem. to je li ruzna, ili ne, potpuno je irelevantno.radeljas wrote: jest legenda svih desnicara, pristrasna, neprofesionalna, ksenofobicna, ranije u sluzbi tudjmana, a sad perfidno neutralna, a u sluzbi desnice u hrvatskoj. jedna od onih koju sam dobro zapamtio onda kad je bila u sluzbi tudjmanove negativne i pogubne politike po bih. sad kad je vidim obicno prebacim na drugi kanal
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
niti znam nit me interesuje.goshpar wrote:mIRCerka wrote:Steta...sad cu morati i novu da gasim...
gledala sam ravno 3 puta njenu emisiju....koliko Bakir H. gura SDP toliko ona gura NDH...bljak fuj...
a sta je sa prstom?????????????
-
Nancy Drew
#10 Re: ode hlo na novu tv
...
Last edited by Nancy Drew on 09/02/2009 11:36, edited 1 time in total.
-
zmijaIzmaj
Prema navodima Slobodne Dalmacije, Hloverka Novak-Srzić, urednica i voditeljica emisije Otvoreno, već u siječnju odlazi s HTV-a na konkurentsku Novu TV. Pouzdani izvori iz obje TV kuće tvrde da je ovaj put finalizacija dugo najavljivanog transfera stvar formalnosti. "Ja sam prije svega nezadovoljna svojom pozicijom, uvjetima u kojima radim", ističe urednica Otvorenog i dodaje kako je razlog zobg kojeg je nitko s HTV-a ne pokušava zadržati taj što su "pred nama izbori za neka bitna mjesta na televiziji, a za one koji na te pozicije pretendiraju ja sam, eto, opasnost, makar nikakvih ambicija takve vrste nemam". Financijska ponuda s Nove TV je navodno 'nemoralno' visoka
http://www.monitor.hr/
http://www.monitor.hr/
-
alek
#15 Re: ode hlo na novu tv
nda
vrlo
ko je onako vizonarski ispisao: cas pristrasni, cas neutralni, neprofesionalni...

-
leech
#16 Re: ode hlo na novu tv
Ti ne gledas Dušku Jurišić?Nancy Drew wrote:ipak, često gledam otvoreno i pitam se zašto kod nas niko ne napravi nešto slično.....